9. Hafta: GS-A.Gucu 1-1 (karan 30")
Moderator: Staff
-
-
-
Bir TD nin kendi oyuncusu ve seyircisini bu kadar luzumsuz strese soktugu gorulmusmudur? PAF teknik kadro, A takım teknik kadrosundan iyi. Zerre kadar abartmıyorum!
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
-
-
- Moderator
Inat cok ki$Inin ba$ini yer. ve yedi. Terim ve Hagi en guzel ornekleri. $imdi de Gerets. Gecen gun bir programda Hitlerin gecmi$I anlatiliyordu. Herif intihar edecegi gun bile a$ina Rus bombalari yagarken bunker dedikleri deglizden cikyor. Bahcede el kalan son bir mangayi (ya$lari 15 gecmeyen) tebrik edip yakalarina madalya takiyor. Ondan sonra ak$am olmadan ogeleden sonra siyanuru sevdigi kopeklerde deneiyor. Eva'nin defterini duruyor sonrada kendi zikkimlaniyor. Yaninda da ne olur ne olmaz diye tabancasida hazir. Bunlari yaninda olan son emir eri anlatiyor. Sonrada cesetleri benzinle yakiyorlar.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
-
- Staff Member
Bu kadar salakça yabancı transferi yapıp paraları boşa harcayacağınıza şu takıma sadece serbest atış yapabilen bir adam alsanız çok daha faydalı olur.
Ceza alanı çizgisinden serbest atış kullanıyoruz zerre kadar heyecean duymuyoruz çünkü biliyorum ki bir yetenek yoksunu topa vuracak ve bir sonuç çıkmayacak.
Yazık değl mi oynamayan inamoto ve carruscaya verilen paralara. Şu takımda direk oynayan saidou ile beğenilmeyip gönderildi.
Adnan polat gitsin carruscayı 15 milyon euro'ya satsın.
Bunlar hakikaten saftirik.
Ceza alanı çizgisinden serbest atış kullanıyoruz zerre kadar heyecean duymuyoruz çünkü biliyorum ki bir yetenek yoksunu topa vuracak ve bir sonuç çıkmayacak.
Yazık değl mi oynamayan inamoto ve carruscaya verilen paralara. Şu takımda direk oynayan saidou ile beğenilmeyip gönderildi.
Adnan polat gitsin carruscayı 15 milyon euro'ya satsın.
Bunlar hakikaten saftirik.
-
Oyunculara yuklenmenin anlamı yok, TD gereksiz ve anlamsız bir inat icerisinde. Yazık, takım ile geriye kalan ozguvenini de sıfırlıyor. Sahadaki herhangi bir oyuncuya degisklik yapma hakkı verilseydi, orta sahaya bir adam daha alır, oyunu rakip alana yıkar, golu bulurduk.
AOS a bu anlayıs ile cıkarsak, ki suphesiz cıkacagız, hezimete yakın bir skor alabiliriz.
AOS a bu anlayıs ile cıkarsak, ki suphesiz cıkacagız, hezimete yakın bir skor alabiliriz.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
-
-
Ben o macta ne olacagini soyleyeyim, yine PSV ilk 30 dakikada 2 tane iteler. Ikinci yari is isten gectikten sonra "dostlar alisveriste gorsun" tarszi bir oyunla belki bir gol atariz. Ikinciyi atalim derken ucuncuyu yeriz, belki Gerets gider.Murat Biricik wrote:Oyunculara yuklenmenin anlamı yok, TD gereksiz ve anlamsız bir inat icerisinde. Yazık, takım ile geriye kalan ozguvenini de sıfırlıyor. Sahadaki herhangi bir oyuncuya degisklik yapma hakkı verilseydi, orta sahaya bir adam daha alır, oyunu rakip alana yıkar, golu bulurduk.
40 yildir futbolun gobeginde olan bir adamsin, hangi mantikla bu degisiklikleri yapabiliyorsun anlamiyorum. Sen PSV'de MIlan'da oynamis adamsin. Orada senin hocalarin orta saha cikartip forvet mi sokup duruyorlardi? Iyi oynayan on liberoyu cikartip, tecrubesiz adam mi koyuyorlardi. Kimden ogrendin bu sistemi?
