CL Mac #4 PSV -Galatasaray 2-0
Moderator: Staff
-
Para kazanamamak acisindan puanlari boyle 3'er 3'er dagitmak kotu ama hedef grup 3.lugu ise Bordeaux kotunun kotusu olarak bize yardim ediyor... Liverpool 2-0 yapti... ve 3-0...
Last edited by Mert Tokman on Wed Nov 01, 2006 12:22 am, edited 1 time in total.
-
Kafayi vuran eleman ayni cizgide miydi, ofsaytta miydi orda yahu? Mondi cildirdi yazik...Ozan Ersoy wrote:Ve duran toptan yedik. MOndi on direkte vurulan kafayi iyi cikardi ama arka direkteki adamin onune dustu top, bos kaleye atti.
Arda-Cihan degisikligi yapildi az once. Top tutabilen tek adamimizi da kaybetmis olduk sahada...
Takimin ruh halini cozebilmis degilim. Bazen bozulmus gibiler ama, bazen cok guzel top cevirdikleri de oluyor.
Ilic-Necati degisiligi yaptik simdi. Necati devre arasinda gaz veriyordu takim arkadaslarina. O motivasyonu kendi de gostersin insallah!
Özgür
-
-
-
- Staff Member
-
- Moderator
Boru mu bu. Adamlara kendi evinde 11 ki$i ile yeniliyorsun. Phillips stadinda 10 ki$i ile destan yazdirirlar mi adama? Yazdirmazlar. O zaman olmayacak duaya amin dememek lazim.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Macin suclusu, ne Tomas, ne Inamoto, bizim Vijay adindaki is arkadasi!!! Elemen iki kere birseyler konusmaya geldi, ikisinde de gol yedik yahu! Murat Agabeyin basliginin da icine etti hain!
Yeni umudumuz, grup ucunculugu! Mert'in dedigi gibi. Bordo'nun yenilmesine seviniyor olduk artik.
Mac bitti... 2-0...
Yeni umudumuz, grup ucunculugu! Mert'in dedigi gibi. Bordo'nun yenilmesine seviniyor olduk artik.
Mac bitti... 2-0...
Özgür
-
- Staff Member
-
- Moderator
Bence Bordo'nun yenili$ine de fazla sevinmeyin. Bizimkilerin onlari orada yenecek gucu oldugunu sanmiyorum. Turkiye liginde anasindan emdigi burnundan gelenler Bordo'da ellerini kollarini sallayip bu i$i bitereceklerine de benim pek aklim yatmiyor. $u anda Bordo avantajli durumda sahasinda oynamasi yuzunden.
Tomas'a gelince. Bana kalirsa o kacacaklar listesinde degil ama gonderilecekler listesinde olmali. Aldigi paranin yarisini oneririm ama bu sefer gidemez ise takimi daha da yakar. Bence gitmeli. Iki senedir bir bok yedigi yok af edersiniz. Herif benim izledigim Turkiye ligindeki maclarda bile sacmalayan ve idare eden biri. Tomas'a tokalanan paraya iki Tomas bulunur adam olup arasalar ya da eldekileri yeti$tirseler.
Tomas'a gelince. Bana kalirsa o kacacaklar listesinde degil ama gonderilecekler listesinde olmali. Aldigi paranin yarisini oneririm ama bu sefer gidemez ise takimi daha da yakar. Bence gitmeli. Iki senedir bir bok yedigi yok af edersiniz. Herif benim izledigim Turkiye ligindeki maclarda bile sacmalayan ve idare eden biri. Tomas'a tokalanan paraya iki Tomas bulunur adam olup arasalar ya da eldekileri yeti$tirseler.
Last edited by Cengiz Akgun on Wed Nov 01, 2006 1:08 am, edited 1 time in total.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Gercek su ki kadro olarak Avrupa'nin en iyi 16 takimi ile bas edecek duzeyde degiliz...
Takim kimlerden olusuyor bir bakin... genc tecrubesiz fakat gelecegi parlak cocuklar (Arda, Sabri, vs.); tecrubeli yaslilar tekkesi (Hakan, Ergun, vs.); futbol anlayisi ve potansiyeli dusuk seviyede orta yaslilar (Cihan, Ayhan, Hasan, vs.) ve Song harici 2. sinif yabancilar (Inamoto, Ilic, Carrusca, vs.). Takimda en verimli caginda (24-28 yas) olan, avrupa kupasi tecrubeli, ne yaptigini bilen bir tane adam yok... Ustelik ic saha maclarini takimin alisik olmadigi bir ortamda oynuyoruz... UEFA'ya da gitsek fazla bir beklenti icin de degilim --- taa ki takim ASY'de oynayana kadar... Tek beklentim Gerets'ten kalan CL ve UEFA maclarinda genclere yer verip Avrupa kupasi tecrubesi kazandirmasi - UEFA'da puana para yok nasil olsa...
