![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Parmak hesabinda son nokta.
25 Milyon FB li
![Smile :)](./images/smilies/icon_smile.gif)
Duvara cizik atanlar bu gunu bekledi
Ridvani Selcugu Cengizi Bedrisi bugunu bekledi
Bakalim ne olacak
Moderator: Staff
Can izledim o maci. Ama su Saracoglunda mac kazanmaktan bahsediyorum. Iyi kotu arada bir ASY havasinda tepeliyorlar. Hagi'nin TD zamaninda 5-1'lik bir kupa eleme maci da var bunlarin arasinda. Guya 6-0'a nazire idi o mac. Bu Terim'in 4 sampiyonluk zamaninda bile bu adamlar frikikten Emre'nin sirtina carpan ya da Ergun'un kicina vuran topla yenip gidiyorlardi bizimkiler ezecegiz paralayacagiz hesaplari yaparken. Bizimkiler sinirlerine hakim olamiyorlar. Elbette korner atmak icin giden Hasan Sas'in kafada patlayan su sisesi olayini ya da yan hakemin dikis atilarak maca cikarilmasi olaylarindaki azginliklar ortada. Ama onlar yapti diye akabinde ASY'de 2-0 yenilip seyircinin koltuklari sokmesinde sacmaliklarda ortada. Doldurusa gelmemek lazim. Saha icinde de disindada (tribunler yani)malum pustluklar yapilacak. Buna hazirlikli olmak gerek bunca deneyimden sonra. Bu mazaretlerin arkasina siginmamak lazim. Onun icin soyledim. Bu arada su zamanlara kadar ugramiyordun. Pek eksik etme burayi ara sira yaz. Maehmet Marsan dedigi gibi ara sira yahu bu insanlari bu kadar mi urkutuyorum demeye basladim artik.Can Ergun wrote:Cengiz abi sen geçen maçı izlemedin galiba... Herifleri haşat ettik 3-1 hatırlarsan 5 de olurdu... Geçen seneki kadıköy maçı da 0-0 bitmişti ki, geçen sene GS'ın hali ortada. Yine 10 atcaz etcez diye konuşuyorlardı, elimizden zor kurtuldular.
Angry Birds'ün tek olayı GS maçı, aradamızdaki fark bu, kendilerini GS üzerinden tanımlıyorlar.
Doğru düzgün bir hakem ile bize karşı şansları pek yok, duran top, kıça başa çarpıp gol olmaca, Lugano,Emre,Bilica,Christian gibi pislikten başka işi olmayan adamlara kuralları uygulayan hakemler olursa görürüm o zaman