O bir fenomen..

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Ozgur Huseyinoglu

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Murat Kara wrote:Halkimizin ha deyince birbirine giren insanlardan olustugunu dusunmek isin tembelligine kacip basite indirgemek olur.
...
(Eger boyle bir konusma yaptiysa) Hakan'in konusmasi ise yersiz. Yine de ecnebilerin peer-pressure dedikleri komsunun gozu her zaman herkesin uzerinde olur. Bunu goz ardi etmek basbayagi sapsallik. Nedeni de basit. Demokrasi her istediginde her seyi yapabilmek ozgurlugu degil, istediklerini yolunu yordamini izleyerek yapabilme sanatini uygulama ozgurlugudur de ondan.
Yanlis anlasilmaya, ben orda, bu laftan delirenlerin "normal" insanlar oldugu, veya toplumun genelini yansittigi kanisini yaratmaya calismadim. "Akdeniz kani" tabir edilen, cabuk "provoke" olan bir yapimiz var. Az bir kufurlu lafta, bicaklar filan cikaran gencligimiz... Ama, sagduyu konusunda hepimiz fakiriz filan demiyorum. "Rencide olma" ifadesinin, gayet farkli seviyelerde, farkli seylerden ortaya cikip, tamamen farkli seviyelerde tepkiler verilebiliyor, bunu demeye calisiyordum. Yukarda da dedigim gibi, toplum onunde olan, belli bir ismi olan kisiler de, bunlari hesaba katarak davranmali. Hakan GS kaptanidir, takimla sozlesmesi kesilene kadar, dediklerinden takimi adina da sorumludur. Olay bu...
Özgür
Ufuk Sezekkaplan

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Aksam gazetesinde bugun mansetten cikan bu haber umarim dogru degildir. Dogru degilse, kulubun ve Hakan Sukur'un bunu hemen yalanlamasi gerekli. Dogru ise, Hakan'a tasdikname verilmeli.

http://www.aksam.com.tr

"Hakan Şükür AKP'li oluyor

AKP'ye üye olarak siyasete atılan Ümit Davala, yeşil sahalarda yeni bir trend başlattı. Galatasaray'ın Milli Futbolcusu Hakan Şükür'ün AKP'ye gireceği öne sürüldü. Fethullah Hoca'ya yakın olduğu iddia edilen Şükür, bugün İstanbul'da Başbakan Tayyip Erdoğan ile görüşecek. Başbakanlık kaynakları görüşmeyi doğruladı ama yer ve saat konusunda açıklama yapmadı. İddiaya göre, Erdoğan, tekliflere açık olduğunu açıklayan Şükür'ü, partisine bizzat davet edecek. Erdoğan-Şükür görüşmesini AKP İstanbul örgütü ve milletvekilleri organize etti."

Ali Ekber ERTÜRK

08.06.2006
Post Reply