Seni kimler istemedi ki...

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Ozgur Huseyinoglu

Post by Ozgur Huseyinoglu »

Murat Biricik wrote:30 plus dan bakarak attıgı gol Fransa da haftanın, belki de ayın golu olur.
Bu (Ferra-Ri-bery) gelip de elden kacan. Ama gecen gun Fox Soccer Channel'da (Lamborghini) :) Gallardo'nun bir golune denk gelmistim, normal haber tipli bir program olmadigi icin, cok acik degildi golu ne zaman, kime karsi attigi filan ama, sanirim, yenilerde atilmis bir goldur. Gorgen, sen bilirsin, o golun bir videosu filan var midir (uyelik filan gerektirmeyen) bir yerlerde? Cok seyretmedim elemani ama, o gol, futbol zekasindan piriltilar yansitan bir aniydi en azindan...
Özgür
Murat Biricik

Post by Murat Biricik »

Marsilya maclarini maalesef ciplak gozle izleyemiyorum, ama sezon basinda Marsilya epey kotu durumdaydi.

Tolga, sana cok sanslı bir insan oldugunu soylemeliyim. Bu adamı GS ın ihtiyaclarını ve nasıl gittigini dusunerek seyir ettigin zaman, samimi olarak itiraf ederim, TAM BIR ISKENCE.

Ozan Ersoy un yazdıgı ise iskence olayı uzerine tam bir "cherry on top".
Ben Marsilya baskaninin yaninda olsam, butun tekliflerimi cekerim, GS'la yuz goz olmam bile. Cunku FIFA'dan GS lehine karar cikma sansi yuzde sifira yakin. Hatta FIFA belki Ribery'e Turkiye'de zulum falan yapildi, beyzbol sopalariyla saldirildi falan diye, GS'a tazminat odeme cezasi bile verebilir. Hic belli olmaz...
Ne yazık ki GS Baskanına odun denmesinden tutun sartlar ne olursa olsun her kosulda savunmama ragmen burda agzım buzuluyor. Kahretsin!
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Post Reply