CL Mac 6: GS - Liverpool 3-2 (24 Necati, 28 Okan,79 iliç)

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Tan Erten

Post by Tan Erten »

Iki dakika icin CNBC'deki "Old School" filminin klasiklesmis "camur guresi" sahnesini seyrettim, o arada gol olmus.

Simdi tekrari gordum, aferin M.Guven... Forma giren iyi top yapan Inamoto, heyecanli ve istekli bir Okan ve simdi de M.Guven. On libero sorunumuz bitiyor mu?
Tan Erten
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

Bu takima acilen iki tane bek almalari lazim, yoksa biraz manasi olan her macta kanatlardan gol yeriz. Pennant Ergun'le farkli viteslerden katiliyor maca.

Bu arada bu yan hakemi hangi manavdan getirmisler acaba, ne bicim ofsayt bayraklari bunlar, bu kacinci?
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

4 önliberoyla oynanmadıkça önlibero sorunu bitmeez..

Ve maç bitti.. Ülke puanına yaptığımız katkılardan ötürü kıvançlıyız, gururluyuz..

Yan hakem gerçekten çok kötüydü, Carrusca'nın istikbaliyle oynadı :)
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Image

Baksanıza 4 puanla bitirmişiz. Yunan olimpiyakos 3 puanla, bulgar levski sofya ise sıfır çekerek CL'yi bitirmiş.

Bizden de bir takım bir senesinde sıfır çekmişti di mi? :lol:
Murat Biricik

Post by Murat Biricik »

Mehmet Guven maca girdigi ilk bir-iki dk icinde biraz bocaladı. Mac boyunca iki hatalı pası var. Bunları koyun bir kenara cok iyi bir assisti i var. Iki kere oyunun yonunu degistiren ayaga teslim pas attı. Topsuz oyunda gittigi yerlere bakın. En onemlisi assist sonrası yerdeki sevincine bakın. Aslanım benim! :P

Sabri bu gunku oyununu devam ettirsin; TD miz orta sahayı Mehmet Guven Oguz ve Sabriden kursun, uc forvet dahi oynayabilir.

Yenilen ucuncu gol icin yorum dahi yapmamak lazım. Sag ve sol bek icin elimizde daha iyi alternatifler mevcut. Biraz yurek istiyor, hepsi bu!
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Aynen katılıyorum. Sol-bek'te oynayan hiçbir futbolcu tam anlamıyla güven vermiyor ama Ergün içlerinde en kötüsü.. Ferhat oynasın, hata yapsın bu kadar sinir etmez!

Murat Biricik wrote: Yenilen ucuncu gol icin yorum dahi yapmamak lazım. Sag ve sol bek icin elimizde daha iyi alternatifler mevcut. Biraz yurek istiyor, hepsi bu!
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

10 puan alip ikinci tura cikamamak aci Bremen icin.
Bir ba$ka ilginc olayda ayni puanda olmasina ragmen
Spartak'in Sporting'i ikili avarajlarla gecerek UEFA'ya gitmesi.
Bu arada Lucescu da UEFA da. GS'da anasinin liginde
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

Cengiz Akgun wrote:10 puan alip ikinci tura cikamamak aci Bremen icin.
Bu arada Lucescu UEFA da. GS'da anasinin liginde
Cengizcigim, Levski sifir cekti o grupta, yani herkes gibi 6 puanlari Levski'den.

Son maclarinda da Barcelona'ya kazik atmak icin kendilerine yatan Chelsea'den uc puan aldilar. Chelsea'nin o macta puana ihtiyacim olsa Bremen puan alamazdi. Yani adiklari tek bir puan var, evlerinde Barca ile beraberlik o da.

Bugunku mac da ilk 20 dakikada bitmisti, Barca bir araba gol kacirdi 2-0dan sonra da.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Image

Doğum Tarihi: 30.07.1987

Boyu: 1.83

Bu da çok önemli bir ayrıntı.. Özellikle duran toplar açısından. Uzun boylu, mücadeleci, top tekniği olan bir adam her derde deva..

Herkes, Arda varken Carrusca niye alındı diyor. Carrsuca alındığında Arda'nın sol kanatta bu kadar etkili oynayabileceğinden kaç kişinin haberi vardı merak ediyorum. Hasan varken Arda sağ açık oynayamaz, iyi bir sağ bek olmak için çalışsın dediğimizi bile hatırlıyorum. Ama Arda da altyapıda çoğunlukla sol kanatta oynadığını söylemişti. Neyse karışık mesele... :D
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

Adnan Polat, mactan sonra:

Burasi gercekten futbol oynamaya elverisli bir stad degil. Maclari burada oynayarak gerek seyircimize gerek oyuncularimiza haksizlik ediyoruz, seneye elimizden geleni yapip ASY'de oynamak istiyoruz.

