Sevgili adasim,Ali Erdogan wrote:"Normalde bizim bu maca cikmamiz gereken kadro sudur:
-----------Orkun--------
Ugur--Song--Servet--Volkan
---Sabri--Tobias--Ayhan----
----------Lincoln-------------
------Nonda----Umit--------
Bu kadro bence dun aksam cok rahat bir galibiyet alirdi, su yazdigimiz turlu elestirinin yerine de BUYUKSUN KALLI tarzi mesajlar yazardik..
.
Kadronu musaadenle asagidaki gibi degistirdim.
-----------Orkun--------
Ugur--Song--Servet--Volkan
---Sabri--Tobias--Ayhan----
----------Lincoln-------------
------Noel Baba----Nasreddin Hoca--------
Eger normalde senin kadro basarili olacaksa benim yazdigim da olur, yani dun aksama bakarak konusuyorum. Analizinde yanlis gordugum, en azindan isin forvet kisminda Hasan yerine Lincoln olsa is degisik olur demissin. Arda'yi birakalim, cunku dun onemli olcude Hasan oyun kuruculuk yapti. Lincol oynasa Hasan'in dun verdiginden daha fazla golluk pas verir miydi? Cok cok supheliyim, hatta vermeyecegine eminim. Bu yuzden dunku etkinlikleri ile Nonda ve Umit'i takimda tutup degisik sonuclar bekliyorsak, yuzlerce yildir yuzlerimize gulumseme getiren ve ceviklik ve fizik guc acisindan Umit Karan'la denk olabilecek Nasreddin Hocayi ve de yabanci kontenjanimizda hala yer oldugu icin Nonda'nin yerine bir diger ak sakalli Noel Babayi oneririm, onlar da ayni verimle oynarlar.
Kalli'nin dun maca cikardigi kadroya kimse bir sey demez. Sorun orada degildi. Dun Kalli'nin, tipki Sion macindaki gibi, sahadaki bir felaketi izleyip mudahele etmemesidir bugun buyuk Kalli yazdirmayan.
Sevgili Mehmet, ben Hakan'i dun cok ozledim. Belki yine yenilirdik ama yerde yatma suremiz azalirdi. Ama Umit'ten Umitliyim, onumuzdeki aylarda jeneriklik bir golu daha olacaktir kesin, yeter ki sabirla beklemeyi bilelim.
Ali