Hic bir aciklama yapilmadan görevlerinden alinmis. Iste sutopu sube kaptaninin sucu
Sutopu şubesi
• 1950 den 1991 e kadar sadece 5 kez şampiyon olan şubemizin , 1991 – 2006 yılları arasında son iki yılı namağlup olmak üzere, 12 defa Türkiye şampiyonluğu
• 1996 yılında 5 kategorinin (minik,yıldız,ümit,genç ve A takımlar) 5’inde de Türkiye şampiyonluğu
• 2000 yılında Avrupa şampiyon kulüpler kupasında en iyi 9 takımdan biri
• 2005 yılında Len Trophy de Avrupa’nın en iyi 16 takimindan biri
• Takımımız Euro League 2. tur müsabakalari sonucunda grubunu 3. sırada tamamlamış ve Len Trophy e devam etmeye hak kazanmıştır.
Klubun icinde cok ciddi tepki varmis 600 kusur kisi imza toplamis. Bu kadar basarili ve ayakta kalan tek subede nasil olur de boyle tasarruf yapilir diye. Ben hic sasirmadim. Kim iyi ise gönder kim kötu ise tut son dört yilin mantigi.
Baskette Kolejlerden 20 kusur sayi fark yemisiz. Voleybolda sonuncuyuz bildigim. Tum branslarda futboldan voleybola ve digerlerine dibe vurduk. Boyle bir donemi bu klup daha yasamadi. Rezalet! 1615 sagolsun. Canaydin bir TV programinda yeniden aday olabilecegini söylemis.
Sutopu ve Yelken sube kaptanlari
Moderator: Staff
-
Sutopu ve Yelken sube kaptanlari
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations
― Marcus Aurelius, Meditations
-
- Moderator
Re: Sutopu ve Yelken sube kaptanlari
Onda bu yuzsuzluk varken koyar. Yuzune tukurulse yarabbi $ukur diyor. Elbttee kaptirdigi paralarin pe$inde ko$mak en buyuk kaygisi.Kerem Tezic wrote:...
Canaydin bir TV programinda yeniden aday olabilecegini söylemis.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
-
- Staff Member
Ben bu karara hic anlam vermedim. Galatasaray sutopu takimi Avrupada hakikaten cok iyi bir performans gosteriyor. Daha gecen gun PSV'nin intikamini ZPB Barendrecht 9-5 yenerek cikartan takimimiz http://www.lenweb.org/competitions_2007 ... /?phase=EF ceyrek finale dogru gidiyordu. Hayret...
-
Suda kıyamet kopacak!
Sutopu ve yelken şubesinde yaşanan olaylar nedeniyle, üyelerin bugünkü Divan Kurulu toplantısında yönetime büyük tepki göstermesi bekleniyor.
İmza toplamışlardı
Uzun yıllar Galatasaray Sutopu Şubesi’nin kaptanlığını yapan Levent Çiner ile Yelken Şubesi’nin kaptanı Vefik Ulus’un görevlerine son verildiğini, geçtiğimiz hafta okurlarımıza duyurmuş, daha sonra da 600’ü aşkın Genel Kurul üyesinin, karardan geri dönülmesi için imza topladığını belirtmiştik. İmza kampanyasına kayıtsız kalan Başkan Özhan Canaydın ile Şubeler Sorumlusu Vedat İrdelp, geri adım atmayarak camianın büyük tepkisini çekmişti.
Yanıt olumsuz oldu
Bir dilekçe hazırlayan Genel Kurul üyeleri, “Kulübümüz Yönetim Kurulu’ndan; sutopu ve yelken şubesi kaptanlarının görevden alınmalarına dair kararının yeniden değerlendirilerek, adı geçenlerin görevlerine iadelerinin sağlanması istemimiz” ifadesini kullandı. Ancak olumsuz yanıt alan üyelerin rahatsızlığı, bugünkü Divan Kurulu toplantısına taşınacak. Başkan Canaydın’ın da katılmasının beklendiği toplantıda, üyelerin büyük tepki koyacağı bildirildi.
Kaynak: Fanatik
Bu kararin sebebini ben de anlayabilmis degilim...
Sutopu ve yelken şubesinde yaşanan olaylar nedeniyle, üyelerin bugünkü Divan Kurulu toplantısında yönetime büyük tepki göstermesi bekleniyor.
