Bulent'in tvde soylediklerini bende duydum. Kendisini cok sevmeme ragmen basarili bir td olmasinin imkansiz oldugunu dusunuyorum. Hocalik yapdigi her yerde geride yasli enkaz birakmasi imkanlari kisitli olan Anadolu takimlari icin cok itici. Yanlis hatirlamiyorsam son olarak Karabuk'de hocalik yapti. Zoru basarip ligde kalmalarina ragmen sezon sonunda bir cok getirdigi oyunu ile beraber kovuldu. Daha onceleri Cavcav klubu cok zarara soktu diye tvlerde saydi sovdu Bulent'e. En cok Avusturalyali Carlie adli oyuncuyu bu ise yaramaz diyerek serbest biraktirmasina kizmisti. Ayni oyuncu tipis tipis senelerce PLde oynadi, Cavcav'da 5 kurus transfer parasi alamamisti.Cengiz Akgun wrote: Ha bir de Semih konusunu hatirlatayim. Bulent Korkmaz Rijkaard'dan takimi alinca son 6 hafta filan adam giderken soyledi. Bana Semih'i neden oynatmiyorsun diye soruyorlar malesef Semih defans oyuncusunun bilmesi gerekn ana temelleri bilmiyor ve yer tutamiyor. Ona bunu alt yapida ogretmemisler bunu ogrenmesi lazim dedigini dun gibi hatirlarim. Iki senedir Terim ne yapti Semih'e gordunuz. Aynen oyle duruyor. Bana hic soylemeyin hic olmazsa futbolcu yetistiriyor diye. Kendi ne biliyor da ogretsin. Hani kelin merhemiz hikayesi. Neden Korkmaz ile son senesinde papz olmustu bir hatirlayin. Bulent'i Canaydin sutlamadn once takimdan kesmisti. Hani uc kisi vardi ya kestikleri. Cunku ona o zaman dogrulari soylemislerdi. Sevmez oyle cikintilik yapa adamlari.
Semih hakkinda soylediklerine gelince tam rezillik. Bulent eski defans ve GSnin teknik direktoru nasil oluyorda elindeki genc, o zaman 18 yasinda falan, oyuncuya yol gostermiyor, nasil pozisyon alacagini ogretmiyorda cikip TVlerde onun hakkinda ahkam kesiyor. Bencede Semih yetersiz bir oyuncu, Bulent Korkmaz gibi sabit fikirli vasifsiz hocalarin elinden daha iyisinin cikmasini beklekmek hayalcilik olur.
Umarim Bulent Korkmaz TV maymunluguna devam eder, bizlerde onu UEFA finalinde kolu sarili halinde hatirlariz. TDlik ona gore bir vazife degil. Terim ayrilinca Bulent dusulunuyor dendiginde kusacaktim.
Ek yapiyorum: Anlattigi hikayede bir detay yukarda yanlis yazilmis. Bulent, Semih'i elinde baska stopper kalmamisken tercih etmemis, Kewell'i defansda oynatmistir. Yani zaten Semih kadroya giren bir oyuncu degildi, kesilmesi soz konusu olamaz Wikiye gore 2011-2012 senesine kadar A takiminda sadece 4 maca cikmis.