Ahmet Ünaydin wrote:Ali Gursel wrote:
Hem Song hem de Tomas'in kalmasi bence isabetli olur tabii umarim onlar da biraz indirim yaparlar.
Ali bey bu cümleyi avukatlığınıza ve Galatasaraylılığınıza pek yakıştıramadım. Siz indirim yaparmıydınız onların yerinde olsanız. Ben istemem mesela takımımda "muhtaç" oyuncu.
Bu arada, Fevzi kabahat işlemiş gitmesi iyi olurmuş gibi bir izlenim edindim son yazılanlardan. Galiba biz artık futolcu değil parya arıyoruz, adam hissetmiş söylemiş.
Volkan'ın Ferhat'dan farkı bir milli maçta az bişi oynaması mıdır? Herkes bir sezon yakından takip etmiş de ben kaçırmışsam, özür dilerim.
Ters sirayla gideyim. Ahmet beycigim, Volkan gecen sezon Turkiye birinci liginde her hafta cikip mac yapti ve de genel olarak begeni topladi. Ferhat'in boyle bir sezonluk tecrubesi yok, hos olsa dahi her pozisyon gibi onun da bir yedegi olacakti (GS hem Ergun hem de Orhan'i kaybediyor, hatirlayalim). GS'in gecen sene fecaat olan her pozisyonuna Lincoln alma sansi yok, bizimkiler de gidip yerli/yabanci sayisini da dusunerek diger eksik pozisyonlara mumkun olan iyi isimleri aliyorlar. Ferhat dendigi kadar iyi ise zaten forma bulur, 50 kusur mac yapacagiz sene, hatta ilk 11 olur.
Volkan hakkinda bence sorulmasi gereken Orhan Ak'dan (ve de Ergun'den) iyi olup olmayacagi, o konuda da herkes hemfikir sanirim. Ferhat'tan az olur cok olur bence cok onemli degil. Ben Arda'yi hala zayif buluyorum fiziksel ve de kondusyon acilarindan, her macin belli kesimlerinde, ozellikle ikinci yarilarda bizim sol kanat biraz maymun oluyordu, Volkan saglam adam, verilen Fevzi arti bir milyon Euro bugunku piyasada ciddi bir miktar degil, ayrica Ferhat'i da atese atmamis oluruz.
Fevzi konusunda haklisiniz, bence de hissetmis soylemis. Boyle cok medyatik demeclerden hoslanmasaniz dahi bu yuzden de kimse suclanmamali herhalde. Ama kendi iyiligi icin her takimina kaleci alindiginda uzulup bozulsa dahi telefon kirmamasi iyi olur. Zaten GS'da adama birsey yapmadi, her oyuncuya olabilecegi gibi satildi, bence de demecten falan degil futbol sebeplerinden, yani yukarida yazan Volkan Yaman sebebinden.
Gelelim Song ve Tomas'in indirim yapmasinda. Avukatlik tarafinda bir sorun yok, bir sozlesmeyi yapan iki taraf da degistirmek isterse hukuk bunun onunde durmaz. Ben indirim yaparlar umarim dedim, GS zorla indirim yaptirir umarim demedim. GSlilik kismina gelince, ben muhtac oyuncu istemem duygusal olmus. Ben de muhtac takim istemem mesela

Oyuncularin ucretlerinde indirim yapmalari duyulmamis bir sey degil. Klup bunu usturuplu ister, zorlamaya falan kalkmaz ise, oyuncu da yanasirsa olur. Neden yanasacak dersen, bazen alistigi yerden ayrilmamak, toplanip sehir degistirmemek falan icin oluyor iste. Burada onemli olan bunu kotu niyetle, sozlesmeyi imzalarken planlayip falan yapmamak. Kalsinlar Tomas ve Song, iyi olur. FB sanirim Servet icin Tomas'i yollamisti, sonra ne oldugunu gorduk.
Ali