Dün Moskova turnuvası için 22 kişilik Sevilla kadrosuna alınan De Sanctis'in uçak bileti iptal edilecek.
İnşallah hayırlı olur.

http://www.marca.com/edicion
Moderator: Staff
Aynen katiliyorum. Kus konduracaklar. Ustelik Aykut ve Orkun refleks olarak, oyunu okuma olarak iyi kalecilerdi. Her ikisi de kitap okuyan, Turkce'yi cok duzgun konusan, derli toplu adamlardi.Ozan Ersoy wrote:Adnan Sezgin muradina erdi. Iki yildir kalecilerimizin ba$inin etini yediler transfer de transfer diye, cocuklar daha da gerildiler yanlis yapma korkusuyla daha da cekingen, tedirgin oynadilar. Rahat biraksalar onlar da rahatlarlardi. Zaten gerilimi, baskisi cok olan bir pozisyonda oynayani rahat birakacaksin, destekleyeceksin.
Uzuluyorum cunku kaleci transferini oynatmak icin yaparsiniz. Baska mevkiler gibi degildir kaleci. Meira gelir ama Emre Gungor bu yil bakin gorun en az 20 mac oynayacak. Kewell gelir bakin gorun Aydin bu yil en az 20 mac oynayacak. De Sanctis gelir sakatlanmazsa, Aykut 5 macin ustunde oynayamaz. O da belki Fortis de falan. "Madem bu kadar iyiler, cok calissinlar, kapsinlar formayi De Sanctis'den" palavranin en buyugudur. Futbolun f'sinden anlamayanin buyurdugu lafdir. Kaleci oynadikca iyilesir. Yedek kulubesini isittikca, antrenmanda kendini paraladikca degil.
Aglamayalim ulusal takimin kalesinde "ucan bidon Volkan oynuyor" diye artik. Fener kadar olamadik bu konuda.
Ilk yil zorlandilar, ikinci yil daha iyi olacaklardi Aykut'la Orkun. Ben olsam zehir zemberek aciklamalar yapar, butun kopruleri yakar, kapagi bir baska takima atardim. Kendi gelecekleri ve Turk futbolu icin onemli bir bu. Galatasaray bu konuda onlarin emeklerini yetersiz buldu. GS'da bu yastan sonra kalmalarinin ve zamanlarini harcamalarinin hic bir anlami yok.
De Sanctis'e gelince... Yakin gecmiste izledigimi animsamiyorum. Italyan'lar dunyanin en iyi kalecilerini yetistiriyorlar bana gore. Ikinci sirada Alman'lar gelir. Bu gelenegin getirdigi kendine oz guven var. Italya liginde 200 kadar maca cikmis, o kadar kaleci arasinda Milli takima kadar yukselmis, 190 boyunda adam. Elbet kotu cikmayacaktir.
Ozan Ersoy