Nam-i diger Durululu Mustafa, Denizli'ye, LigTV'de, hem GS'in, hem FB'nin basinda bulunmus teknik direktor tanitimiyla takimlarimizin Avrupa maclari yorumlarini sordular. Ne gerekiyorsa, (hani ayni kupada filan olsak anlayacagim ama) yorumunun bir kisminda, takimlarimizin rakiplerini birbirleri ile karsilastirmaya giristi. Sevilla, BL'den daha guclu filan dedi, iyi tamam, itirazim olmasin hadi ona ama, tutup BL'in Almanya'da en cok gol yiyen takimlardan biri oldugunu da yumurtladi. Yahu dedim, oyle degildi, tutup da bu haftasonu 2 gol yediler diye, o kadar da degismemesi lazim diye.
Mehmet'in obur forumumuzdaki astigi Almanya panaromasina tuttum tekrar baktim. Ordaki 2. resimde direk ortalamalari da yazmislar, adamlar mac basina 1.05 ile Almanya liginde en az gol yiyen takimlar arasinda 3. siradalar (1.90 ile en cok gol atanlar arasinda da 2. siradalar). Velhasil, memleketimde bilmeden sallamak, insanlari yaniltmak konusunda bu konumdaki insanlarin klasik huylari devam ediyor...
Neyse, ordan panaromadan bir gozleme gecmis olalim. Rakipte golu atan Rolfes haftanin 11'ine 3 degisik yerde secilmis. Bizim macta pek gozume carpmamisti ama, hayli yuksek olmus formu bu haftasonu anlasilan. Gerci onceki hafta da, Barnetta vardi hafta 11'lerinde ama, hic top oynatmamistik ona nerdeyse, bu sefer de Rolfes'i sifirlar bizimkiler diyelim...