demistim. Milliyet, Vatan ve spor gazete habelerine inanmama ragmen asagıdaki yazıya itibar ederim.Wederson bence de makul bir secim. Gokcek in yuksek bir fiyat isteyecegini ve bu transferin gerceklesmeyecegini tahmin ediyorum. Ayrıca GS a her zaman celme atmayı kendine hedef edinmis AY nin fanatik/koyu FB taraftarı Gokcek e "bu adamı niye GS a yar ediyorsun, 100 yılımızda ayıp degil mi" sitem etme ihtimali yuksek.
Fanatik Gazetesinden Yusuf Dursun diyor ki:
Fener’den Wederson atağı
Sarı-Lacivertli ekip, Aslan’ın da istediği Ankarasporlu yıldızı transfer etmek için harekete geçti.
Melih Gökçek faktörü
Fenerbahçe, Galatasaray'ın transfer listesinde bulunan Wederson'a talip oldu. Sarı-Lacivertliler'in vatandaşlık işlemleri sürdürülen ve devre arasından sonra Türk statüsüne geçmesi beklenen Ankaraspor'un Brezilyalı yıldızını kadrosuna katmak için harekete geçtiği öğrenildi. Başkent ekibinin Onursal Başkanı Melih Gökçek'in de Fenerbahçeli olarak bilinmesi bu transferde Sarı-Lacivertliler'i ezeli rakibine oranla bir adım önde kılıyor.
PSV de onu istiyor
Sarı-Lacivertliler geçtiğimiz sezon devre arasında da Wederson ile ilgilenmişti. Takımdaki Brezilyalılar'ın çokluğu ve bu oyuncunun Türk futboluna iyice alışmış olması nedeniyle teknik direktör Zico'nun da transfere çok olumlu yaklaştığı belirtildi. Wederson'u Ankaraspor ile Fenerbahçe arasında oynanan maçta PSV'nin yardımcı hocası B. Slot'un da izlediği ve Hollanda ekibinin Sambacı'da ısrarcı olduğu kaydedildi.
Yusuf DURSUN /Fanatik Gazetesi