Mehmet Marsan wrote:Hincal guzel yazmis. Herkezin gorupde kimsenin soylemek istemedigi bir Arda problemi var. Bu cocuk sut atmasini bilmiyor veya biliyorda atamiyor. Butun attigi goller ayaginin iciyle plasedenen turden. Eger umit edildigi gibi yildiz futbolcu olacaksa soyle zimba gibi 1-2 gol atsinda bizde inanalim.
Hayret ettim ben de, Hincal'in sagi solu korkaklikla suclamadan, kendi lafini evirip cevirip bir sekilde zeytinyaglik yapip da, elestirecek birseyler bulmadan, boyle teknik detay iceren yazilari olabilecegine olasilik vermiyordum!
Yalniz, Arda'nin Boleslav macinda attigi 2. golundeki plasesini, her turlu abanmali/zimbali suta tercih edebilirim, orasini da soyleyeyim!
Ve ayni paralelde, bence, pekiala "yildiz" olabilir, oyle deli gibi sutlar cikarmasa da! Baksana bizim takima, birazcik Sabri vardir herhalde sut atma yetenegi var gibi gorunen. Karan da topun gelisine iyi vurur ama, Mehmet Hocam, senin istedigin herhalde, soyle yay civarindan, 25-30m'den filan sutlar di mi? Oyleyse, dedigim gibi, bizim takimda "yildiz" kesinlikle yok demeli ama, Sukur'u olsun, Sas'i olsun, bir dolusu yildiz kategorisine girer yani (en azindan basin dilinde)!