İmza toplamışlardı
Uzun yıllar Galatasaray Sutopu Şubesi’nin kaptanlığını yapan Levent Çiner ile Yelken Şubesi’nin kaptanı Vefik Ulus’un görevlerine son verildiğini, geçtiğimiz hafta okurlarımıza duyurmuş, daha sonra da 600’ü aşkın Genel Kurul üyesinin, karardan geri dönülmesi için imza topladığını belirtmiştik. İmza kampanyasına kayıtsız kalan Başkan Özhan Canaydın ile Şubeler Sorumlusu Vedat İrdelp, geri adım atmayarak camianın büyük tepkisini çekmişti.
Yanıt olumsuz oldu
Bir dilekçe hazırlayan Genel Kurul üyeleri, “Kulübümüz Yönetim Kurulu’ndan; sutopu ve yelken şubesi kaptanlarının görevden alınmalarına dair kararının yeniden değerlendirilerek, adı geçenlerin görevlerine iadelerinin sağlanması istemimiz” ifadesini kullandı. Ancak olumsuz yanıt alan üyelerin rahatsızlığı, bugünkü Divan Kurulu toplantısına taşınacak. Başkan Canaydın’ın da katılmasının beklendiği toplantıda, üyelerin büyük tepki koyacağı bildirildi.
Kaynak: Fanatik
Konsantrasyon, concentration, concentracion
nefvakfi.org
nefvakfi.org
-
Tamamen spekulasyon yapiyorum... Tahminim para olayidir. "Baskan bu kadar kupa kazandik, acliktan nefesimiz kokuyor, aylardir para alamadik, tesisler curuyor, biraz para cikiver" demislerdir. O da careyi kovmakla bulmustur.Selçuk Samli wrote:
Bence 3 kurusluk aidatlarini bile senelerdir odemeyen uyeler secime gitsinler, Cansun'la Sardan'i getirsinler. Onlar da GS'in %30'unu halka satip, Gallardo'yu getirsin. Gallardo basarili olamayinca, takim onun aldigi parayi kiskanip isyan bayragini kaldirinca, 10 milyona aldiklari Gallardo'yu 1 milyona satsinlar, karsiliginda 18 yasinda kimsenin bilmedigi 3 tane Arjantinli alsinlar.
Herkes mesut olsun.
Ozan Ersoy
-
SUTOPU VE YELKEN KAPTANLARININ AYRILMASI DİVANA TAŞINDI
Sutopu şube kaptanı Levent Çiner ile yelken şube kaptanı Vefik Ulus'un görevlerinden alınmaları sonrası 615 genel kurul üyesinin imzaladığı dilekçenin yönetim kurulu tarafından dikkate alınmadığı belirtilirken, konu bu kez divan kurulu gündeminde tartışıldı.
Söz alan şubelerden sorumlu yönetim kurulu üyesi Vedat İrdelp, sutopu kaptanlığından ayrılan Çiner için, "Bir şube kaptanı, başkanı hakkında kötü bir şey söyleyemez. Orada bir genel kurul üyesi ya da divan kurulu üyesi olarak bulunmuyor. Sporculara hangi terbiyeyi, adabı vereceğiz. Yeni yapılan havuzumuza da taşınmak istemedi. Biz taşınmak mecburiyetindeyiz. Yüzme ve sutopu arasındaki çekişme bitsin, tek çatı altında olsunlar istedik. Galatasaray'da hiçbir yönetim, su sporlarına bu kadar önem vermedi. Herkesin bir disiplin ve harmoni içerisinde olması lazım. Ben bu disiplini bu arkadaşımızla sağlayamadım. Bundan sonra da kendisiyle çalışmam" dedi.
İrdelp, Vefik Ulaş için ise, “Yelken şubesinde arkadaşımıza şube kaptanı olarak değil, teknik direktör olarak görev yapabileceğini söyledik. O ise kabul etmeyip ayrıldı" şeklinde konuştu.
Divan kurulu üyeleri, Levent Çiner ile Vefik Ulus'un yeniden görevlerine iade edilmesiyle ilgili tavsiye kararı alınmasını, 17'ye karşı 19 oyla reddetti.