CL Mac #4 PSV -Galatasaray 2-0
Moderator: Staff
-
- Staff Member
-
- Staff Member
-
- Staff Member
-
-
Spiker normal sarj diyor ama, Alex dallamasi, bayagi guzel direk gecirmis Arda'ya. Intikamini guzel bir asist ya da gol ile almis olsun insallah.
Daha oncesinde, Kone soldan geldiginde defansimiz dengesiz yakalanmisti, Afellay'in sutunu Song iyi cikardi....
Ahhhh, Farfan'i 1'e 1 giderken indiren Tomas kirmiziyi gordu maalesef. 50-55 dk 10 kisi oynayacagiz. Gerets bir degisiklik yapmadi henuz, 2. yariyi bekleyecek herhalde. (Cihan'in isindigini soyluyordu spiker dogru duyduysam). Inamoto daha geri cekilmis gorunuyordu.
Ilk yari bitti. Son dakikalarda, takim 10 kisi kalmisligin panigiyle pek top oynayamadi. Top sahipligi %'sini 62'ye 38 lehimize gostermisler ama, o kadar da baskin degildik bence.
Daha oncesinde, Kone soldan geldiginde defansimiz dengesiz yakalanmisti, Afellay'in sutunu Song iyi cikardi....
Ahhhh, Farfan'i 1'e 1 giderken indiren Tomas kirmiziyi gordu maalesef. 50-55 dk 10 kisi oynayacagiz. Gerets bir degisiklik yapmadi henuz, 2. yariyi bekleyecek herhalde. (Cihan'in isindigini soyluyordu spiker dogru duyduysam). Inamoto daha geri cekilmis gorunuyordu.
Ilk yari bitti. Son dakikalarda, takim 10 kisi kalmisligin panigiyle pek top oynayamadi. Top sahipligi %'sini 62'ye 38 lehimize gostermisler ama, o kadar da baskin degildik bence.
Özgür
-
- Staff Member
Takimimizin 62% top kontrolune karsi PSV 38% top kontrolu var. 2 kere ofsayt'a girmisler. 3 korner atmisiz ama adamlar cok hizla sahalarindan cikiyorlar. Galiba Tomas'in karti ogle bir durumda ortaya cikti. Tam goremedim...
Tomas oyundan ciktiktan sonra nedense Song'un yaninda birisini gormedim. Orhan Ak'i yanina cekip Ilic'i cikartip Cihan'i mi alir dersiniz?
Tomas oyundan ciktiktan sonra nedense Song'un yaninda birisini gormedim. Orhan Ak'i yanina cekip Ilic'i cikartip Cihan'i mi alir dersiniz?
2. yari problemli ve stresli gececek. Biz 10 kisi kaldiktan sonra PSV iyice yuklenmeye basladi. Orhan Ak'in da sari karti var. 45 dakika boyunca dalgalari gogusleyecegiz. Ikinci yarida Arda'nin zaten olmayan savunmasinin kondisyon eksigiyle buharlasacagini dusunerek Gerets gerekli degisikligi yapmali. Cihan sag bek, Sas sola, Sabri sag haf...
Gol yemeden bitirirsek iyi bir basari olur. Galip gelme sansimiz iyice azaldi.
Tan Erten
-
15-35 dakikalar arasinda GS'in muhtesem baskisi vardi. PSV sahasindan cikamiyordu desek yeridir. Guzel verkaclar, cizgiye inmeler, kanatlar nefis calisiyordu. Ama kaleye sut cekemedik, bir turlu Umit'le Ilic'i topla bulusturamadik. Takimda herkes iyi siritan bir tek Hasan Sas var. Hasan kopuk basladi, kaptan cikmis bir de. Bu adamdan ne zaman cok sey beklenilse zaten batiriyor. Verdigi paslar yerini bulmuyor, takimin en fazla top kaptiran adami. Goze en cok batan Inampto ve tabii ki de Arda. Ilic de cok iyi basladiydi.
Diyorum bu kadar baski guzel oyun, simdi bir kontra yeriz. Iki tane hizli adamlari var. Farfan ve Kone. Futbol basit oyun, oyle fazla varyeteye gerek yok.
Nitekim bir uzun top, Farfan ve Tomas'i birebirde birakti. Tomas arkadan sarmaladi Farfan'i ve direk kirmizi kart. Turkiye'de bu tip pozisyonlar es geciliyor, burasi CL, gecilmiyor. Hakem kararinda %100 hakli.
Tomas'a GS'i yakti diyebiliriz ama yapabilecegi de fazla bir sey yoktu. Aslinda yaptigi faul cok da bariz bir faul degil. Ikili mucadele gibi gosterdi ama hakem yemedi. Ben eminim ceza sahasina girip Farfan cok rahat atacakti golunu. Yani kendini bir nevi feda etti. Isin kotu durumu tabii daha macin yarisi.
