2013 SL Kupasi:Schalke Galatasaray 2-3 (Hamit,Burak,Umut)
Moderator: Staff
-
Re: 2013 SL Kupasi:Schalke Galatasaray 2-3 (Hamit,Burak,Umut
Orada fark yemeyip bir de gol atarsak - TT Arena'da RM'yi buyuk bir supriz bekliyor... RM'li futbolcular buyuk ihtimalle hayatlarinda hic bu kadar kotu bir cim sahada oynamamistir... bu buyuk supriz onlara turu kaybettirebilir
-
- Moderator
Umit Davala'yi hatirliyorlardir herhade. Popescu'lu ve Hagi'li o GS takimi bugunku GS'i rahat elerdi. Bu defans anlayisi ile RM onunde tutunmak zor. Allahtan Umit kesilmez. 2-0'dan 3-2 almislardi maci. Bu arada Weslie midir Leslie mi dir o Snijder'e "evladim sana o parayi vermek icin kicimizi bile sattik. Ama sen hala oynayamiyorsun. Karinla beraber paket bir anlasma ile geldin Madem oynayamayacaksan onu cikaralim sahaya. Rakip oyuncular o mesgul ederken bir gol filan atariz belki" demenin zamani geldi ve geciyor. Ayip oluyor.Mert Tokman wrote:Orada fark yemeyip bir de gol atarsak - TT Arena'da RM'yi buyuk bir supriz bekliyor... RM'li futbolcular buyuk ihtimalle hayatlarinda hic bu kadar kotu bir cim sahada oynamamistir... bu buyuk supriz onlara turu kaybettirebilir
Ha Terim yerinde oynatmiyor filan diyenleri de gordum, okudum, ve de duydum. Ben tanimam adami nerde oynar nerede oynayamaz orasini bilemem. Eger suc Kelaynakta ise bu yukardaki dusuncelerim yuzunden kusura bakilmaya.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
- Site Admin
Barca ciksaydi daha zor olurdu yorumuna katiliyorum. GS oyunculari ve teknik heyeti motive edecek bir mac. RM öyle ahim sahim oynamiyor, istikrarsiz bir takim...aslinda tam GS'in disine göre. Kendilerine biraz cki duzen verirlerse neden olmasin.
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde
Eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir.
Alma garibin ahını; çıkar aheste aheste.
Vefa, İstanbul’da bir semt adı değildir sadece.
Kalbi ve sözü bir olmayan kimsenin, yüz dili bile olsa o yine dilsiz sayılır.
Bozuk olunca maya; ne ar tanır ne de haya.
-
Mert Tokman wrote:Orada fark yemeyip bir de gol atarsak - TT Arena'da RM'yi buyuk bir supriz bekliyor... RM'li futbolcular buyuk ihtimalle hayatlarinda hic bu kadar kotu bir cim sahada oynamamistir... bu buyuk supriz onlara turu kaybettirebilir
Haklisin valla Mert.Bozuk sahadan dolayi hep biz kaybettik,belki de bu sefer cimden dolayi onlar soka girip kaybederler.
Konsantrasyon, concentration, concentracion
nefvakfi.org
nefvakfi.org
-
- Moderator
Valla GS'in disine gore mi kusuna gore mi orasini bilmem Hasan ama RM Barca ile yaptigi son iki maci kazanmis. En son mart'in ikisinde Kral kupasinda 2-1 yenerek kupayi almis. Barca'dan sonra Dunya'nin ikinci iyi takimi diye gosteriliyor. La Liga'da 27. hafta sonu sonuclarina gore 58 puanla ikinci (birinci barca ve 71 puani var ki Barca 13 puan farkla sanki sampiyonlugunu ilan etmis gibi).Hasan Tezcan wrote:Barca ciksaydi daha zor olurdu yorumuna katiliyorum. GS oyunculari ve teknik heyeti motive edecek bir mac. RM öyle ahim sahim oynamiyor, istikrarsiz bir takim...aslinda tam GS'in disine göre. Kendilerine biraz cki duzen verirlerse neden olmasin.
