TFF'nin gaflari

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Hasan Tezcan
Site Admin

TFF'nin gaflari

Post by Hasan Tezcan »

http://www2.sporx.com/futbol/superlig/g ... Q343944SXQ

Ey Unal Aysal baskan, onlarda hata yok, sensin her seye sebep veren. Bu insalar 'vantan, millet. sakarya' uzerinden bir seylerin pesinde, siz oturun oturdugunuz yerde. Bu sahisa yok agzinin payini verecek insan, koskoca camia sözde. Emre Alkin kimsin neyin nesisin bilmiyorum ama sunu sormak istiyorum, sizler TR icin ne yaptiniz, neden sorumluluk almiyorsunuz, neden sikeye, dalaveraya göz yumdunuz. Daha önce de söyledim kabahat sizde degil, sizi oraya layik görenlerde, sizi kabullenen insanlarda. Umarim FT su imzayi atar da dedikoduya son verir. Su adamin verdigi demec FT'in dun verdigi demec ile cakisiyor, FT yapmayin dedi, bu adam ise ustune ustune gidiyor. Artniyet var elbette, bu adamlarin niyetini bilmeyen yok zaten...Olimpik beklenti gerceklesmez ise sasirmayin, derin devletin varligi ona keza...bu toplumda bu anlayis var oldugu muddetce bu pislikten kurtulmak cok zor kanimca. Haddini asmak ne bilmiyorlar, yaziklar olsun. Sen kimsin be adam??
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde

Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
Mehmet Marsan

Re: TFF'nin gaflari

Post by Mehmet Marsan »

Once yapistigim koltuk, sonra Turkiye demesi gerekirdi. Sifir basari ile siyasetin gudumuyle federasyon yonetiyorlar. Haftaya Romanya ayari verince bakalim ne diyecekler.
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

GS TFF'den TD'i ile yapilan sözlesmeyi istiyor, 'Hz. Ömer' (lakabi bu, kendisi takti) ise buna cevaben "Her isteyenin istediği verilmez. Galatasaray’a sözleşmeyi göndermedik", diyor. Bakalim ne olacak. Bizim baskan mum mu yakar, soguk su mu icer, göbek mi atar ustune bilmiyorum.

http://www2.sporx.com/futbol/superlig/g ... Q344200SXQ

Not: Sukru Ergun'un söylediklerine dikkatinizi cekmek isterim :-D Adam tam bir komedi...uykusunda konuyor, zerresine samimiyet yok...giderken ne dedi simdi ne zirvaliyor.

Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

TFF'den neden anlasmayi istemisler. Bu haberleri gotunden uyduranlar ya da boyle sacma sapan cevaplar verip ortaligi karistiranlara neden itibar ediyorsun Hasan. TFF elbette Terim'in izni olmadan yapilan ozel bir anlasmayi kimseye vermez. Aysal merak ediyorsa Terim'den ister ya da oturup konusur nasil bir anlasma yaptigini ogrenmek istiyorsa ondan ogrenir. Biz dort maca izin vermistik filan ile olmaz. Terim ile senin mukavalen varken izin veriyorsun Milli takimlada kontrat yapiyorsa o zaman biz de tarafiz tek basina gorusemezsiniz bizim avukatlarimizda GS klubunu temsilen bu anlasmaya taraftir dersin. O zaman oturup basbasa Terim ile mukavale yapamazlar. Bunu yapmamis isen sonradan bana mukavelenin kopyasini verin diye TFF'den isteyemezsin. Ne yapacan kicina mi sokacan derler sonra adama, Git Terim versin derler. Cunku hukuki tarafi vardir. O anlasmada Terim'in GS'in bilmesini istemedigi yonleri olabilir. Aysal'in muhatabi TFF degil Terim'dir. Bu kadar basit. Hala sporx boyle yazdi soyle yazdi diye okuyup sinirlenmeye luzum yok. Aysal Avrupada is yapan bir is adami. Karpuz arabasindan dusmedi. Bunlari bilmesi lazim ve de bilir. Gidip TFF'den kontratin ornegini verin demez.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

FT'in GS ile anlasmasi yururlukte. Bu isin icinde ucu de var, yani TFF, FT ve GS, anlasarak guya buraya gelindi...simdi sence gercekten TFF'in bu cikisi normal olabilir mi. Adamlar haydut, hirsiz gibi davraniyor, GS'a sen yoksun, sana ne oluyor diyor, olur mu hic...ama dedim, bu insanlari bastan muhatap almalari hataydi. GS saf falan degil, back bone suz, vatan millet sakarya oyunu oynadi, tirnagini verdi, simdi kolunu cekiyorlar...oh olsun ama. Karaktersiz, ilkesiz davranmanin bedelini ödeyecek.

Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Hasan Tezcan wrote:FT'in GS ile anlasmasi yururlukte. Bu isin icinde ucu de var, yani TFF, FT ve GS, anlasarak guya buraya gelindi...simdi sence gercekten TFF'in bu cikisi normal olabilir mi. Adamlar haydut, hirsiz gibi davraniyor, GS'a sen yoksun, sana ne oluyor diyor, olur mu hic...ama dedim, bu insanlari bastan muhatap almalari hataydi. GS saf falan degil, back bone suz, vatan millet sakarya oyunu oynadi, tirnagini verdi, simdi kolunu cekiyorlar...oh olsun ama. Karaktersiz, ilkesiz davranmanin bedelini ödeyecek.

Oyle sey olur mu? Once Aysal'dan gorusebilir miyiz diye izin istemezlerdi GS'a sen kim oluyorsun diyecek adamlar. Terim'in bosta olmadigini biliyorlar. Izin aldilar gorustuler ve GS Terim'in ayni zamanda milli takimi calistirmasini kabul etti. Etmeseydi bu is olmazdi. Ama etmemesine imkan yoktu. Isin icine basbakani onu bunu karistirdilar. Aysal olmaz dese GS'in basina neler gelecegini biliyordu. Olmaz diyebilse idi o zaman ya Terim istifa ederdi ki ben asla GS'i birakamam sozum var dedi ap acik. Dedigim gibi kontrat hazirlanirken GS biz de tarafiz butun sartlari gormek istiyoruz diyebiirdi. Luzum gormediler cunku izin verdiler o kontrati imzalamasi icin. Imzalanan kontrati TFF GS'a Terimden izinsiz gosteremez. Onun icinde eger hakikaten biz gormek istiyoruz diye bas vurdularsa (ki bana gore koca bir yalan ve masa basi haberi) TFF gidin Terim gostersin demesi gayet normal. Boyle bir seyin uyduruldugu gun gibi asikar. Aysal merak etse Terim'e biz detaylari bilmek istiyoruz ve nasil bir kontrat imzaladin diye icerden sorar. TFF'nin ve onun bunun kenef agzina dusmez. Ortada bir kriz varmis gibi yalanin birine bin katarak boyle yazip duruyorlar orada burada. Sen de bana kalirsa bunlari gercek saniyorsun Sen Aysal'in yerinde olsan ortada emrindeki kendi elemanin (mahsus eleman dedim. Kiziyor ya) Terim varken TFF'ye gidip nasil bir kontrat yaptiniz diye sorar misin ve ustune de bir kopyasinida Allah rizasi icin bize verin diye ister misin? Mantik var mi bu iste?
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

Peki basın sözcüsü ne diye demeç veriyor? TFF den herşey beklenir bu saatten sonra, aynı şey GS yönetimi için de geçerli.

Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Hasan Tezcan wrote:Peki basın sözcüsü ne diye demeç veriyor? TFF den herşey beklenir bu saatten sonra, aynı şey GS yönetimi için de geçerli.
Ben GS klubundeki herkes akli basinda demedim zaten. Iclerinde boyle isguzarlar var. Maksat isimleri orda burda gecsin laf olsun torba dolsun diye konusuyorlar saniyorum. Aysal'in eksikligi boyle adamlari is basina getirmesi. Baslangicda ince eleyip sik dokumasi gerekirken ben tanimiyorum diye onun bunun lafi ile adam sectigi konusunda sana katiliyorum Artik ucuncu senesine girdi. Ben bilmiyorum siz onerin ben ise alayim gibi tembellikten bir an once vaz gecmezse zaten basi hep agriyacak.

Bir de taraftarin bu Terim'in paylasilmasi konusunda homurdanmasi var. Bir emri vaki ile olan ve Aysal'in hayir diyemedigi bu olay taraftari kizdirdi ve simdi hasar kontrolu icin bir iki laf atmek lazim diye boyle sovalyelik etmek adettendir biliyorsun. Olan olmus torba dolmus boyle vela deli vela akilliya bak TFF'na posta koyuyoruz deme ihtihacini hisseden sapsallar bunlar.

Terim ise sirtini kayaya dayadi. GS ile olmazsa TFF ile devam eder. Simdi elinde GS'in da 2 senelik kontrat uzatma talebi var. Zamanlamasi elbette kotu oldu. Kiymete bindi. Madem TD degistirmeyi dusunmuyordunuz o zaman kontartini iki senelik yapabirdiniz denmesinde haklilar. Bu da iste boyle bir takim dedikodulara yem oldu. Ben Terim'in iki isi hakki ile yapamayacagina inaniyorum. Simdi pohpohaniyor. Kotu sonuclar aldiginda gorusuruz.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Hasan Tezcan
Site Admin

Post by Hasan Tezcan »

Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Hasan Tezcan wrote:En guzel cevabi gene o vermis :-D

http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/24685598.asp

Ben ondan once soyledim ama. O Aysal'in bu isi cikardigini saniyor ve amaci yine altan vurmak (kendine yapilanin acisini cikarmak istemesi normal). Aysal bu kadar aptal olup kalkip TFF'den bana Terim'le yaptiginiz kotratin kopyasini verin dedigini hic sanmiyorum. Terim isi luzumundan fazla uzadi. Bunun GS'a bir faydasi yok. Ama politik olarak hem icerden hem de fazlasi ile kullaniliyor
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Post Reply