Cavcav in bundan daha iyisini yapacagini duymustum. Takimlardan Oftas i 1. Lig sevdasi ve arkasinda buyuk taraftar destegi olan Goztepe ye satacak.Superlig'de 2 takim birden Cavcav'in neyine anlamis degilim... bu iki takimin ihtiyaclarini karsilamak icin 10 taneden fazla yabanaci transferi yapacaksin, 40 civari futbolcuya 1. lig ayari odeme yapacaksin, 2 ayri teknik kadroya odeme yapacaksin - halbuki iki takimin kaynaklarini birlestirse ve Ankaraspor gibi kendine kucuk bir stad yapsa, takimi Sivas gibi basa guresirdi... Su haliyle ne Oftas'in ne de Genclerin macina seyirci gitmiyor - biraz iddiali bir takim yaratsa seyretmeye gelenler de olur.
Oftas'in TDsini begeniyorum... biraz asik suratli ama takimina kollektif futbol oynatiyor, haddini biliyor, ve takiminin kuvvetli yonlerininden maksumumverim almayi hedefliyor adam. Bence biraksin Cavcav Gencler kume dussun... iki takimin yabancilarindan iyilerini secip Oftas'ta toplasin, Genclerden birkac yerli takviye ve bu TD ile seneye Oftas UEFA'yi zorlar.
Gencler niye kume dussun? Ben ozellikle Genclerbirligi PAF lari buyuk bir begeni ile izliyorum. Florya ya geldikleri her macta cok disli ve guzel oyun oynuyorlar. Bu takimin, ozellikle genc takimin, bir kulturu ve oyuncu yetistirme plani ve duzeni var. Benim diyen klupte bu yok. Klubun bildigim kadariyla borcu da yok, denk butce ile cok iyi mucadele ediyorlar. Bu sene TD konusunda yanlis hareket ettiler, cezasini cekiyorlar. Kume dusmege gelince aman, aman derim agizinizdan yel alsin.
Cavcav akilli bir is yapacaktir. ABD de Florida daki beyzbol takimina yatirim yapip sampiyon olunca gazlayan yatirimci bir o anda aklima geldi. Genclerbirligi nin kume dusmesini hic istemem, ozellikle PAF lara yazik olur. Oftas i beklenildigi gibi, 1 Lig sevdalisi ve taraftar destegi olan bir kulube iyi bir fiyat ile satacaktir.