Hurriyet'e bakilirsa Ozil isimiz cok zor demis. Neremle gulecegimi sasirdim dogrusu.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
http://www.youtube.com/watch?v=gsMsiOqhNsQ
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/22825575.asp
Yazarin oynadigi Real Madrid Super Kupa final maci:)
http://www.hurriyet.com.tr/yazarlar/22825575.asp
Yazarin oynadigi Real Madrid Super Kupa final maci:)
Konsantrasyon, concentration, concentracion
nefvakfi.org
nefvakfi.org
-
- Site Admin
Gördüğüm kadariyla GS'i hafife aliyorlar. Orta sahada Melo'nun, Selçuk'un gununde olduğu bir takim avrupa da herhangi bir takimi yenebilir. Real kirilgan bir takim gibime geliyor, inşallah solid bir performans ile onlari sallar, neticeye giderler. İlk macin deplasmanda olmasi bir avantaj ayrica.Cengiz Akgun wrote:Valla GS'in disine gore mi kusuna gore mi orasini bilmem Hasan ama RM Barca ile yaptigi son iki maci kazanmis. En son mart'in ikisinde Kral kupasinda 2-1 yenerek kupayi almis. Barca'dan sonra Dunya'nin ikinci iyi takimi diye gosteriliyor. La Liga'da 27. hafta sonu sonuclarina gore 58 puanla ikinci (birinci barca ve 71 puani var ki Barca 13 puan farkla sanki sampiyonlugunu ilan etmis gibi).Hasan Tezcan wrote:Barca ciksaydi daha zor olurdu yorumuna katiliyorum. GS oyunculari ve teknik heyeti motive edecek bir mac. RM öyle ahim sahim oynamiyor, istikrarsiz bir takim...aslinda tam GS'in disine göre. Kendilerine biraz cki duzen verirlerse neden olmasin.
Hurriyet'e bakilirsa Ozil isimiz cok zor demis. Neremle gulecegimi sasirdim dogrusu.
Yenilmek kolay, yenersek olay, bu sözler taratoreye ait, sene 2000
Yaşadıklarımız ve bende yansıması, değerli sözler eşliğinde
-
Uzunca bir Belcika, Hollanda,Almanya, Avusturya seferinden dondum. Orada sevinmek baska oluyor tabi.
Real Madrid Galatasaray eslesmesinden cok umutlu olmamakla beraber, son 12-13 senenin dunya basininda en populer Galatasaray'indan bahsediyoruz.
Bu sene bizim ligte sampiyon olmak zorundayiz. Bu kadroya seneye iki yada uc defansif oyuncu ile Avrupa'da basari uzak degil.
Guzel gunler bunlar
Real Madrid Galatasaray eslesmesinden cok umutlu olmamakla beraber, son 12-13 senenin dunya basininda en populer Galatasaray'indan bahsediyoruz.
Bu sene bizim ligte sampiyon olmak zorundayiz. Bu kadroya seneye iki yada uc defansif oyuncu ile Avrupa'da basari uzak degil.
Guzel gunler bunlar
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-
- Moderator
Vatan gazetesinde Rusen Cakir denen bir dingil var. Ever ama yetmez diyen dangalak ve ayni zamanda su pazarliklarla yapilan ne idugu belirsiz Kurt acilimini destekleyen dingillerden. Ne yazik ki GS'li ve her GS macindan sonra politika kosesinde doktugu incileri spor yazisinda da GS icin doker. Dun icin "Mourinho korkmus olmali" diye basligini gorunce ben de " evet sidigi sele donmus" diyeyim de tam olsun.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Yahu Cengiz agabey - ya telefonunun auto correct fonksiyonunu kapat yada yazdigini post etmeden son bir daha kontrol et. Boyle ne dedigin anlasilmiyorCengiz Akgun wrote:Vatan gazetesinde Rusen Cakir denen bir sinful var. Ever ama yetmez diyen always ayni zamanda Kurt acilimini destekleyen dingillerden. Ne yazik ki GS'li ve her GS macindan sonra politika kosesinde doktugu incileri spor yazisinda da doker. Dun icin Mourinho korkmus olmali diye basligi gorunce ben de evet sidigi sele donmus diyeyim de tam olsun.