Code: Select all
Baskan olduktan sonraki ilk roportajini Serhat Ulueren'e verebilen bir insana isinmam mumkun degildi zaten...
Kimileri cok begense de su yasima kadar gordugum en capsiz Galatasaray baskani sensin.
1. Bir Galatasaray baskani icin olabilecek en iyi donemde, Besiktas ve Fenerbahce sike sorusturmasi ile sarsildiginda koltuga oturdun. Senden sike surecinde hep dik bir durus bekledim, her seferinde egilip bukuldun.
2. Senin kadar dirdirci bir baskani ilk kez goruyorum. Gordugun her mikrofona ivir zivir konusmaya bayiliyorsun. Ne derler, cok konusan bos konusur, senin yaptigin da aynen bu.
3. Kurumsallik diyerek bu kulube cok onemli hizmetleri bulunan adamlarin basini yedin. Emir Sarigul gibi babasinin Sisli belediyesi uzerinden pasladigi islerle milyar dolar servete kondugu iddia edilen birisini o cok "kurumsal" yonetiminde tutarken, Adnan Ozturk gibi kurumsalligin kitabini yazabilecek birini yonetim disina cikardin.
4. 70 kusur yasina gelmissin artik, devletle islerin etkinlense ne olur. Ama sen sirf kendi islerin ve cikarlarin icin 20 milyon Galatasaray taraftari AKPye oy verdi gibi sacma sapan seylerle kulubun itibarina darbe vurdun. Velevki bu takima gonul veren herkes AKPye oy vermis olsun, sanane?
5. Yildiz transferi diye aldirdigin adamlarla tas gibi yuruyen kadroyu bozdun. Gotu basi bu kadar ayri oynayan, bu kadar dengesiz bir kadro ile nasil basari gelecek cok merak ediyorum.
6. Bu kulubun son donemdeki en buyuk efsanesini, sirf adi seni eziyor diye bir sekilde yollamak icin atmadigin takla kalmadi. Hos, o da emekli ikramiyesini bulmusken kacirmak istemedi ama sen duzgun ve iyi niyetli bir yonetici olsan bir sekilde ikna eder ve tutardin.
7. Bulent Tulun. Bu kulup icin Adnan Sezgin versiyonunda, boyle vasifsiz bir adama ayda 40-50 bin TL oduyorsun, kafada nasil bir dusunce varsa artik.
Daha bir dolu sey sayabilirim ancak ugrasasim yok.
Lutfen istifa et ve git, lutfen...