GS-Ankaraspor 0-0
Moderator: Staff
-
GS-Ankaraspor 0-0
Gönül yaralarının tedavisi çivi çiviyi söker deyip bir sonraki hedefe yönelmek diyorlar. Biz de Yunanistan'ı unutup lige dönelim.
Ali Sami Yen Stadı'nda Pazar günü Türkiye saati ile 20:00de maçımız.
Ankaraspor Aykut Kocaman'ın görevine son verdi ama yerine kim geldi bilemiyorum. Bolca eski GSlı bir de seneye GSlı olacak oyuncuları var.
Galibiyet beklemekle beraber eski oyuncularımıza karşı hep çekinirim.
5te 15 olsun, bizim olsun.
Bunu sticky yapar mısınız pliz?
Ali
Ali Sami Yen Stadı'nda Pazar günü Türkiye saati ile 20:00de maçımız.
Ankaraspor Aykut Kocaman'ın görevine son verdi ama yerine kim geldi bilemiyorum. Bolca eski GSlı bir de seneye GSlı olacak oyuncuları var.
Galibiyet beklemekle beraber eski oyuncularımıza karşı hep çekinirim.
5te 15 olsun, bizim olsun.
Bunu sticky yapar mısınız pliz?
Ali
-
Hikmet Karaman gelmis.
Gecen gun radyoda konusuyordu ve yeterli hazirlik suresinin olmamasindan yakiniyordu. Karaman, bana gore bir Terim androidi, mimikleri dahil herseyiyle onu taklit ediyor. Kocaman'in takimi daha defansif, daha kontrollu ve daha az skora yonelik oynardi. Kocaman kalsaydi bana gore isimiz daha zordu.
Karaman tam tersidir ve onun oynatma stili bize yarar. Ayrica takimin oyun karakterinin aniden degismesi oyunculari bocalatir ve acik oynayan bir takim kapali oynayana gore Galatasaray acisindan daha evladir.
Feldkamp ham yapar onlari.
Gecen gun radyoda konusuyordu ve yeterli hazirlik suresinin olmamasindan yakiniyordu. Karaman, bana gore bir Terim androidi, mimikleri dahil herseyiyle onu taklit ediyor. Kocaman'in takimi daha defansif, daha kontrollu ve daha az skora yonelik oynardi. Kocaman kalsaydi bana gore isimiz daha zordu.
Karaman tam tersidir ve onun oynatma stili bize yarar. Ayrica takimin oyun karakterinin aniden degismesi oyunculari bocalatir ve acik oynayan bir takim kapali oynayana gore Galatasaray acisindan daha evladir.
Feldkamp ham yapar onlari.
-
cok zordur boyle maclar.
yeni bir teknik adam, bir atimlik barut misali, yeni bir enerji getirir takima. oyuncular kendilerini yeni hocaya begendirebilmek icin kicina pil takilmis energizer tavsanlari gibi kosarlar.
bir baska zorlugu da eski oyunculara karsi oynamak. hele ki bu oyuncular performanslari yetelri bulunmadigindan dolayi gonderilmislerse onur meselesi yaparlar bu maci.
ama tum bu zorluklara ragmen, en nihayetinde ligin en zayif takimlarindan biriyle oynuyoruz. konsantrasyonumuzu ve kazanma istegimizi yuksek tutup maci almaliyiz.
yeni bir teknik adam, bir atimlik barut misali, yeni bir enerji getirir takima. oyuncular kendilerini yeni hocaya begendirebilmek icin kicina pil takilmis energizer tavsanlari gibi kosarlar.
bir baska zorlugu da eski oyunculara karsi oynamak. hele ki bu oyuncular performanslari yetelri bulunmadigindan dolayi gonderilmislerse onur meselesi yaparlar bu maci.
ama tum bu zorluklara ragmen, en nihayetinde ligin en zayif takimlarindan biriyle oynuyoruz. konsantrasyonumuzu ve kazanma istegimizi yuksek tutup maci almaliyiz.
-
- Staff Member
-
- Staff Member
Rakimizin guzel bir acilis http://www.ankaraspor.com.tr/ sayfasi var.
Emre, Orhan ve Necati bas taclari galiba. Umarim sahaya son derece iyi hazirlanmis ve akilli bir taktik anlayisi icinde ciddiyet ve becerik dolu bir Galatasaray goruruz...
Bu arada Ankaraspor kendilerine Leopardlar diyormus. Toros daglarinda filan varda Ankarada -bir zamanlar- olduklarini bilmiyordum.
Neyse merak ettim baktim http://www.turkiyeavcilari.com/index.asp?syf=pars goya hala yasiyorlarmis..
Emre, Orhan ve Necati bas taclari galiba. Umarim sahaya son derece iyi hazirlanmis ve akilli bir taktik anlayisi icinde ciddiyet ve becerik dolu bir Galatasaray goruruz...
Bu arada Ankaraspor kendilerine Leopardlar diyormus. Toros daglarinda filan varda Ankarada -bir zamanlar- olduklarini bilmiyordum.
Neyse merak ettim baktim http://www.turkiyeavcilari.com/index.asp?syf=pars goya hala yasiyorlarmis..
-
- Moderator
Genclik parkinda vardir.Murat Gokcigdem wrote: Bu arada Ankaraspor kendilerine Leopardlar diyormus. Toros daglarinda filan varda Ankarada -bir zamanlar- olduklarini bilmiyordum.
..
Yahu bu hayvanlari simge olarak almak insanin yaradili$inda. Guclu kuvvetli hayvanlara insanlar devamli imrenmi$lerdir. Ama nedense Turkiyede "ayilar" gitmez. Amerikada Chicago Bears gibi futbol takimi ile Chicago Cubs (Burada ayi yavrsu anlamina gelirse de Aslan'in yavrusuna da derler) sevilrek takim simgesi olsada Turkiyede nedense ayiya talip olacak (halbuki sokakata yuruyen o kadar iki ayaklisi mevcut iken) hicbir takim ve firma bulamazsiniz. Halbuki ayi bir kurttan bir lepoardan filan cok kuvvetli bir hayvan. Ayni $ekilde e$ek de oyle. koskaca Demokrat Partisinin logosu e$ek. Gerci $u son gunlerde Pelosi ile secerelerini inkar etmiyorlar. Ama bizde siki ise birini e$ekle nitelendir.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
-
-
-
- Moderator
Tolga "bulundugu yer" Ankara diye degi$tigine gore evine dondun soyledigin gibi. Peki senin askerlik ne zaman?Tolga Girici wrote:[quote="
Ismail, hayirli teskereler diliyorum. Mesajlarini ozledik.
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
- Moderator
Ismail, Sila'yi gorursen selamimi soyle Boran'a iyi sarilsin. Artik seyredemiyorum ama olsun.Ismail Gezer wrote: ..Herkese Mardin'den sevgiler..
Cengiz Akgun
N. Tevfik 1940.
N. Tevfik 1940.
-
Cengiz Akgun wrote:Tolga "bulundugu yer" Ankara diye degi$tigine gore evine dondun soyledigin gibi. Peki senin askerlik ne zaman?Tolga Girici wrote:[quote="
Ismail, hayirli teskereler diliyorum. Mesajlarini ozledik.
Cengiz abi, ben Burdur da dovizli askerlik yaptim. amerika'da asistan olarak calisinca da (3 sene) yapabiliyorsun.