SAMPIYON Galatasaray - Oftasspor 2-0 (Sukur, H. Balta )

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Post Reply
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

Eray Tunç wrote:Yorumcunun dediğine göre saha kenarında lazer gösterileri falan başlamış.

Eğer rakibe böyle bir saygısızlık yapılıyorsa GS yarım saat içinde hayatının tokatını yiyebilir, yöneticilerin böyle saygısızlıklara izin vermemesi lazım
Sevgili Eray,

GS tokat yerse kendi problemidir, o riski alir yerse tokadi yer. Cani gosteri yapmak isterse de yapar.

Ama ben burada OFTAS'a saygisizlik goremiyorum. OFTAS sampiyonluktaki rakibimiz olsa hadi eywallah, adamlara saygisizlik diyeyim ama OFTAS'a ne bizim kutlamamizdan, onlara yonelik en ufak bir hareket yok. Ha, kizip hirslanip cikip 5 cekerlerse GS'a ikinci yari, GS'in problemi, ama OFTAS'a saygisizlik degil.

Ali
Murat Tekin

Post by Murat Tekin »

Tamam. Bu is burada biter. Ben evdeki herkesi öptüm... :D
Ufuk Sezekkaplan

Post by Ufuk Sezekkaplan »

Hakan Balta benim cok sevdigim, futbol tarzini Ergun Penbe'ye cok benzettigim, asiri sogukkanli bir oyuncu. Golu sagiyla atti. Yilin en iyi 5 golune girer bence. Attigi golden sonra karni burnunda esini tv. uzun uzun gosterdi. Ayni anda FB 2. golu yemis durumda.

Ne olacak bu Fener'in hali?
Ozgur A. Boztepe

Post by Ozgur A. Boztepe »

TS fb yi ilk yarida ezdi cok kacirdi sonunda 2 tane atti.

bizde vasat oynadik ama 2 iki cok guzel gol attik.

Gunun baska enteresan tarafi bjk vestele ilk 10 dakika 4 gol atti.

Biliyorsunuz sivasla bjknin puani ve ikili avareji esit ama sivasin 4 gol lig averaji farki var... enteresan birse donuyor belki..

Futbolda hersey olur o yuzden sevinmek icin 45 dakika bekliyecegim...
Ozan Ersoy

Post by Ozan Ersoy »

Kaldi geriye son 45....

Balta'dan gecen hafta bekledigim golu bu hafta atti. Muhtesemdi. Ilk golumuz de guzel. Rocero uyandi onceden uctu ama Balta'nin sutu coktan doksana takilmisti.

Oftas oynamaya ve yenmeye gelmis ama karsilarinda haftalardir yememis ac aslan var. GS hakkiyla 2-0 onde. Dogru durust pozisyon vermeden dagitiyoruz.

Esas Inonu'de ilk 10 dakikada 4-0 one gecti Besiktas. Bir kac gol daha onlari UEFA'ya goturecek.

SARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Ufuk Sezekkaplan

Lazer gosteriler icin hazirlik olabilir, onda buyuk bir sorun olmayabilir ama oyun icinde kaleci Receb'in gozune surekli isik tuttular. 2 sene once ayni seyi FB taraftari yaptigi icin demedigimiz kalmamisti, bence bu yakisiksiz kacti. Tahminim isigi tutanlar tribunden degil de bu lazer organizasyonun icindeki zibidiler.

Nonda'nin niye ortada olmadigini bilen var mi?
Ismail Gezer

Post by Ismail Gezer »

Ufuk Sezekkaplan wrote:Hakan Balta benim cok sevdigim, futbol tarzini Ergun Penbe'ye cok benzettigim, asiri sogukkanli bir oyuncu. Golu sagiyla atti. Yilin en iyi 5 golune girer bence. Attigi golden sonra karni burnunda esini tv. uzun uzun gosterdi. Ayni anda FB 2. golu yemis durumda.

