Sergen ve Tumer sahada iken Volkan'i oyuna dahil etmemek bu isi bilmiyor
demektir bana sorarsaniz...Cihan'a deginmek istiyorum, nasil oldu da
'yuruyen' adam Tumer'i kacirdi...yani lig finalinde böyle bir hata yapilsin...
pes dogrusu...
Not: Gerets'i degil antrenöru kutlamak gerekir. Takimin kondisyon durumu
iyi oldugu icin. "Gerets'i" hava.
34. Hafta senaryolari
Moderator: Staff
-
Re: 34. Hafta senaryolari
Evet, Hasan'i saga cekebilmek icin Heinz'i oyuna aldi. O degisiklik fena degildi. Heinz ayrica uzaktan sut da cekebilen bir oyuncu, ayni Kabze'nin cektikleri gibi.Murat Kara wrote:....Hasan Tezcan wrote:...Cihan'i alip Volkan yerine Heinz'i oyuna dahil etmesini nasil
yorumluyorsunuz? Gerets'cilere soruyorum. Adam beni gercekten sasirtiyor,
biriniz anlatsin bakalim....
Maci syredemedim (signal loss ) ama Hasan'i solda oynattigini duydum. Heinz'i alip Hasan'i saga mi cekti? Eger oyle yaptiysa, fena bir dusunce degil. O durumda Volkan'i almak olmaz, orta sahada Saido varken ve solda Ayhan yokken. Belki Aydin'in yerine Volkan girebilirdi sonradan.
Asil ILic'i cikarip Aydin'i almasi ilgincti. Genc bir oyuncuyu oyuna sokmasi hosuma gitmedi degil ama ILic gayet iyi oynuyordu, ayrica alacaksan Volkan da oyuna girebilirdi.
-
- Staff Member
Bu hafta üfürükçü, medyum abilere , falcı bacılara çok iş düşecek. Hatta büyü falan yaptırılacak. Eyüp sultan gibi yatır ve türbeler ziyaret edilecek. Kurbanlar kesilecek.Cengiz Akgun wrote:Samsun du$tu ise ki bugunku Ankaragucu maci sonucunda artik oyle; o zaman tehlikede filan degil demektir.Deniz Selman wrote: ....
KUME DUSME
dusenler: Diyarbakir, Samsunspor (4'lu averaj dahi kurtarmiyor)
tehlike: Malatya, Denizli, Samsun, Ankara
Ilahi adalet diye bir $ey varsa bu haykiri$i cimbom'dan once o duymali. Cunku cimbom'un Tanri'nin eli olmadan bir halt edemeyecegini hep beraber izliyoruz.Deniz Selman wrote: Sampiyon ol cim bom bom, al bizim canimizi...
Deniz
Kimin büyüsü daha güçlü ise, kimin hocası daha güçlü üfürürse o şampiyon olacak.
-
- Moderator
Murat sormu$ ben de soyleyeyim. Gerets gitsin filan derdinde degilim. GS'yin ba$indaki bu sersemlerin kalkip ondan iyisini bulamayacaklari gun gibi a$ikar. Onceleri Gerets icin daha positif du$unmeme ragmen son zamanlarda yaptiklari onun da capsiz bir yabanci TD oldugunu ve GS teknik acidan hicbir $ey kazandirmadigi ortaya cikti.
