-------------------------------------------------------------------------------
Samsung,
bir sezon sürecek sponsorluktan dolayi Galatasarayli futbolcular, teknik heyet ve idari personele cep telefonu, kulübe de sicak havayla su ve deterjan kullanmadan da çamasir yikayabilen çamasir makinasi, lazer yazicisi ve LCD televizyon hediye etti.
HAHAHAHAHAHA
Piyale makarna ile de anlasip ambara makarna, mercimek, nohut yuklerlerse GS'i kimse tutamaz.
Iste proce
Moderator: Staff
-
Iste proce
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations
― Marcus Aurelius, Meditations
-
-
- Staff Member
Re: Iste proce
Ya Kerem Hocam, Bu samsung Chelsea'ya bile bu kadar malzeme vermemiş.Kerem Tezic wrote:-------------------------------------------------------------------------------
Samsung,
bir sezon sürecek sponsorluktan dolayi Galatasarayli futbolcular, teknik heyet ve idari personele cep telefonu, kulübe de sicak havayla su ve deterjan kullanmadan da çamasir yikayabilen çamasir makinasi, lazer yazicisi ve LCD televizyon hediye etti.
HAHAHAHAHAHA
Piyale makarna ile de anlasip ambara makarna, mercimek, nohut yuklerlerse GS'i kimse tutamaz.
Çamaşır makinası önemli bir sponsorluk başarısıdır.
O kadar kirli çamaşırları var ki 100 tane çamaşır makinası verseler az bile.
-
Elestirmek icin butun ayrintilari bilmek gerekir. Bana gore fazla gulunecek bir sey yok. Bildigimizden yola cikarsak...
1) Samsung dunyanin su anda en buyuk sirketlerinden biri. Yillik cirosu 150 milyar dolar civarinda, 220 bin calisani var, senelik net kari yaklasik 10 milyar dolar. Sadece tuketici elektronik cihazlari yapmiyorlar. Insaattan, kimyaya, turizmden, sigortaya, finansa her turlu alanda yer alan bir holding. Cogu kisi Sony'nin yaninda fazla anmaz Samsung'u ama hem urun kalitesi, hem finansal durum olarak yatirim yapilacak sirketlerin basinda geliyor. Hisseler Londra borsasinda 350 dolara kadar cikmis.
2) Samsung'la tek basina basina anlasma yapilmasi cok iyi. Bence bu uc kulube de sponsor olma sacmaligi bitmeli. Avea, Ulker bilmem ne ornekleri tarihe karismali. Her takim kendine sponsor bulup, "exclusive" sozlesme imzalamali. Baskasina sponsor olursan bizimle iliskin bitmistir seklinde. Samsung'un Turkiye pazarina ayirdigi 10 milyon dolar butcesi varsa, hepsini GS almali. FB de kendine bir sponsor bulmali vs.
Yani duralim bakalim. Her seye bok atmalayim. Bugun sadece camasir makinasi verilse bile, yarin ne olacagi belli olmaz. Belki Avea sacmaligi biter, 2 sene sonra formalarda Samsung yazar. Benim icin karsiliginda kulubun hissesi falan verilmedigi surece, camasir makinasi veya 100 milyon dolar hic bir sey farketmez, yeter ki gelsin.
Ozan Ersoy
1) Samsung dunyanin su anda en buyuk sirketlerinden biri. Yillik cirosu 150 milyar dolar civarinda, 220 bin calisani var, senelik net kari yaklasik 10 milyar dolar. Sadece tuketici elektronik cihazlari yapmiyorlar. Insaattan, kimyaya, turizmden, sigortaya, finansa her turlu alanda yer alan bir holding. Cogu kisi Sony'nin yaninda fazla anmaz Samsung'u ama hem urun kalitesi, hem finansal durum olarak yatirim yapilacak sirketlerin basinda geliyor. Hisseler Londra borsasinda 350 dolara kadar cikmis.
2) Samsung'la tek basina basina anlasma yapilmasi cok iyi. Bence bu uc kulube de sponsor olma sacmaligi bitmeli. Avea, Ulker bilmem ne ornekleri tarihe karismali. Her takim kendine sponsor bulup, "exclusive" sozlesme imzalamali. Baskasina sponsor olursan bizimle iliskin bitmistir seklinde. Samsung'un Turkiye pazarina ayirdigi 10 milyon dolar butcesi varsa, hepsini GS almali. FB de kendine bir sponsor bulmali vs.
Yani duralim bakalim. Her seye bok atmalayim. Bugun sadece camasir makinasi verilse bile, yarin ne olacagi belli olmaz. Belki Avea sacmaligi biter, 2 sene sonra formalarda Samsung yazar. Benim icin karsiliginda kulubun hissesi falan verilmedigi surece, camasir makinasi veya 100 milyon dolar hic bir sey farketmez, yeter ki gelsin.
Ozan Ersoy
-
- Staff Member
Ozan bırak da biraz dalgamızı geçelim bu sıkıntılı günlerde.
Gerçek anlaşmanın tabiki 1 çamaşır makinası ve 1 LCD'den ibaret olmadığı tahmin ediyoruz.Enazından 1 çamaşır makinası ve 1 lcd'den fazla para vermişlerdir.
Şaka bir yana; senin fikrini çok doğru buluyorum. Sponsorların 1 takıma adam gibi sponsor olmaları tarafındayım.4 büyüklere sponsor olayımda kimse bana kıırlmasın anlayışı bizim gibi geri kalmış ülkerin insanlarına has bir düşünce olmalı.
Gerçek anlaşmanın tabiki 1 çamaşır makinası ve 1 LCD'den ibaret olmadığı tahmin ediyoruz.Enazından 1 çamaşır makinası ve 1 lcd'den fazla para vermişlerdir.
Şaka bir yana; senin fikrini çok doğru buluyorum. Sponsorların 1 takıma adam gibi sponsor olmaları tarafındayım.4 büyüklere sponsor olayımda kimse bana kıırlmasın anlayışı bizim gibi geri kalmış ülkerin insanlarına has bir düşünce olmalı.
-
Mehmet'im, dalganizi gecin ama yani ben de size laf yetistirmekten patlamis durumdayim burada. Dunyanin en buyuk sirketlerinden biri GS'in ayagina gelmis, bir sekilde destek olmaya baslamis, sevinmek gerekmez mi? Ya su Samsung'un 3 tanesi, Turkiye Cumhuriyetinin butcesine esit. Ben eminim Turkiye'de Samsung'un ne oldugunu, kim oldugunu bilen cok fazla kimse de yoktur. Iki gun sonra "GS camasir makinasi LCD karsiliginda Samsung'a kulubun %10'unu verdi" diye bir haber cikarsa, hep beraber kufur ederiz burada.Mehmet Gorgen wrote:Ozan bırak da biraz dalgamızı geçelim bu sıkıntılı günlerde.
Ote yandan tek takima sponsor olmak biraz sponsor acisindan vizyon sahibi olmak gerektiriyor. Galatasaray Turkiye'nin dunyada en taninmis kulubu. Turkiye'de de neresinden baksan 15-20 milyon taraftari var. Samsung GS'a sponsor diye FB'li gidip Sony'e ayni ve hatta daha kotu mala 1000 dolar daha fazla veriyorsa kendi bilecegi is. Ote yandan Sony alacakken vazgecip Samsung sirf GS'a sponsor diye Samsung alacak GS'li da cikacaktir. Sonucta onemli olan Samsung'un adini piyasaya duyurmus olmasi, kendini pazarlamasi. Bunun icin Galatasaray da cok iyi bir platform bence.
Ozan Ersoy