Beşiktaş emektar futbolcusu, yılların kaptanı (haşarı oyuncusu) Tayfur Havutçu'ya jübile yaptı, malumu aliniz..
Hatırladığım bir önceki Jübile Mehmet Özdilek için yağılan, F.Terimin Milanı getirerek yaptıkları Jübile.
Tayfur ve M.Özdilek niree, Bülent Korkmaz, Arif Erdem, Hakan Ünsal, Hagi nire?
İsmini hatırlayamadıklarımda vardır tabide. Bunca emeği geçmiş insanlara bir jübileyi çok görmekte ayıp be!
Çok mu masraflı bişey bu? 3 kuruşa satsan biletleri, çıkartırsın masrafını!
Çok mu meşguller? Harıl harıl transfer peşinde mi koşuyorlar? Ala ala herkesin bildiği, alınması çok zor olmayan Okan ve Tolgayı aldılar! Yoksa kamptaki futbolcularımızın sütünü içip içmediğini mi kontrol ediyorlar?
Amaral ve Ronaldo 20 saatlik yoldan gelip katıldılar Tayfurun jübilesine! Kendilerini pazarlamak için gelmediyseler, bu adamlar bizim yönetimden çok daha nazik ve düşünceli insanlar demektir... Amaralın kaç günlük geçmişi var BJK'da?
Anlamıyorum! Yoksa ismi geçen futbolcularımızın eşleri mi jübileye karşı çıkıyor? Geliri nasıl kırışacakları konusunda mı anlaşamıyorlar?
Fenerbahçenin zaten futbolcusu falan yok! Yani emektar futbolcusu yok! Jübile yapılmazsa ayıp olacak yaşlı başlı sadece Rüştü var. Ucheyi falan kendilerinden saymazlar artık.. BJK jübilelerini layıkıyla yapıyor denilebilir. Kala kala bir biz, birde akçaabatsebatspor kalıyor geriye!
Herneyse, bizimkiler ayıp ediyor, kendilerini kınıyorum
Jübile Nezaketi..
Moderator: Staff
-
-
-
-
-
Jübile
Bence jübile için hala geç değil. Bülent, Arif, Hakan için devre arasında Hagi, Taffarel, Popescu'nun da katılacağı (hatta Ümit Davala'yı falan da çağırabilirler) büyük bir organizasyon düzenlenebilir ve bu olaydan bir miktar gelir de elde edilebilir.
Benim hala umudum var.
Benim hala umudum var.
-
Hagi'ye de yapsinlar guzel bir jubile. Adam oyle yada boyle GS'nin gecmisinde cok ozel bir yere sahip, buyuk bir futbolcu.
Elbette esek coktan Nigde'ye vardi, artik cesaret edemezler eski yaralari kasimaya.
Okan'i taraftara allayip pullayip kakalamak icin laf eden sanal bucurlerin aklina bunlarin kasinacagi gelmiyor anlasilan.
Elbette esek coktan Nigde'ye vardi, artik cesaret edemezler eski yaralari kasimaya.
Okan'i taraftara allayip pullayip kakalamak icin laf eden sanal bucurlerin aklina bunlarin kasinacagi gelmiyor anlasilan.
-
10 senede yedi şampiyonluk, Avrupada üç kupa, takıma Avrupa capında üç yıldız, yeni stad inşaatı ha başladı ha başlayacak, bunların verdiği jübile sözü mü?Ufuk Sezekkaplan wrote:Dogru tespit. Bir de "Hagi'ye mutlaka jubile yapilacak" diye Canaydin yonetimi tarafindan verilmis yeminler hatirliyorum.
Yahu GSa gelmis geçmis en büyük oyuncuyu beceriksizliklerini örtmek için kurban ettiler, ne jübilesi? Hadi Hagi huysuzdu, Kaptan Bülent telefonlarına cevap vermiyor yahu, hep mi bu oyuncularda kabahat?
Neyse, Hakan kurtuldu, ona yeni stadın açılış maçını jübile olarak söz vermişler, Hakanın ömrü uzunsa jübilesini görür.
Ha Hagi iyi TD degildi ya, Geretsi getirip yuzumuzu güldürdüler.
GSı bırakın daha fazla zarar vermeden. Biri gelir yönetir, sizden beteri olmaz ama, şu klube bir iyilik yapın, çekin gidin yahu.