Onu senin yoneticin Fatih Goksen dedi 2 hafta once.Tahrik ediyorlar o yuzden kufur ediyoruz dedi.Haluk Ulusoy'da benim takimim tahrik oldu, bu yuzden 30 dakika ne kadar kufur etseler yeridir dedi herhalde.O zaman nerdeydin Kerem???Kerem Tezic wrote:Ozan'im bak ben sana söyleyeyim bu isler su an öyle noktada ki abartma yapmiyorum su örnegi verirken: eger yarin bir gun Saracoglu stadinda kala$lara GS'li oyunculari daga duga tarasalar, yöneticisi cikar 'taraftarimiz tahrik edildi ondan taradilar' der. Federasyon sahayi 5-10 mac kapatirsa da yuuh buyuk Fenerbahce ile gene ugrasiliyor diye taraftar yaygarayi basar. Ben de cezalar biryerden baslasin istedim. Senin kalecin orda kafaya fuze yemis sagir oynamis, teknik direktorun kafayi yarmis, bu uc mac hic birsey degil. Butun bir ikinci devre maclarini seyircisiz oynamalari lazimdi arti maci GS'in 3-0 hukmen kazanmasi lazimdi. Ayni sey GS'a olsa aynisini derim. Bes sene evvel Lucescu'nun kafasini pabuc buyuklugunde cep telefonu teget gecmisti adam nallari dikebilirdi orda. Bu ceza devede kulak bence. Ceza dedigin caydirici olmadi mi ne anlam ifade eder. Ama herkes kendine bu ulkede. O yuzden bosa konusuyoruz.
Ama sizin ogrendiginiz adaletin standardi belli.Bana dokunmayan yilan bin yasasin felsefesine hep devam tam devam.
Sonra kalkip bana fanatik diyorsunuz.
Savas