Ne olacak bu Fener'in hali?
Hocam bu tür felsefi soruları bir 45 dakika sonra soralım, eğer yoğun talep üzerine kapanmazsa, aradığın cevapları malum sitede bulabilirsin :)

Nonda sakatmış bu arada. Gerçi Linderoth bile klubede göründü bana. Hasan falan hep beraberdiler. Nonda'nın da orada bir yerde olması gerekirdi..

Sopcast'dan izlemeye çalışıyorum maçı. Kesik kesik görebiliyorum. Bende bu Hakan solak değilmi, golü sağıyla mı attı ben mi yanlış hatırlıyorum diye düşünürken senin yazını gördüm..

Mecidiyeköyden haykırmanın zamanı geldi ayrıca:

KIRMIZIIIIIII
Last edited by Ismail Gezer on Sat May 10, 2008 8:06 pm, edited 2 times in total.
Ozgur A. Boztepe

Ozan Ersoy wrote:Kaldi geriye son 45....

Balta'dan gecen hafta bekledigim golu bu hafta atti. Muhtesemdi. Ilk golumuz de guzel. Rocero uyandi onceden uctu ama Balta'nin sutu coktan doksana takilmisti.

Oftas oynamaya ve yenmeye gelmis ama karsilarinda haftalardir yememis ac aslan var. GS hakkiyla 2-0 onde. Dogru durust pozisyon vermeden dagitiyoruz.

Esas Inonu'de ilk 10 dakikada 4-0 one gecti Besiktas. Bir kac gol daha onlari UEFA'ya goturecek.

KIRMIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Ozan Ersoy

Post by Ozan Ersoy »

Ozgur A. Boztepe wrote:

SAMPIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNN[/quote]
Ozgur A. Boztepe

Ufuk Sezekkaplan wrote:Lazer gosteriler icin hazirlik olabilir, onda buyuk bir sorun olmayabilir ama oyun icinde kaleci Receb'in gozune surekli isik tuttular. 2 sene once ayni seyi FB taraftari yaptigi icin demedigimiz kalmamisti, bence bu yakisiksiz kacti. Tahminim isigi tutanlar tribunden degil de bu lazer organizasyonun icindeki zibidiler.

Nonda'nin niye ortada olmadigini bilen var mi?
sakatlar arasinda zannederim... tv gosterdiginde onumda adam oldugu icin gorulmedi...
Ozgur A. Boztepe

Ozan Ersoy wrote:
Ozgur A. Boztepe wrote:

SAMPIYOOOOOOOOOOOOOOOOOOOONNNNN
[/quote]

CIMBOoOoOoOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMMMMMMMMMM
Mehmet Gorgen
Staff Member

Post by Mehmet Gorgen »

SALDIRSANA, SALDIRSANA
SALDIRSANA GALATASARAY..
KUPALARI BİZİM İÇİN
KALDIRSANA GALATASARAY
Ufuk Sezekkaplan

Hakan Balta'nin golunu sag ayakla attigini 6. agir cekimde gorebildim haa.

KIRMIZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !
Ali Gursel

Post by Ali Gursel »

Bu kaleciye isik tutma isi cok sacma ve ayip.

Ayrica Sabri sari kart gormeliydi yaptigi faul icin. Ilginc bir sey, ayilara dans etmeyi ogretiyorlar, eseklere yuk tasimayi ogretiyorlar, Kalli ne kadar hakliymis, bu adama bir sey ogretemiyorlar.

Bu arada ne guzel yahu Alp Yalman, Faruk Suren, Ali Tanriyar, Ozhan Canaydin, Ali Uras yanyana, hepsine sihhat, uzun omur, boyle cok gun gorsunler.

Macin adami Arda yine, bu cocugun bu sezon bize verdigini cok az oyuncu bir sezonda GS'a vermistir. Nazar degmesin.

Ali
Last edited by Ali Gursel on Sat May 10, 2008 8:13 pm, edited 1 time in total.
Ozan Kaya

Post by Ozan Kaya »

Inanmiyorummmm.....
Mac yarin zannettim... off
Sabahin korunde de kalktim... birak interneti bu sabah hatunla basbasa bir kahve ic Ozan dedim... herneyse ikinci yariya yetistik.
CILDIRMMMAAAAK
Post Reply