Hasan Tezcan wrote:Bugun Kurumsal Aysal'dan kinama gelmis, yarin kulupten ihrac etmeye calisir ise...AY'a az kaldi. Sonra neden uluorta kiniyorsun, kongre uyesi, ve yönetimlerde görev almis insani....sen baskansin, yönetimdesin, yakisir mi. Sonra gene tutturmus ben gitmem diye...neden korkuyorsun? Sen gercekten camiayi dusunuyorsan secime gidip guven tazelemelisin. Bu ates sönmez.
...
Ozturk asagidaki kinamadaki her sozu hak etmis durumda.
http://www2.galatasaray.org/kulup/haber/18109.php
Millet aptal degil. Borc morc diye zirvaladiginda "o borclarda senin de sorumlulugun var. Onu bunu suna buna sikayet edecegine kendin de koy o borc listesine GS'a zarar verenler arasinda. Sen baskan yardimcisiydin bostan korkulugu degil" dediler bile. Agzini bile acamadi bu lafa. Yonetim kuruluna kopegi ile geldi diye o kurula alinan sarkici kadinla alay etti. Ama Serhat denen zirzop bile arkasindan "bence de biraz ieri gidildi. Candan hanim hehrhalde kopegini o gun birakacak yer bulamamis ama toplantiya kopek girmemis. Disarda bekciler kopege bakmislardir" dedi. Yani buna varincaya kadar ipligi pazara dokmege calisti. Eger bu tur davranislari olduysa kurulda iken ben onu iki gun yanimda tasimazdim. Yemin ediyorum ertesi gunu vinilayarak giderdi. Gerci baskanin kendi sectigi yonetim kurulundan kimseyi kovma yetkisi yokmus (ki olmali) o yuzden olagan ustu kongre diye bunu atmaya calistigi ortada. Bana soylese ben istifa ederdim diyor. Ama yaptiklarina bakilirsa hic oyle biri oldugunu inanamiyorsun. Ali Durust olsun ve Adurahman olsun boyle saldirmadilar. Her seyin bir yolu yordami var. Madem kozunu paylasacaksin cikar baskanliga talip olursun. Yapacagin bir bok degilse bacak arandaki gibi suzulup oturursun. Inan Kirac ilk defa mi bu tur islere parmak atiyor? O zaman simdi niye bagiriyorsun. Yaptigi edepsizlik. Bir daha oaraya gelemiyecegini bildigi icin her turlu edepsizligi ele almis durumda.
Divan toplantisinda gorusulecek ne var simdi de bu kadar onemli, Hasan? Aysal'i divana mi verecekler? Nedir konu? Bu Divan arada bir toplaniyor. Su bu disipline veriliyor ya da incir cekirdegini doldurmayan seyler karara baglaniyor.