-
Neyse ben biraz smallville izliyim. Artık ABD'de yayınlanıyor, 24 saat geçmeden indirip inliyoruz, çok puştuz
Ne demiş atalarımız, sezon ortası hoca değiştiren bir takımın şampiyon olduğunu henüz bu memlekette gören olmadı. Ama benim şampiyonluk falan beklentim kalmadı. 2. olsak gene razıyım. Fala inansam Arjantinli falcı'nın real madrid, galatasaray lion liverpool şampiyon olacak lafıyla avunurdum, ama hiç avuntum yok! Dertler derya olmuş...
Ne demiş atalarımız, sezon ortası hoca değiştiren bir takımın şampiyon olduğunu henüz bu memlekette gören olmadı. Ama benim şampiyonluk falan beklentim kalmadı. 2. olsak gene razıyım. Fala inansam Arjantinli falcı'nın real madrid, galatasaray lion liverpool şampiyon olacak lafıyla avunurdum, ama hiç avuntum yok! Dertler derya olmuş...
-
Acikcasi söyleyeyim yuregimin yaglari eriyor bu sonuclarla. Tum rezaletlere ragmen Canaydin'i ucuncu kez secip 'Össan abi sak sak sak' diye tezahurat yapanlari, basta Hakan Sukur, Hasan Sas gibi adamlarin pesinden koyun surusu gibi giden bizim ebleh taraftari gördukce beter olsunlar diyorum. Bu sene Vestel'i tutuyorum. Anneler ligini alsinlar. GS icin 18 senede insa edilen Avrupa kapisi Össan abi ile tamamen kapandi zaten. Tek uzuldugum su PAF'tan gelen yetenekli gencler.
“You have power over your mind - not outside events. Realize this, and you will find strength.”
― Marcus Aurelius, Meditations
― Marcus Aurelius, Meditations
-
- Site Admin
Maci nasil alsinlar ki, almaya niyetlenmis degiller. Sahada lala lulu top oynaniyor.
Beyinsizler takimi. Initiatif almaktan korkuyorlar, toplari carcur ediyorlar.
Mondragon'un yedigi gol evlere senlik...Allahin odunu ne olacak. Umit Karan
aptallikta zirveye ulasti bugun. Hasan Kabze sol tarafa monte ediliyor,
Sabri sagbek, Aydin'in pestili cikartiliyor, Arda ne hapta ne hupta...zavalli
Hakan Sukur sabanliga zorlaniyor vesayre...biktim artik inanin.
Beyinsizler takimi. Initiatif almaktan korkuyorlar, toplari carcur ediyorlar.
Mondragon'un yedigi gol evlere senlik...Allahin odunu ne olacak. Umit Karan
aptallikta zirveye ulasti bugun. Hasan Kabze sol tarafa monte ediliyor,
Sabri sagbek, Aydin'in pestili cikartiliyor, Arda ne hapta ne hupta...zavalli
Hakan Sukur sabanliga zorlaniyor vesayre...biktim artik inanin.
-
Gerets mac sonu ropartjında neden bi rtakım oyunculardan verim alamdıg sorulunca dedi ki:
"hafta arası oynanan Milli macları seyrettik. Orada oyuncularımızın performansları ust duzeydi......"
Sevgili Hocamız, bırak Kamerun ve Sırp Milli takımını, Turk Milli takımı hangi formatta oynadı ve 5 gol uretti. Hadi onu seyredemedin, PAF takımındaki oyuncular orta sahası guclu bir sistemde dokturuyor. Gununde bir Ozgurcan ile BJK PAF a yarım duzine gol attık. Sonra Ozgurcan formda diye TS a karsı uc forvet oyna.