Evet ilk senesinde kafa kafaya son haftaya $ampiyonluk icin girmesi ba$arili dedirtecek duzeyde olabilir. Ama ben balikcilara kaybedilen Avrupa hulyasinda onun bir sucu olmadigini saniyordum. Bugun oyle du$unmuyorum. FB ile yapilan 4 macin ucunu kaybeden bir TD yaptigi hatalardan ders almiyor kendini hazirlayamiyor demektir. Hele hele ki son macta artik her $eyin ortaya cikacagi macta madara oldu sectikleri ile. FB takim olarak GS'dan kaliteli olabilir ama eninde sonunda onlari da kendi sahasinda yenenler oldu. BJK bu adamlara senelerdir verdigi dersler var. Gorulen o dur ki herhangi bir di$li takim kar$isinda Gerets vasatin altinda bir TD. Bu adamla bu sene CL katilinabilme de buyuk bir risk altinda. Elinde adam yok ne yapsin denilmesine de kar$iyim. Kefilim diye Avrupadan getirdikleri ya da aldiklari ortada. Ustelik bu adamlara bonservis parasi da verildi. Yani i$In garibi bu adamin iyi futbolcu ke$finde de hicbir huneri yok. GS'yin defans konusundaki zaafleri bunca sene defans oynami$ bir adamin yapmayacagi $ekilde hazirliksiz ve cali$tirilmami$ vaziyette. Bir de kafama takilan bu Suat Kaya i$i var. $ampiyon olmu$ PAF takiminin hocasinin klupten kovdugu ya da kovdurdugu soylentleri ustune tuz biber ekmekte. Bunlara bakilirsa Gerets GS'da uzun bir donem kalmasinin GS yarardan cok zarar getirecegi gozukuyor. O halde zararin neresinden donulurse kardir.
Teknik konuda hicbir $ey veremeyen, iyi futbolcu secemeyen, ve hatalarini gorup cali$mayan, cali$tiramayan, ustelik her kritik iddiali macta sacmalayan bir adama GS'yin kaderini teslim etmek yaki$iksiz olur. Bilmiyorum gelecek sene kendini toparlayabilecek mi. Ama gordugum ve agzindan duydugum umit verici degil. Gelecek sene yine eli mahkum onunla olunacak. Sebebini de yukarda soyledim. Bu sene $ampiyon olunamaz ise butun suc onun. Kimse de suc aranmasin.
Evet ilk senesinde kafa kafaya son haftaya $ampiyonluk icin girmesi ba$arili dedirtecek duzeyde olabilir. Ama ben balikcilara kaybedilen Avrupa hulyasinda onun bir sucu olmadigini saniyordum. Bugun oyle du$unmuyorum. FB ile yapilan 4 macin ucunu kaybeden bir TD yaptigi hatalardan ders almiyor kendini hazirlayamiyor demektir. Hele hele ki son macta artik her $eyin ortaya cikacagi macta madara oldu sectikleri ile. FB takim olarak GS'dan kaliteli olabilir ama eninde sonunda onlari da kendi sahasinda yenenler oldu. BJK bu adamlara senelerdir verdigi dersler var. Gorulen o dur ki herhangi bir di$li takim kar$isinda Gerets vasatin altinda bir TD. Bu adamla bu sene CL katilinabilme de buyuk bir risk altinda. Elinde adam yok ne yapsin denilmesine de kar$iyim. Kefilim diye Avrupadan getirdikleri ya da aldiklari ortada. Ustelik bu adamlara bonservis parasi da verildi. Yani i$In garibi bu adamin iyi futbolcu ke$finde de hicbir huneri yok. GS'yin defans konusundaki zaafleri bunca sene defans oynami$ bir adamin yapmayacagi $ekilde hazirliksiz ve cali$tirilmami$ vaziyette. Bir de kafama takilan bu Suat Kaya i$i var. $ampiyon olmu$ PAF takiminin hocasinin klupten kovdugu ya da kovdurdugu soylentleri ustune tuz biber ekmekte. Bunlara bakilirsa Gerets GS'da uzun bir donem kalmasinin GS yarardan cok zarar getirecegi gozukuyor. O halde zararin neresinden donulurse kardir.
Teknik konuda hicbir $ey veremeyen, iyi futbolcu secemeyen, ve hatalarini gorup cali$mayan, cali$tiramayan, ustelik her kritik iddiali macta sacmalayan bir adama GS'yin kaderini teslim etmek yaki$iksiz olur. Bilmiyorum gelecek sene kendini toparlayabilecek mi. Ama gordugum ve agzindan duydugum umit verici degil. Gelecek sene yine eli mahkum onunla olunacak. Sebebini de yukarda soyledim. Bu sene $ampiyon olunamaz ise butun suc onun. Kimse de suc aranmasin.
