GS-Ankaraspor 0-0

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Ali Gursel

GS-Ankaraspor 0-0

Post by Ali Gursel »

Gönül yaralarının tedavisi çivi çiviyi söker deyip bir sonraki hedefe yönelmek diyorlar. Biz de Yunanistan'ı unutup lige dönelim.

Ali Sami Yen Stadı'nda Pazar günü Türkiye saati ile 20:00de maçımız.

Ankaraspor Aykut Kocaman'ın görevine son verdi ama yerine kim geldi bilemiyorum. Bolca eski GSlı bir de seneye GSlı olacak oyuncuları var.

Galibiyet beklemekle beraber eski oyuncularımıza karşı hep çekinirim.

5te 15 olsun, bizim olsun.

Bunu sticky yapar mısınız pliz?

Ali
Ufuk Sezekkaplan

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Hikmet Karaman gelmis.

Gecen gun radyoda konusuyordu ve yeterli hazirlik suresinin olmamasindan yakiniyordu. Karaman, bana gore bir Terim androidi, mimikleri dahil herseyiyle onu taklit ediyor. Kocaman'in takimi daha defansif, daha kontrollu ve daha az skora yonelik oynardi. Kocaman kalsaydi bana gore isimiz daha zordu.

Karaman tam tersidir ve onun oynatma stili bize yarar. Ayrica takimin oyun karakterinin aniden degismesi oyunculari bocalatir ve acik oynayan bir takim kapali oynayana gore Galatasaray acisindan daha evladir.

Feldkamp ham yapar onlari.
Fatih Mutlu

Post by Fatih Mutlu »

cok zordur boyle maclar.

yeni bir teknik adam, bir atimlik barut misali, yeni bir enerji getirir takima. oyuncular kendilerini yeni hocaya begendirebilmek icin kicina pil takilmis energizer tavsanlari gibi kosarlar.

bir baska zorlugu da eski oyunculara karsi oynamak. hele ki bu oyuncular performanslari yetelri bulunmadigindan dolayi gonderilmislerse onur meselesi yaparlar bu maci.

ama tum bu zorluklara ragmen, en nihayetinde ligin en zayif takimlarindan biriyle oynuyoruz. konsantrasyonumuzu ve kazanma istegimizi yuksek tutup maci almaliyiz.
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

Insallah yeneriz. Ben bu haftadan baslayarak sivasìn puan kaybedecegini dusunuyorum.

Insallah pazar gunu evde olurum da maci seyredebilirim
Ozan Kaya

Post by Ozan Kaya »

Hadi hayirlisi.
Bir 3 puan daha. :D
Murat Gökcigdem
Staff Member

Post by Murat Gökcigdem »

Rakimizin guzel bir acilis http://www.ankaraspor.com.tr/ sayfasi var.

Emre, Orhan ve Necati bas taclari galiba. Umarim sahaya son derece iyi hazirlanmis ve akilli bir taktik anlayisi icinde ciddiyet ve becerik dolu bir Galatasaray goruruz...

Bu arada Ankaraspor kendilerine Leopardlar diyormus. Toros daglarinda filan varda Ankarada -bir zamanlar- olduklarini bilmiyordum.

Neyse merak ettim baktim http://www.turkiyeavcilari.com/index.asp?syf=pars goya hala yasiyorlarmis..
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Murat Gokcigdem wrote: Bu arada Ankaraspor kendilerine Leopardlar diyormus. Toros daglarinda filan varda Ankarada -bir zamanlar- olduklarini bilmiyordum.
..
Genclik parkinda vardir.

Yahu bu hayvanlari simge olarak almak insanin yaradili$inda. Guclu kuvvetli hayvanlara insanlar devamli imrenmi$lerdir. Ama nedense Turkiyede "ayilar" gitmez. Amerikada Chicago Bears gibi futbol takimi ile Chicago Cubs (Burada ayi yavrsu anlamina gelirse de Aslan'in yavrusuna da derler) sevilrek takim simgesi olsada Turkiyede nedense ayiya talip olacak (halbuki sokakata yuruyen o kadar iki ayaklisi mevcut iken) hicbir takim ve firma bulamazsiniz. Halbuki ayi bir kurttan bir lepoardan filan cok kuvvetli bir hayvan. Ayni $ekilde e$ek de oyle. koskaca Demokrat Partisinin logosu e$ek. Gerci $u son gunlerde Pelosi ile secerelerini inkar etmiyorlar. Ama bizde siki ise birini e$ekle nitelendir.
Cengiz Akgun

"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
Ozan Kaya

Post by Ozan Kaya »

Burada adama pek AYI diyen gormedim. Adam guclu kuvvetli falansa genelde AYI gibi guclu falan deyip iltifat ederler. Biz adama AYI diyince hakaret oluyor. Herhalde "What an asshole!?" oluyor burda. :lol:
Istanbul AYILARI komik kacar :`)))
Ali Erdogan

Post by Ali Erdogan »

Edit : Yanlis basliga yazmisim.. UEFA topigine tasiyorum mesaji..
Bir tartışma sırasında, kızdığımız anda gerçek için uğraşmayı bırakır, kendimiz için uğraşmaya başlarız. (Goethe)
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Şafak 86 :)

Herkese selamlar saygılar. Uzun zamandır giremedim, özlemişim. Burda devletimizin sunduğu imkanlar dahilinde maç kaçırmıyoruz neredeyse :)

Akşamki maçıda izleyecem inşallah..

Herkese Mardin'den sevgiler..
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Ismail Gezer wrote:Şafak 86 :)

Herkese selamlar saygılar. Uzun zamandır giremedim, özlemişim. Burda devletimizin sunduğu imkanlar dahilinde maç kaçırmıyoruz neredeyse :)

Ismail, hayirli teskereler diliyorum. Mesajlarini ozledik.
Ozan Kaya

Post by Ozan Kaya »

Ismail Gezer wrote:Şafak 86 :)

Hayirli tezkereler Ismail. :)
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Tolga Girici wrote:[quote="
Tolga "bulundugu yer" Ankara diye degi$tigine gore evine dondun soyledigin gibi. Peki senin askerlik ne zaman?
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Cengiz Akgun
Moderator

Post by Cengiz Akgun »

Ismail Gezer wrote: ..Herkese Mardin'den sevgiler..
Ismail, Sila'yi gorursen selamimi soyle Boran'a iyi sarilsin. Artik seyredemiyorum ama olsun.
Cengiz Akgun

N. Tevfik 1940.
Tolga Girici

Post by Tolga Girici »

Cengiz Akgun wrote:
Tolga Girici wrote:[quote="
Tolga "bulundugu yer" Ankara diye degi$tigine gore evine dondun soyledigin gibi. Peki senin askerlik ne zaman?

Cengiz abi, ben Burdur da dovizli askerlik yaptim. amerika'da asistan olarak calisinca da (3 sene) yapabiliyorsun.
Post Reply