UEFA : Galatasaray-A. Wien 0-0 (üst turdayız)

Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.

Moderator: Staff

Murat Biricik

Post by Murat Biricik »

Son 48 saat icerisinde yasadıklarımızın sans ile alakası yok. GS taraftarı arasında Allah ın sevgili bir kulu var, ve istedigi oluyor.
demistim. Gorgen den 1 dk sonra cevap geldi.
ne demişim ne çıktı .
Bizim dualar kabul oluyor.
Guzeeeelll. Allah ın sevgili kulunu tanımıs olduk. Gorgen ilk macımız icin yorumda bulunmus:

Ben diyorum ki GS LEVERKUSEN'İ ELER. :D
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT

"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
Celal Gürcüoglu

Post by Celal Gürcüoglu »

Kura fena degil gibi gozukuyor ama esas bizim nasil oldugumuz onemli. ADAM gibi oynarsak zorda olsa yari finale kadar gidebiliriz. Olurda finale kadar gidersek, Godiva'lar Gorgen'denmis :)
Türkiye'nin ilk ve tek Avrupa Sampiyonu
Murat Kara

Post by Murat Kara »

Celal Gürcüoglu wrote:yari finale kadar gidebiliriz.
Bari hayal kurmussunuz sunu dogru durust kurun da kupayi alalim. Hayal kurmak bedava ne diye pintilik yapiyorsunuz anlamis degilim.
Celal Gürcüoglu

Murat Kara wrote:
Bari hayal kurmussunuz sunu dogru durust kurun da kupayi alalim. Hayal kurmak bedava ne diye pintilik yapiyorsunuz anlamis degilim.
Aslinda dogru, madem oyle kupayi alalim demeliydim :) Ama ben ADAM gibi top oynasak bile yari finalin ZOR olacagini soyluyorum. Tabi bunu derken bu sene oynadigimiz cok iyi maclari goz onunde tutuyorum. Demek oynayabiliyoruz, o zaman her zaman umut olmali azda olsa. Son senelerde seyretmedigim kadar cok iyi maclar oynadik bu sene, az ama oynadik. "Yari finale kalacagimiza gonulden inaniyorum" gibi bir gorus ileri surmuyorum/suremiyorum, yani pintilik birazda ordan :) Ama bir kismi quote olunca soyledigimin anlami degisiyor haliyle.
Murat Kara

Post by Murat Kara »

Celal Gürcüoglu wrote:
Murat Kara wrote:
Ama bir kismi quote olunca soyledigimin anlami degisiyor haliyle.
Oyle her koseyi kapatacak sekilde sartli kosullu yazinca bize de oradan burada kirpmaktan baska care kalmiyor tabii :)

GS'nin o ilk hay heyli gunleri gectikten sonra oynadigi oyun hic de ic acici degil. Aslinda Ayhan'in sakatlanmasiyla basladi denebilir bu durum. Yani problemin nerede oldugu belli. Onun pozisyonunda kosan bir adam daha olsaydi muhtemelen Kalli'nin kafasi karismayacak ve takim yakaladigi tempo ile uzerine koyarak devam edebilecekti. Ayhan'in formu ayrica Lincoln, Linderdoth gibi adamlara daha fazla bosluk sagliyordu ve sakatlanma risklerini azaltiyordu. Boyle olmadi ve Kalli sapitti. Dusus basladi ve moraller dibe vurdu. Bunun ana nedeni GS'ni kadro derinliginin olmamasi.

Su andan sonra toparlayabilir mi Kalli bilemem.

Su anda gelinen noktada rakip kim olursa olsun bizi hezimet bekliyor. Hic de oyle hayal kurulacak bir durum yok. Defansin hali icler acisi. Orta saha yok. Ileri uc havanda su dovmekte. Evet takim maclara 1-0 onde baslasa o zaman dengeli oynayip maclari farkli kazanabilir belki ama ne yazik ki boyle olmuyor.

Zirveye tirmanabilmek icin 4 cekerli araba lazim. Bizde ki araba arka-sagdan cekisli sadece. O da tekere hava basilmis ise oyle. Zirvenin camurlu yollarina yaklastip da o tek-teker patinaj yapinca arabanin tek secenegi geri donup vitesi bosa almak ve asagiya dorgu suzulmek. Sofor inat ederse de asagiya ucmak (8-0?). Baksaniza araba henuz asfalt yolda kayip etrafinda bir iki tur atip nasil olduysa burnunu dogruya denk getirdi ve hafif atlatti vartayi ama bir sonraki donemec cok daha kaygan olacak. Daha yokusa bile gelmedik denebilir.
Celal Gürcüoglu

Ne guzel demissin iste. Ayhan iyilesti sayilir. Herhalde Lincoln ile Linderoth'da artik bikmistir sakatliktan. Bu durumlarin duzelecegini dusunerek yaziyorum tabii ki dusuncelerimi. Yani elimizde iyi oynamis, oynayabilecek bir takim var. Sion macini hatirliyorum, durum 3-0 iken ben foruma 4-3 alabiliriz bu maci diye yazmistim macin 2.yarisi oynanirken. Bize bunu gostermis ve UEFA maclarinda agzi az daha sutten yanmis bir takima yari finale cikabilir demek cokta hayalcilik degil. Toparlanmak icin 2 ay oldugunuda unutmayalim...
Serif Halimler

Post by Serif Halimler »

GS Leverkusen maci Alman DSF spor kanalindaan canli yayinlanacak.
Avrupa'da D-Smart'i olamayanlar ASTRA 19,2° deki uydudan izleyebilirler :
Frekansi 11.480 H 27.500
UEFA'da Arsenal'i, Süper Kupada Madrid'i.....
Mehmet Gurdal Cetin

Post by Mehmet Gurdal Cetin »

Galatasaray'ın, UEFA Kupası'nda 13 Şubat Çarşamba günü İstanbul'da Almanya'nın Bayer 04 Leverkusen takımıyla yapacağı 3. tur ilk maçının biletleri yarın satışa çıkarılacak.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Ali Sami Yen Stadı'nda saat
19.45'de başlayacak karşılaşmanın biletlerinin satışına Biletix gişelerinden
yarın saat 11.00'den itibaren başlanacak.

Galatasaray-Bayer 04 Leverkusen maçı bilet fiyatları şöyle:
Numaralı Grup 1: 250 YTL
Numaralı Grup 2: 200 YTL
Kapalı Üst: 80 YTL
Kapalı Alt: 70 YTL
Yeni Açık Üst: 40 YTL
Yeni Açık Alt: 30 YTL
Eski Açık: 40 YTL
TRUST GALATASARAY
MGC
Post Reply