Takim kimlerden olusuyor bir bakin... genc tecrubesiz fakat gelecegi parlak cocuklar (Arda, Sabri, vs.); tecrubeli yaslilar tekkesi (Hakan, Ergun, vs.); futbol anlayisi ve potansiyeli dusuk seviyede orta yaslilar (Cihan, Ayhan, Hasan, vs.) ve Song harici 2. sinif yabancilar (Inamoto, Ilic, Carrusca, vs.). Takimda en verimli caginda (24-28 yas) olan, avrupa kupasi tecrubeli, ne yaptigini bilen bir tane adam yok... Ustelik ic saha maclarini takimin alisik olmadigi bir ortamda oynuyoruz... UEFA'ya da gitsek fazla bir beklenti icin de degilim --- taa ki takim ASY'de oynayana kadar... Tek beklentim Gerets'ten kalan CL ve UEFA maclarinda genclere yer verip Avrupa kupasi tecrubesi kazandirmasi - UEFA'da puana para yok nasil olsa...
-
- Moderator
Kolay gruba du$memi$ miydik yani.Ozan Ersoy wrote: ...
CL tarihinde iki takimin iki mac kala bir ust turu garantiledigi olmus mudur bilmem. Iki takim 10 puanda, diger iki takim 1 puanda.
Ozan Ersoy
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Gecen yilin gruplarindan buldum bir tane. Puan farklari bu kadar bariz degilmis (12-9-3-0), 2'li averajdan belli olmus 2 mac kala durum ama, 2005-2006 F Grubu (Lyon, Real Madrid, Rosenborg, Olympiacos) da iki buyukler, olayi Matchday 4'ten sonra temize havale etmislermis. (Rosenborg 0 - 2 Real Madrid: Madrid make smooth progress - Olympiacos 1 - 4 Lyon: Lyon roar into knockout stages)Ozan Ersoy wrote:CL tarihinde iki takimin iki mac kala bir ust turu garantiledigi olmus mudur bilmem. Iki takim 10 puanda, diger iki takim 1 puanda.
Bu gruba kimse "kolay" demedi ki?!?! Olabilecek cok daha zor gruplara nispeten, iyi bir grup oldugu kanisindaydik. Mert'in de yazdigi gibi, bu sene takimin kalitesinden cok umutlu olan yoktu ki CL basladiginda, o zamandan 3.lugu hedefleyelim diyordu yazanlarin cogu. Kolay grup diye dusunulse, hesap oyle mi yapilirdi?Cengiz Akgun wrote:Kolay gruba du$memi$ miydik yani.
Özgür
-
- Moderator
yani hala sen UEFA olacak diyenlerdensin onca $eyi siraladiktan sonra. Bence oldukca iyimser bir durum $u yukarda verdigin manzaraya bakilinca. Turkiye Super liginde bile gol atamayip ASY de bile millet tirnaklarini yerken bunlara Fransizlari yenecek ve hatta Liverpool'dan bile AOS'de puan koparacak filan diyorsun herhalde.Mert Tokman wrote:...
Tek beklentim Gerets'ten kalan CL ve UEFA maclarinda genclere yer verip Avrupa kupasi tecrubesi kazandirmasi - UEFA'da puana para yok nasil olsa...
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Biz kotuyuz ama Bordo bizden de kotu... Oradan bir beraberlik cikartacak gucumuz var - Bordo'nun forvetinde ki adam bizim Lukunku'dan beter - obur genc Fas'li da da fazla bir is yok - duran top tek sanslari... akilli bir taktik ve kadro ile kontradan gol bulma imkani da var... Hakan Sukur oynamali...Cengiz Akgun wrote:yani hala sen UEFA olacak diyenlerdensin onca $eyi siraladiktan sonra. Bence oldukca iyimser bir durum $u yukarda verdigin manzaraya bakilinca. Turkiye Super liginde bile gol atamayip ASY de bile millet tirnaklarini yerken bunlara Fransizlari yenecek ve hatta Liverpool'dan bile AOS'de puan koparacak filan diyorsun herhalde.Mert Tokman wrote:...
Tek beklentim Gerets'ten kalan CL ve UEFA maclarinda genclere yer verip Avrupa kupasi tecrubesi kazandirmasi - UEFA'da puana para yok nasil olsa...
-
- Moderator
Yanli$ anla$ilmi$ ben burada deger verip cevap vereceklerim arasinda diyeni pek gormedim ama klubun ba$indaki andavallar bu kanida idi. Bu gruptan cikariz diyorlardi Liverpool ile el ele filan diye gazetelere gecen demecler vardi kura cekiminden sonra. Ne cabuk unuttunuz yahu. Ha gaz veriyorlardi diyenler olacak. Bak Ozhan bey sanki CL "cakewalk" olarak takimi cikarmi$ gibi adama kontrat uzatmayi teklif etmi$. Hani dal ile ba$layan bir terim var ama yazamiyorum e$e dosta ayip olmasin diye.Ozgur Huseyinoglu wrote: ...Bu gruba kimse "kolay" demedi ki?!?! Olabilecek cok daha zor gruplara nispeten, iyi bir grup oldugu kanisindaydik. Mert'in de yazdigi gibi, bu sene takimin kalitesinden cok umutlu olan yoktu ki CL basladiginda, o zamandan 3.lugu hedefleyelim diyordu yazanlarin cogu. Kolay grup diye dusunulse, hesap oyle mi yapilirdi?Cengiz Akgun wrote:Kolay gruba du$memi$ miydik yani.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.