Hasan'cim senin Mondragon'u sevmedigini Aykut'a daha cok guvendigini zaten yazdigin yazilardan uzun zamandir biliyoruz. Bu kararin hosuna gitmesi tabii ki kimseyi sasirtmaz. Ama bana gore cok riskli bir karar. Aykut ne zaman 50 bin kisinin onunde, Anelka, Alex tipinde oyunculara karsi oynamis? Birakin onu en son hangi macta kaleye gecti? Madem oyle ligde niye daha fazla oynatmadi Aykut'u? Simdi Aykut super oynarsa, iki gun sonra Trabzon macinda Mondi'yi kaleye koyarsa ne manasi olacak bu isin? Kaleci mi kazanmis olacagiz?Hasan Tezcan wrote:Ozan benim Aykut'a guvenim sonsuz, o bircok hususta Mondragon'dan daha
iyi bir kaleci. GS'in defansina hareketlilik getirecek. Hava toplarinda, defansin
arkasina atilan toplarda kendimi daha rahat hissedecegim...duran toplara
karsi önlem aliyor.
Gerets böyle yumurtlamaya devam eder insallah...
Aykut'u ben de defalarca izledim. Vasatin ustunde bir cizgisi var, iyi kaleci, refleksleri yer tutusu iyi, cikislari vasat ve o da hatali goller yedi. Ayaklari cok kotu. Topu surekli taca vuruyor, ya da kisa dusuyor. Geri pas yapmamiz bu macta cok gerekecek.
Kale zaten cok riskli bir mevki. Zaten bir suru sakatimiz var ve kadroda bir suru degisiklik olacak, bir de kaleyi bozmak hakikaten riski cok yuksek bir karar.
Ilerde Hakan oynar, orta sahada Ilic, Volkan tek basina butun FB capalarina karsi savasir, 40. dakikada oyundan duser, biz de Aykut'a geri pas atar, onun sisirdigi toplari ilerde Hakan'in indirmesini ve gol olmasini bekleriz.
Butun Allah'in delileri bizi bulur.
Ozan Ersoy