Ersun erkek adam
Moderator: Staff
-
- Moderator
Ersun erkek adam
Demek ki sampiyon yaptim diye ego yapmanin bir anlami olmadigi akli ermez ama gotu sakiz cigner babindan isine karisilip ustelik hakaret etmeye kalkan densize cevap boyle verilirmis. Azizeye hassiktir demis bugun. Ben severdim. Aykut'u da severdim. Ikisini de dort tepe domuzuna cevirmeye kalkti zaten. Ersun hangi takimin basina gitse evirir cevirir. Gaziantep Sergen serserisini yollayip alsin. Tam zamanidir. Ersun adina sevindim. Harcatmadi kendini.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
- Moderator
Re: Ersun erkek adam
Tetikciler Aziz baskan olmasa idi hele son uc dort maca gelmese idi Ersun biraz zor sampiyon yapardi diye yaglarini cekmisler. Emenike nefret ediyordu yok bilmem kim hakkinda soyle soyleydi diye adi pezevenkler adam gidince bence bunlari yazdirtildilar. Bokunu ararlar. Bizim soparlarin 10 kusur puan onunde son haftaya girdi be insafsiz deyyuslar. Niye yazmadiniz bunlari o zaman bu kadar kotu idi de? Ozel hayatina o kadar soylendigi halde dikkat etmemis. O yuzden mi Aziz sezon sonunda iki sene uzatmis kontratini? Bak sen. Kalkip daha sezon acilmadan adamdan once takimi toplayip ayar vermege kalkmis Ersun sinirlenince evvelsi gunu basin toplantisi yapinca kontrati suratina firlatti gitti. Terim gibi osuracak tavuk gibi ortalarda dolanip telefonum acikti kapaliydi filan diyerek caz yapip tribunlere oynayip serefini iki paralik etmedi. Kimin kazandigi ortada. Dedim ya erkek adammis. Sezon basliyor ben ne yaparim filan demedi. Cekmedi kenefin agiz kokusunu.
Ersunun 9 gunahi:
http://amkspor.com/2014/08/10/ersun-yan ... 245/?pid=1
Ersunun 9 gunahi:
http://amkspor.com/2014/08/10/ersun-yan ... 245/?pid=1
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.