Aziz Yıldırım'ın Karanlık İşleri
Moderator: Staff
-
Aziz Yıldırım'ın Karanlık İşleri
Aziz Yıldırım'ın NATO müteahhidi olduğunu sanırım bilmeyen yoktur.Bir süre önce internette bir sitede (geocities.com/yolsuzluk2007) A.Yıldırım'ın aile şirketlerinin askeri ihalelerde çevirdiği dolaplarla ilgili bir yazı okumuştum. Zaten her nedense maçlara hiç gelmeyen paşalarımız her hafta Kadıköye gider oldular. Merak ediyorum acaba Saraçoğlu Stadı bu ihalelerden kazanılan kara paraları aklayarak mı yapıldı?
-
- Site Admin
-
-
-
Re: Aziz Yıldırım'ın Karanlık İşleri
Askeri ihalelerden kazanilan paralar neden kara para oluyor? Oyle olsa bile kara para aklama mekanizmasi olarak stad nasil kullanilabilir? Gazino mu bu, ki bir tarafindan kara para koyup, ote tarafindan ak para alasin; kazanmadigin parayi kazanmis gosteresin!Soner Özaltındere wrote:Merak ediyorum acaba Saraçoğlu Stadı bu ihalelerden kazanılan kara paraları aklayarak mı yapıldı?
Sorunun daha kendisi faul ve art niyet iceriyor. Hasan'in neden killandigini anlamak zor degil.
-
Öncelikle şunu belirtmeliyim sorumda öncelikle kimseyi suçlamak niyetinde değilim ayrıca sorum art niyetli de değil. Şöyle örnek verebilrim; size yukarıda yazdığım internet sitesinde ki makale ve dosyaları doğru kabul edersek Sinyal AŞ. (ki aslında yabancı bir firma, asıl adı da Signal, Co) diye bir şirket Dz K.K. lığının bir çok ihalesinde yine bir çok yetkili kişiyle birlikte ihaleleri kendi tarafına çevirmek için çok yüklü rüşvetler vermiş. Bu şirketin de sahipleri bahsettiğim kişiye çok yakın insanlar. Buradan hareketle esasında söylemek istediğim asıl şey, o stadın öyle mi yapıldığı böyle mi yapılmadığı değil, Türk Futbolu bu kadar maddi imkansızlıklar içinde kıvranırken bazı kulüplerin bu kadar parayı neresinden bulduğu? Kaldı ki düşünün biz Süper kupayı ve Uefa kupasını aldığımız zaman bile bu harcamaların beşte birini yapamamıştık.