Evet katiliyorum. Rakiplerimizden öyle yorumlar beklemiyordum, 2 sene SL oynadiktan sonra, ve 4. torbada katilmamizdan sonra. Ama Liverpool taraftalari ne PSV, ne Bordeaux konusuyorlar bizi konusuyorlar. Insallah son maçta tur garanti olur diyorlar ki orda sikinti çekmeyiz.Tolga Girici wrote:Daha once de yazmistim bu yukaridaki Galatasaray imajini parayla satin alamazsiniz. Son torbadan cikiyorsun, 32 takim icinde sondan dorduncusun ama adamlar PSV'den cok senden cekiniyorlar. Son 2-3 senede cok sey kaybedildi, ama bu sene hepsini geri kazanma sansi var.
Avrupa'da basari kültürümüz var, bundan kaynakliyordur. Liverpool taraftarlarin bir pankarti vardi Sampiyonlar Ligi finalinde "FORM IS TEMPORARY, CLASS IS PERMANENT." Buda herseyi açikliyor. Maalesef sirf 40 yil önce Manchester City ve bu sene Faroe adalarin sampiyonu elemekle olmuyormus bu isler.
Sampiyonlar Ligi oynuyoruz. Bazi forumlarda "kesin 1inci çikariz, 2inci olucagiz 10 puan toplucagiz" gibi komik yorumlar okuyorum. Hiç bir sey degil, öyle hesaplari basliyalim. Elimizden geleni yapalim, defansimizi gelistirelim çünkü öyle olmuyor ve insallah istedigimizi olur. Sampiyonlar Liginde bütün takimlar iyi ve kolay maç kazanilmaz, 6 zor maç bizi bekliyor ve savasmaya hazir olucagiz !