Selamlar,
Bu sene lig maclarini internetten veren site'i biliyormusunuz
Gecen sene http://www.ipwolrdltv.com'dan seyrettik. Baktigimda bu seneye dair bilgi goremedim bu sefer...
Tesekkurler.
-Oz
Maclar- internet - canli yayin?
Moderator: Staff
-
Yukarda yazdigim yaziyi buraya da geciyorum. Ipworld'e sakin odeme yapmayin.
Bu arada bir arkadas ipworld'u sormustu. Baktim sitede hic bir guncelleme yok, hala katilin bizden seyredin diyor, yardim hatlarina baglanip sordum. Bu sene yayin haklarini alamamislar. Anlasilan Digiturk bu pastayi baskasina kaptirmak istememis ve onlar yayinlayacaklarmis. Adamin dedigine gore site http://www.digiturkwebtv.com imis. Ama bakiyorum "pek yakinda" haricinde bir sey yazmiyor. Yarin maclar basliyor bunlar daha hazir degil anlasilan.
Tipik beceriksizlik. Neye elini atsan elinde kaliyor.
Ipworld'e soruyorum, niye hala insanlari yaniltiyorsunuz, "bizden izleyin", ayda su kadar su kadar diye ilan ediyorsunuz? diye. Cit yok.. Ya ben odeme yapsaydim size ne yapacaktiniz? hala cit yok. Nasil bir olaydir anlasilmasi guc.
Ozan Ersoy
Bu arada bir arkadas ipworld'u sormustu. Baktim sitede hic bir guncelleme yok, hala katilin bizden seyredin diyor, yardim hatlarina baglanip sordum. Bu sene yayin haklarini alamamislar. Anlasilan Digiturk bu pastayi baskasina kaptirmak istememis ve onlar yayinlayacaklarmis. Adamin dedigine gore site http://www.digiturkwebtv.com imis. Ama bakiyorum "pek yakinda" haricinde bir sey yazmiyor. Yarin maclar basliyor bunlar daha hazir degil anlasilan.
Tipik beceriksizlik. Neye elini atsan elinde kaliyor.
Ipworld'e soruyorum, niye hala insanlari yaniltiyorsunuz, "bizden izleyin", ayda su kadar su kadar diye ilan ediyorsunuz? diye. Cit yok.. Ya ben odeme yapsaydim size ne yapacaktiniz? hala cit yok. Nasil bir olaydir anlasilmasi guc.
Ozan Ersoy
-
- Staff Member
-
-
-
Yalniz, bunlar (digiturkwebtv.com) gecikmenin otesinde, buyuk bir yanlis daha yapmislar! Patates kizartmalarina ketcap dokmeyen FB'lileri simdiden karsilarina almislar, boyle logo mu olur canim!Ozan Ersoy wrote:... Anlasilan Digiturk bu pastayi baskasina kaptirmak istememis ve onlar yayinlayacaklarmis. Adamin dedigine gore site http://www.digiturkwebtv.com imis. Ama bakiyorum "pek yakinda" haricinde bir sey yazmiyor. Yarin maclar basliyor bunlar daha hazir degil anlasilan.
Özgür
-
Web sitesi bir anda acilmis, yalniz denemedim daha.Ozgur Huseyinoglu wrote:Yalniz, bunlar (digiturkwebtv.com) gecikmenin otesinde, buyuk bir yanlis daha yapmislar! Patates kizartmalarina ketcap dokmeyen FB'lileri simdiden karsilarina almislar, boyle logo mu olur canim!Ozan Ersoy wrote:... Anlasilan Digiturk bu pastayi baskasina kaptirmak istememis ve onlar yayinlayacaklarmis. Adamin dedigine gore site http://www.digiturkwebtv.com imis. Ama bakiyorum "pek yakinda" haricinde bir sey yazmiyor. Yarin maclar basliyor bunlar daha hazir degil anlasilan.
Ilk bir hafta bedava diyor.
Simdi denedim calisiyor, neyse son dakikada basarmislar.