Yapma Gerets, delirtme bizleri. Bırakın su inadı be kardesim! Elinde kısır kanat oyuncuları olur anlarım. Sabri formunun zirvesinde orta ustune orta kesiyor, Arda hem birebirde etkili hem sifıra inebiliyor. Sas sakatlandı, yerine giren Aydın savunması kotu olmasına ragmen sag kanadı zorladı. Al kardesim forvetten birini orta sahana sut atabilen ileriye deplasa olabilen bir orta saha oyuncusu. Bugun PAF ta seyrettigim Mehmet Guven su takımda Ayhan ile oynasa, orta sahayı daha domine eder, oyunu karsı alana daha cok yıkar ve uc puanı cıkarırdık.
"hafta arası oynanan Milli macları seyrettik. Orada oyuncularımızın performansları ust duzeydi......"
Sevgili Hocamız, bırak Kamerun ve Sırp Milli takımını, Turk Milli takımı hangi formatta oynadı ve 5 gol uretti. Hadi onu seyredemedin, PAF takımındaki oyuncular orta sahası guclu bir sistemde dokturuyor. Gununde bir Ozgurcan ile BJK PAF a yarım duzine gol attık. Sonra Ozgurcan formda diye TS a karsı uc forvet oyna.
Yapma Gerets, delirtme bizleri. Bırakın su inadı be kardesim! Elinde kısır kanat oyuncuları olur anlarım. Sabri formunun zirvesinde orta ustune orta kesiyor, Arda hem birebirde etkili hem sifıra inebiliyor. Sas sakatlandı, yerine giren Aydın savunması kotu olmasına ragmen sag kanadı zorladı. Al kardesim forvetten birini orta sahana sut atabilen ileriye deplasa olabilen bir orta saha oyuncusu. Bugun PAF ta seyrettigim Mehmet Guven su takımda Ayhan ile oynasa, orta sahayı daha domine eder, oyunu karsı alana daha cok yıkar ve uc puanı cıkarırdık.
-
Sezon basinda Adnat Polat ve yonetimden baska kisiler ile Gerets arasinda ciddi bir tatsizlik yasandi ve sonrasinda Gerets butun heyecanini ve motivasyonunu kaybetti. Sebep de buyuk ihtimalle transferlerdi. (Mesela Okan olayi)
Sezon basindan beri kadro secimini, yaptigi degisiklikleri ve oynattigi oyunu gorunce insan acaba Gerets ayrilabilmek icin kendini kovdurmaya mi calisiyor diye dusunuyor.
Durum ne olursa olsun acik gozuken gercek Gerets mutlu degil, heyecanini kaybetmis ve bu da takimin performansina yansiyor.
Sezon basindan beri kadro secimini, yaptigi degisiklikleri ve oynattigi oyunu gorunce insan acaba Gerets ayrilabilmek icin kendini kovdurmaya mi calisiyor diye dusunuyor.
Durum ne olursa olsun acik gozuken gercek Gerets mutlu degil, heyecanini kaybetmis ve bu da takimin performansina yansiyor.
Ben Gerets'ten cok futbolcularin heyecanini kaybetmis oldugunu dusunuyorum. Gecen sezon zor mali sartlar altinda, sakatliklara ragmen verilen mucadele ve Turkiye liginin en heyecanli final haftasi sonrasinda kazanilan sampiyonluk futbolculari duygusal olarak bitirdi.Levent Guntay wrote:Durum ne olursa olsun acik gozuken gercek Gerets mutlu degil, heyecanini kaybetmis ve bu da takimin performansina yansiyor.
Bir de Hakan Sukur olayi, Hakan'in ve medyanin da buyuk katkisiyla Gerets tarafindan iyi yonetilemedi. Dun mac sonrasi verdigi demec de buna ornektir. Herkes takim icin gol atmak/attirmak degil Hakan'a gol attirmak gibi bir misyon belirlemis sanki. Ceza sahasi icinde ve yakininda gereksiz paslar ve verkaclar bunun ornekleri. Ozellikle Hasan Sas bunu kendine is edinmis, Hakan Sukur'u gol krali yapmaya yeminli sanki.
Halbuki buna gerek yok. Hakan'a takimin ihtiyaci var ama her seyden once takimin puanlara ihtiyaci var. Dun Sukur'un oynamamasi, dinlendirilmesi gerekirdi. PSV maci da riske atilmis oldu forvet etkinligi acisindan.
Tan Erten