Jübile Nezaketi..

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Ismail Gezer

Jübile Nezaketi..

Post by Ismail Gezer »

Beşiktaş emektar futbolcusu, yılların kaptanı (haşarı oyuncusu) Tayfur Havutçu'ya jübile yaptı, malumu aliniz..

Hatırladığım bir önceki Jübile Mehmet Özdilek için yağılan, F.Terimin Milanı getirerek yaptıkları Jübile.

Tayfur ve M.Özdilek niree, Bülent Korkmaz, Arif Erdem, Hakan Ünsal, Hagi nire?

İsmini hatırlayamadıklarımda vardır tabide. Bunca emeği geçmiş insanlara bir jübileyi çok görmekte ayıp be!

Çok mu masraflı bişey bu? 3 kuruşa satsan biletleri, çıkartırsın masrafını!

Çok mu meşguller? Harıl harıl transfer peşinde mi koşuyorlar? Ala ala herkesin bildiği, alınması çok zor olmayan Okan ve Tolgayı aldılar! Yoksa kamptaki futbolcularımızın sütünü içip içmediğini mi kontrol ediyorlar?

Amaral ve Ronaldo 20 saatlik yoldan gelip katıldılar Tayfurun jübilesine! Kendilerini pazarlamak için gelmediyseler, bu adamlar bizim yönetimden çok daha nazik ve düşünceli insanlar demektir... Amaralın kaç günlük geçmişi var BJK'da?

Anlamıyorum! Yoksa ismi geçen futbolcularımızın eşleri mi jübileye karşı çıkıyor? Geliri nasıl kırışacakları konusunda mı anlaşamıyorlar?

Fenerbahçenin zaten futbolcusu falan yok! Yani emektar futbolcusu yok! Jübile yapılmazsa ayıp olacak yaşlı başlı sadece Rüştü var. Ucheyi falan kendilerinden saymazlar artık.. BJK jübilelerini layıkıyla yapıyor denilebilir. Kala kala bir biz, birde akçaabatsebatspor kalıyor geriye!

Herneyse, bizimkiler ayıp ediyor, kendilerini kınıyorum :)
Ufuk Sezekkaplan

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Dogru tespit. Bir de "Hagi'ye mutlaka jubile yapilacak" diye Canaydin yonetimi tarafindan verilmis yeminler hatirliyorum.
Mehmet Gurdal Cetin

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

ISTE GERCEK MUHTESEM JUBILE'NIN FOTOLARI

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/footbal ... 206478.stm
TRUST GALATASARAY
MGC
Ufuk Sezekkaplan

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Resimler cok guzel ve tribunlerde 54.000 taraftar var. Bizde Hagi'ye jubile yapilsaydi kac taraftar giderdi bu da ayri konu.
Eren Aykın

Jübile

Post by Eren Aykın »

Bence jübile için hala geç değil. Bülent, Arif, Hakan için devre arasında Hagi, Taffarel, Popescu'nun da katılacağı (hatta Ümit Davala'yı falan da çağırabilirler) büyük bir organizasyon düzenlenebilir ve bu olaydan bir miktar gelir de elde edilebilir.
Benim hala umudum var.
Murat Kara

Post by Murat Kara »

Hagi'ye de yapsinlar guzel bir jubile. Adam oyle yada boyle GS'nin gecmisinde cok ozel bir yere sahip, buyuk bir futbolcu.

Elbette esek coktan Nigde'ye vardi, artik cesaret edemezler eski yaralari kasimaya.

Okan'i taraftara allayip pullayip kakalamak icin laf eden sanal bucurlerin aklina bunlarin kasinacagi gelmiyor anlasilan.
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

Ufuk Sezekkaplan wrote:Dogru tespit. Bir de "Hagi'ye mutlaka jubile yapilacak" diye Canaydin yonetimi tarafindan verilmis yeminler hatirliyorum.
10 senede yedi şampiyonluk, Avrupada üç kupa, takıma Avrupa capında üç yıldız, yeni stad inşaatı ha başladı ha başlayacak, bunların verdiği jübile sözü mü?

Yahu GSa gelmis geçmis en büyük oyuncuyu beceriksizliklerini örtmek için kurban ettiler, ne jübilesi? Hadi Hagi huysuzdu, Kaptan Bülent telefonlarına cevap vermiyor yahu, hep mi bu oyuncularda kabahat?

Neyse, Hakan kurtuldu, ona yeni stadın açılış maçını jübile olarak söz vermişler, Hakanın ömrü uzunsa jübilesini görür.

Ha Hagi iyi TD degildi ya, Geretsi getirip yuzumuzu güldürdüler. :lol:

GSı bırakın daha fazla zarar vermeden. Biri gelir yönetir, sizden beteri olmaz ama, şu klube bir iyilik yapın, çekin gidin yahu.
Post Reply