-
Sagolasin Tolga. Ben denedim. Bir hafta bedava promosyon vermisler. Gayet de iyi calisiyor su anda. Tabii ilerde binlerce insan uye olup baglanmaya kalkinca ne olur bilinmez. Insallah bir aksilik cikmaz da yallah DFH deriz. DFH'i hic sevmiyorum.
Gecen sene bu ipworld'culer de az cektirmedilerdi bize. Senenin sonuna dogru sorunlarin cogu giderildi ama is icten gecmisti tabii. Simdi o kadar yatirim ellerinde patladi. Bir senelik sozlesme yapilir mi? Hic mi business dersi almadiniz, su isi hesaplamadiniz, boyle islerde sermaye yatirimini cikarmak icin ortalama kac sene gerekiyor biliyor muydunuz? Iki yeni okul mezunu muhendisin California'lardan kurdugu sirketten bu kadar ticaret cikar iste.
Bu bizim Turkiye'nin muhendislerinden az cekmedik. Sanarsin dunyayi yaratiyorlar, herseyi yalayip yutmuslar. Ama eloglu oyle degil iste. Her disipline ayni onemi veriyor, ekibini ona gore kuruyor. Sozum meclisden disari.
Ozan Ersoy
Gecen sene bu ipworld'culer de az cektirmedilerdi bize. Senenin sonuna dogru sorunlarin cogu giderildi ama is icten gecmisti tabii. Simdi o kadar yatirim ellerinde patladi. Bir senelik sozlesme yapilir mi? Hic mi business dersi almadiniz, su isi hesaplamadiniz, boyle islerde sermaye yatirimini cikarmak icin ortalama kac sene gerekiyor biliyor muydunuz? Iki yeni okul mezunu muhendisin California'lardan kurdugu sirketten bu kadar ticaret cikar iste.
Bu bizim Turkiye'nin muhendislerinden az cekmedik. Sanarsin dunyayi yaratiyorlar, herseyi yalayip yutmuslar. Ama eloglu oyle degil iste. Her disipline ayni onemi veriyor, ekibini ona gore kuruyor. Sozum meclisden disari.
Ozan Ersoy
-
Ozan Ersoy wrote:Sagolasin Tolga. Ben denedim. Bir hafta bedava promosyon vermisler. Gayet de iyi calisiyor su anda. Tabii ilerde binlerce insan uye olup baglanmaya kalkinca ne olur bilinmez. Insallah bir aksilik cikmaz da yallah DFH deriz. DFH'i hic sevmiyorum.
Ozan Ersoy
Aslinda ben cok memnundum IPworld'den Ozan.Ilk hafta haric 1 sene boyunca bende sorunsuz calisti, turkishsoccer'dan sonra cok iyi geldi.Yalniz belki de soyle bir fark vardir, sonucta ben sabaha karsi 4'de izliyorum burada, halyle cok insanin nette olacagini sanmiyorum.Belki de hiz olarak farketti.Bilemiyorum tabii network'ten anlamam pek.
Bedava 1 hafta promosyona ise ben sahsen karsiyim.Simdi gayet iyi calisir ancak gorun mac saatinde herkes abaninca ki birde herkes duyunca siteyi oyle bir hal aliyor ki ulan para versem daha iyi seyretsem keske diyorsun.
Bu 1 senelik anlasma isi bence muhtemelen ahbap-cavus iliskisine benziyordur, uyanik adamin teki ki muhtemelen yonetime yakin bu isi ustlenmek istedigini soylemistir.Torpille falan olmustur kisacasi, yoksa pire gibi uremezdi bu tarz sayfalar, ben hatirliyorum 2000-2001'de Digiturk'un kendisi bu servisi veriyodu ancak cok kotuydu servis.
Neyse sonucta daha buyuk bir sirket ve umuyorum 2-3 hafta icinde iyi bir servis verirmeye baslarlar, yoksa benim halim duman olur.
Selamlar
Savas
2009 Uefa Kupasi Finali Fenerbahce Sukru Saracoglu'nda..
-
-
Digiturkwebtv aylik abonelik 15.95$ olmus Yani gecen seneki 29.95'in nerdeyse yarisi. Beni cok sevindirdi, kalite de iyiydi gecen hafta.
http://na.digiturkwebtv.com/
http://na.digiturkwebtv.com/