Zamanlamaya bak, CL'nin altinci macindan sonra gelen itirafa bak.
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Ali Gursel wrote:Adnan Polat, mactan sonra:

Burasi gercekten futbol oynamaya elverisli bir stad degil. Maclari burada oynayarak gerek seyircimize gerek oyuncularimiza haksizlik ediyoruz, seneye elimizden geleni yapip ASY'de oynamak istiyoruz.

Zamanlamaya bak, CL'nin altinci macindan sonra gelen itirafa bak.
Olimpiyat olayi muhtemelen Canaydin'in basinin altindan cikti ve bence ona laf sokmaya calisiyor.

Maci seyredemedim, Gerets M. Guven'i ilk 11 oynatmamis yine, neyse ki Okan guzel bir gol atmis. Cacik olmaz dedigim Carrusca guzel hareketler yapmis demek. Daha cok calismasi lazim ama.
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Koç ürünlerini boykot harekatı bu akşam itibariyle başlamıştır :D

Image

Image[/img]
Selcuk Samli

Post by Selcuk Samli »

Bu aksam as kadrodan galibiyet beklemiyordum,yanildim;butun oyuncularimiza ve teknik kadroya tebrikler.

Gollerimizin hepsi guzeldi,son goldeki asisti icin Mehmet Guven'i de tebrik ederim.(asistten onceki calim sahaneydi)
Konsantrasyon, concentration, concentracion

nefvakfi.org
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Maci internetten seyrettim, bir iki tane daha gol atabilirmisiz aslinda. 2 tane yanlis ofsayt bayragi var, birinde Carrusca vardi, yazik oldu. Carrusca ilk yarida pek bir sey yapamadi, zaten ona fazla pas vermediler, hep Sabri'nin kanadindan gelindi veya uzun pas yapildi. Ama ikinci yari biraz teknigini konusturma sansi oldu, bir de rovesatasi var. Tam bir seyler yapacakken oyundan alinmasi yanlisti. Okan'i cikartmasi lazimdi.

Umit Karan'in da bir kafa vurusu var direkten donen, gercekten cok guzel vurdu topa. Gol olsa cok guzel olurdu. Okan'in golu superdi, M. GUven'i herkes gibi ben de begendim. Ayaklari yere saglam basan bir adam., sogukkanli. Ama Inamoto'ya da sempatim giderek artiyor. Bir iki pas hatasi disinda gayet iyiydi sanki. Okan'in teknigi pek kalmamis, ama iyi pres yapti, basariliydi.

Sabri cok cok iyiydi, adam ikinci defa Liverpool'a karsi iyi oynadi, baya dikkat cekmistir sanirim, bir suru isabetli orta yapti, solbeklerini epey zorladi.

En cok siritan tarafimiz, beklerimiz. Ergun ve Cihan maalesef agir kaliyorlar. Ergun yine defansif tecrubeye sahip ama Cihan temel ozelliklerden yoksun. Orta yapildigi zaman topa hamle yapip vurmaya calisacagina rakibini tutmaya calisiyor. Bu sekilde ya gol olur ya penalti olur. Bordo macinda da ayni hatayi yapti zaten. Bence artik on libero transferini unutup sagbeke adam almaliyiz. Bu arada Emre ikinci macinda da gayet iyi oynadi. Kendisine Lucescu zamanindan beri sempati duyuyorum, tekrar sahalara donmesi guzel.
Ufuk Sezekkaplan

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Görkem KIRGIZ wrote:Şu Carrusca'dan ümitliydim ama bugün 75 dakika izledim, bu adam futbolcu değil. Ya kumsalda, ya da halı sahada büyük iş yapar o ayrı. Bence salon turnuvalarına falan katılsın.
Gorkem oyle dusunme, cok az firsat buldugundan ilk firsatta kendini gosterme baskisi altinda kaldi. Hicbirimiz adami net 90 dakika izleyemedi. Bir de kimsenin ona pas atmadigina dikkat cekmek lazim. Ayrica o da Heinz gibi hoca takintisi kurbani.
Post Reply