Last edited by Cengiz Akgun on Tue May 09, 2006 5:44 pm, edited 4 times in total.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
-
Bu hafta sonu fener puan kaybeder ama biz değerlendiremezsek çok şey değişir çook
Ercan Dumlupinar wrote:Ligin ikinci yarisinda Galatasarayin eline 3 firsat gecti; ucunude kullanamadi.
Malatya ve Trabzonla berabere kaldi, Fener'e Kadikoy'de yenildi. Bu hafta sonu bir firsat daha gecer gecmez bilinmez.
-
SAMPIYONLUK
maclar:
GALATASARAY (80) - Kayseri
Denizli - Fenerbahce (80)
Hepimizin bildigi gibi, Fener'den daha fazla puan toplamamiz lazim sampiyon olabilmemiz icin.
UEFA Kupasi on eleme pozisyonu
maclar:
Trabzon (52) - Besiktas (51)
Galatasaray - Kayseri (51)
Genclerbirligi (51) - Rize
Trabzon kazanirsa aliyor.
Trabzon-BJK berabere biterse:
-Kayseri kazanirsa aliyor, yoksa Gencler kazanirsa aliyor, yoksa Trabzon aliyor.
BJK kazanirsa:
-Kayseri kazanirsa aliyor (hem ikili hem BJK dahil uclu averaj'da Gencler'in ustunde kaliyorlar)...
...yoksa Gencler kazanirsa aliyor...
...yoksa ikili ve uclu averajlar soyle:
ikili: Kayseri-Trabzon --> KAYSERI
ikili: Gencler-Trabzon-->GENCLER
ikili: Kayseri-Gencler-->KAYSERI
uclu:Kay-Genc-Trab-->GENCLER
KUME DUSME
dusenler: Diyarbakir, Samsunspor (4'lu ve 3'lu averajlar kurtarmiyor)
tehlike: Malatya, Denizli, Ankara, Gaziantep
maclar:
Malatya (36) - Gaziantep (37)
Denizli (36) - Fenerbahce
Erciyes - Ankara (36)
Samsun (33) - Diyarbakir (BU MAC KIMIN DUSDUGUNU ETKILEYEBILIR!!)
averaj durumlari:
onemli olabilicek ikili averajlar (buyuk harfli takimin):
DEN-mal
DEN-ank
GAZ-den
ANK-mal
ANK-gaz
onemli olabilicek 3'lu averajlar (kurtulan takimlar buyuk harfli):
DEN-ANK-mal
GAZ-ANK-den
DEN-mal-sam
MAL-ank-sam*
DEN-ank-sam
onemli olabiliek 4'lu averajlar (kurtulan takimlar buyuk harfli):
DEN-MAL-ank-sam*
*dikkat edin bu durumlarda esit puanlara samsun katilinca dusen takim degisiyor--yani dusmus olan samsun ve diyar kendilerinin kiminle duseceklerini belirleme sanslar var...)
Sampiyon ol cim bom bom, al bizim canimizi...
Deniz
maclar:
GALATASARAY (80) - Kayseri
Denizli - Fenerbahce (80)
Hepimizin bildigi gibi, Fener'den daha fazla puan toplamamiz lazim sampiyon olabilmemiz icin.
UEFA Kupasi on eleme pozisyonu
maclar:
Trabzon (52) - Besiktas (51)
Galatasaray - Kayseri (51)
Genclerbirligi (51) - Rize
Trabzon kazanirsa aliyor.
Trabzon-BJK berabere biterse:
-Kayseri kazanirsa aliyor, yoksa Gencler kazanirsa aliyor, yoksa Trabzon aliyor.
BJK kazanirsa:
-Kayseri kazanirsa aliyor (hem ikili hem BJK dahil uclu averaj'da Gencler'in ustunde kaliyorlar)...
