Simdi soyle bir internete bakindim. Benfica - Barcelona maci cok heyecanli, cok guzel gecmis. Iki takim da net pozisyonlar kacirmislar. Nuno Gomes cezali olmasina ragmen (Barcelonada da eksik epey vardi) Benfica da cok pozisyona girmis. Soyle bir isimlerine bakin Benfica'nin 11'ine tanidiginiz adam kac tane var. Ama takim olarak oynuyorlar, hadlerini biliyorlar.Can Baysan wrote:Maç sonuçları
Arsenal-Juventus: 2-0 (40' Fabregas, 69' Henry)
Benfica-Barcelona: 0-0
Ikinci macta da Barcelona'yi son dakikaya kadar zorlayacaklardir. Kontradan bir tane attilar mi, Barcelona'nin isi sihirbaza (ronaldinho) kalabilir. Bana iki hafta sonra birisi Benfica'ya bak Liverpool'u ardindan Barcelona'yi eledi derse hic sasirmam.
Galatasaray bostaki Koeman'i getirmemekle cok buyuk firsat tepti. Sakalimiz olsaydi keske...
Benim yazilarimi arada okuyanlar eminim Lucescu hayrani ya da savunma futbolu hayrani oldugumu dusunuyorlardir. Halbuki uzun zamandir bilenler, Real Madrid'in Del Bosque'lu zamaninda oynadigi ofansif futbola ya da Wenger'in Arsenal'inin futboluna asik oldugumu iyi bilirler.
Ama bazen 300 gros tonluk geminiz bogazdan gecerken ya da tekneniz kayaliklarla dolu sig sulardan gecerken tam gaz veremezsiniz. Bu tehlikeli sularda yavas ve kontrollu gidersiniz, butun kayalari, akintiyi, koylari, evleri, fenerleri goz onuna alirsiniz. Cunku yaptiginiz hatanin sonuclari vahim olabilir. Ancak acik denize ciktiginizda, deponuzda yakit, yelkenlerinizin arkasinda ruzgar varsa, tam yol ileri demeniz mumkun.
Arsenal bugun Juventus'u ezmis gecmis... Wenger bu sene gencecik takimla bunu yapabiliyor ya, o Fabregas'a guvendi tas gibi bir futbolcu cikardi ya gozumde bir kez daha buyudu.
Barcelona-Arsenal eslesmesi uzun yillar unutulmayacak futbol uretecektir.
Ozan Ersoy