Selam arkadaşlar, ben bir fener taraftarıyım hemde çok koyu fener taraftarıyım.Tesadüfen bu forumlara iki gün önce denk geldim ve okurken inanılmaz duygulara kapıldım.
Dürüstçe söylemek gerekirse, gördüğüm en seviyeli futbol forumuna sahipsiniz.Bu foruma katılmamak olmaz.
Sizi tebrik ediyorum.Yanımda da beşiktaşlı kardeşim var oda sizi tebrik ediyor.
Umarım başarılarınız devam eder, bundan sonra bende bol bol yazıcam.
Saygılar.
Aranıza yeni katıldım.
Moderator: Staff
-
Re: Aranıza yeni katıldım.
Yigit , mesajlarinla katkida bulunman dilegiyle foruma hosgeldinYigit Ozmen wrote:Selam arkadaşlar, ben bir fener taraftarıyım hemde çok koyu fener taraftarıyım.Tesadüfen bu forumlara iki gün önce denk geldim ve okurken inanılmaz duygulara kapıldım.
Dürüstçe söylemek gerekirse, gördüğüm en seviyeli futbol forumuna sahipsiniz.Bu foruma katılmamak olmaz.
Saygılar.
-
-
Sevgili Yiğit, hoşgeldin.
Taraftar forumlarına rakip taraftarların da fikirleriyle, görüşleriyle, önerileriyle katılmaları gerektiğine inanan biri olarak bu tür kaynaşmalardan çok mutlu oluyorum.
Forumda yalnız değilsin. İki Fenerlimiz daha var (Savaş Macun, Yiğit Kavurmacıoğlu).
Foruma katkıların bizleri de memnun edecektir.
Not: Yazarken imla kurallarına bağlı kalırsan sevinirim. Aksi halde "okuma" açısından bayağı zor oluyor da.
Taraftar forumlarına rakip taraftarların da fikirleriyle, görüşleriyle, önerileriyle katılmaları gerektiğine inanan biri olarak bu tür kaynaşmalardan çok mutlu oluyorum.
Forumda yalnız değilsin. İki Fenerlimiz daha var (Savaş Macun, Yiğit Kavurmacıoğlu).
Foruma katkıların bizleri de memnun edecektir.
Not: Yazarken imla kurallarına bağlı kalırsan sevinirim. Aksi halde "okuma" açısından bayağı zor oluyor da.
Liseli vardı ya ah o liseli...
-
Modaya ayak uydurup hindi baba hindi cekmedigin surece hos geldin.Yigit Ozmen wrote:Selam arkadaşlar, ben bir fener taraftarıyım hemde çok koyu fener taraftarıyım.Tesadüfen bu forumlara iki gün önce denk geldim ve okurken inanılmaz duygulara kapıldım.
Saygılar.
-
- Staff Member
Yiğit bey evsahiplerinden biri olarak ben de hoşgeldiniz diyorum.Yigit Ozmen wrote:Selam arkadaşlar, ben bir fener taraftarıyım hemde çok koyu fener taraftarıyım.Tesadüfen bu forumlara iki gün önce denk geldim ve okurken inanılmaz duygulara kapıldım.
Saygılar.
Seviyeli forum derken seviye kendiliğinden oluşuyor. Seviyeyi tuturamayanlar zaten otomatikman başka yerlere yol alıyor.
Hepimiz bir takımı çok sevmekle beraber mümkün olduğu kadar da objektif olmaya çalışıyoruz.Körü körüne kimseleri savunmuyoruz. Gerektiğinde kendi takımımızı bile her yönüyle çok ağır eleştirebiliyoruz.
Bununla beraber aramıza katılan başka takım taraftarı arkadaşların da aynı şekilde objektif olmaya çalışmasını istiyoruz.
Umarım çok şey istememişizdir.