...yoksa Gencler kazanirsa aliyor...
...yoksa ikili ve uclu averajlar soyle:
ikili: Kayseri-Trabzon --> KAYSERI
ikili: Gencler-Trabzon-->GENCLER
ikili: Kayseri-Gencler-->KAYSERI
uclu:Kay-Genc-Trab-->GENCLER
KUME DUSME
dusenler: Diyarbakir, Samsunspor (4'lu ve 3'lu averajlar kurtarmiyor)
tehlike: Malatya, Denizli, Ankara, Gaziantep
maclar:
Malatya (36) - Gaziantep (37)
Denizli (36) - Fenerbahce
Erciyes - Ankara (36)
Samsun (33) - Diyarbakir (BU MAC KIMIN DUSDUGUNU ETKILEYEBILIR!!)
averaj durumlari:
onemli olabilicek ikili averajlar (buyuk harfli takimin):
DEN-mal
DEN-ank
GAZ-den
ANK-mal
ANK-gaz
onemli olabilicek 3'lu averajlar (kurtulan takimlar buyuk harfli):
DEN-ANK-mal
GAZ-ANK-den
DEN-mal-sam
MAL-ank-sam*
DEN-ank-sam
onemli olabiliek 4'lu averajlar (kurtulan takimlar buyuk harfli):
DEN-MAL-ank-sam*
*dikkat edin bu durumlarda esit puanlara samsun katilinca dusen takim degisiyor--yani dusmus olan samsun ve diyar kendilerinin kiminle duseceklerini belirleme sanslar var...)
Sampiyon ol cim bom bom, al bizim canimizi...
Deniz
-
- Moderator
Demi$tim. Hicte pi$man olmadim. Ama bu rekor dun tarihe gecti oyle ufak bir not filan olmadan hem de. Gerets'de gecti hem GS hem de Turk futbol tarihine. GS $ampiyon yapan hocalardan biri olarak. Gitsin mi kalsin mi diye sormayin. Hani uzun sure harbe gidip dondukten sonra uzunca bir yorgunluk uykusundan sonra sofraya oturdugunda karisina "Bu Hasan, Bu Huseyin, bu Fadime, bu Ay$e bu da Ali. Peki bu masanin ucunda yagurt yiyen ufaklik kim?" dediginde kadinin "yogurt yiyeni kari$tirma" dedigi gibi. Gerets ba$arili oldu mu ilk senesinde sorusuna cevabi verildi. Denizli ile olmu$ olmami$ fark etmez.Cengiz Akgun wrote:83 puan GS icin bir rekor olabilir ama $ampiyon olmaya yetmeyince hicbir anlami olmayacak. Boyle bir $ey kucuk bir istatistiki not olarak kalacak...Deniz Selman wrote:Bu kadar da olmaz ama Cengiz bey lutfen...bu kadar negatif olunca artik ciddiye almak bile mumkun olmuyor mesajlari...haftaya kazanirsak 83 puanimiz olacak, Galatasaray icin yeni bir rekor demektir bu, ve bu puanlarin tumu hakedilmistir, tanri'nin elide degil Anelka'nin elide degil Alex'in kendini yer firlatmasida degil Kerem'in temassiz kirmizi lart gomeside degil..."tanrilarin" eliyle sampiyon olan bir takim olacaksa bu sene maalesef biz degiliz.Cengiz Akgun wrote: Ilahi adalet diye bir $ey varsa bu haykiri$i cimbom'dan once o duymali. Cunku cimbom'un Tanri'nin eli olmadan bir halt edemeyecegini hep beraber izliyoruz.
sampiyon ol cim bom bom...al bizim canimizi...
Deniz
$u i$e bakin ki gecen seneki hediye geri dondu. Serif de demi$ ya dogum gunumde ba$ta bana unutma diye. Gelecek senede istiyorum. Pe$inen soyleyeyim. $imdiden ismarlayiyorum da araya kaynamasin.
Ulan yolda cakI bulmu$ cocuk gibi sevindim be.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.