Bu dakikadan sonra ne yapilir. Ben olsam bozmam takimi. GS'in kaybedecek bir seyi yok. Cihan sokulabilir oyuna. Ya stoper ya sol bek olarak (Orhan stopere gecer) ama o zaman kimi cikaracaksin. On liberolardan birini cikarirsan orta sahaya iyice hakim olur, ustumuze iyice cullanirlar. Hasan'i veya Ilic'i cikarirsan ofansif acidan takima zarar vermis olursun ki zaten yenmemiz gerekiyor.
Inamato'yu daha cok defansa yakin oynatip, herkese iki kisilik kosmalarini soylemek, 60. dakikadan sonra hamleleri yapmak daha iyi fikir.
Ozan Ersoy
Diyorum bu kadar baski guzel oyun, simdi bir kontra yeriz. Iki tane hizli adamlari var. Farfan ve Kone. Futbol basit oyun, oyle fazla varyeteye gerek yok.
Nitekim bir uzun top, Farfan ve Tomas'i birebirde birakti. Tomas arkadan sarmaladi Farfan'i ve direk kirmizi kart. Turkiye'de bu tip pozisyonlar es geciliyor, burasi CL, gecilmiyor. Hakem kararinda %100 hakli.
Tomas'a GS'i yakti diyebiliriz ama yapabilecegi de fazla bir sey yoktu. Aslinda yaptigi faul cok da bariz bir faul degil. Ikili mucadele gibi gosterdi ama hakem yemedi. Ben eminim ceza sahasina girip Farfan cok rahat atacakti golunu. Yani kendini bir nevi feda etti. Isin kotu durumu tabii daha macin yarisi.
Bu dakikadan sonra ne yapilir. Ben olsam bozmam takimi. GS'in kaybedecek bir seyi yok. Cihan sokulabilir oyuna. Ya stoper ya sol bek olarak (Orhan stopere gecer) ama o zaman kimi cikaracaksin. On liberolardan birini cikarirsan orta sahaya iyice hakim olur, ustumuze iyice cullanirlar. Hasan'i veya Ilic'i cikarirsan ofansif acidan takima zarar vermis olursun ki zaten yenmemiz gerekiyor.
Inamato'yu daha cok defansa yakin oynatip, herkese iki kisilik kosmalarini soylemek, 60. dakikadan sonra hamleleri yapmak daha iyi fikir.
Ozan Ersoy
-
uefa.com da Orhan degil Arda sari aldi yaziyor.Tan Erten wrote:2. yari problemli ve stresli gececek. Biz 10 kisi kaldiktan sonra PSV iyice yuklenmeye basladi. Orhan Ak'in da sari karti var. 45 dakika boyunca dalgalari gogusleyecegiz. Ikinci yarida Arda'nin zaten olmayan savunmasinin kondisyon eksigiyle buharlasacagini dusunerek Gerets gerekli degisikligi yapmali. Cihan sag bek, Sas sola, Sabri sag haf...
-
arda aldi.Mehmet Marsan wrote:uefa.com da Orhan degil Arda sari aldi yaziyor.Tan Erten wrote:2. yari problemli ve stresli gececek. Biz 10 kisi kaldiktan sonra PSV iyice yuklenmeye basladi. Orhan Ak'in da sari karti var. 45 dakika boyunca dalgalari gogusleyecegiz. Ikinci yarida Arda'nin zaten olmayan savunmasinin kondisyon eksigiyle buharlasacagini dusunerek Gerets gerekli degisikligi yapmali. Cihan sag bek, Sas sola, Sabri sag haf...
Ozan
-
-
- Staff Member
-
-
Değişiklik yapmak lazım hemen.. İliç çıkmalı Hakan girmeli..
Rakipte Alex adında bir hayvan var, hakem'in gözleri bir türlü bu adamı görmüyor..
Cihan-Ayhan değişikliği yapılmalı ve Cihan sol beke geçmeli.. Soldan gelip duruyorlar Arda öldü orda..
Ama Arda çıktı. Çok yadırgamadım..
Geçen maçtada golü 59'da yemiştik galiba
İliç çıkıyor Necati giriyor.. Beğenmedim..
Necati top kaptırmaktan başka halta yaramadı şimdilik..
Hakan da giriyor..
Rakipte Alex adında bir hayvan var, hakem'in gözleri bir türlü bu adamı görmüyor..
Cihan-Ayhan değişikliği yapılmalı ve Cihan sol beke geçmeli.. Soldan gelip duruyorlar Arda öldü orda..
Ama Arda çıktı. Çok yadırgamadım..
Geçen maçtada golü 59'da yemiştik galiba
İliç çıkıyor Necati giriyor.. Beğenmedim..
Necati top kaptırmaktan başka halta yaramadı şimdilik..
Hakan da giriyor..
Last edited by Ismail Gezer on Wed Nov 01, 2006 12:20 am, edited 1 time in total.