Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
Mert Tokman wrote:Biraz evvel de Hasan soldan cizgiye inip kesti bu sefer Lincoln kacirdi... iste ozlenen ve beklenen GS oyunu bu... kanatlardan pas organizasyonlari ile olabildigince cizgiye inip iceri kesildiginde neler yapabildigimiz daha acik goruluyor...
Balta-Alpraslan degisikligi ile daha da hareketlenebiliriz...
Gecen seneki oyunumuzla alakamiz yok. Nerede 2 toptan birini Hakan'in kafasina sisiren, 2 santraforla oynayan GS nerede bu orta sahayi kalabalik tutup, surekli hizli top ceviren, surekli tempoyu arttiran, Ayhan, Hasan Sas, Lincoln'u ceza sahasina sokup gol arayan bu GS.
Meira ve Servet daha bir kere uzun top atmadi... Ben gormedim.
VE GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLL
25 dakikada 2 hücum şansı bir gol pozisyonu verdik. Bizim çok daha fazla hücum sayımız var. Gerçekten geçen seneki Galatasaray gibi çatır çatır oynuyor takım. Hatta biraz daha akıllıca..
Skibbe'yi makul tercihler yapmaya başladığı için tebrik ediyorum
Ozan Ersoy wrote:Gecen seneki oyunumuzla alakamiz yok. Nerede 2 toptan birini Hakan'in kafasina sisiren, 2 santraforla oynayan GS
GS gecen sene sampiyon olurken soldan Arda ve Volkan/Hakan'in, sagdan da Ugur/Sabri - Hasan/Baris'in yaptigi mukemmel kanat organizasyonlari ile bu basariya ulasti --- ben ikinci yarida ki GS'in oyununu kanatlarda yapilan organizasyonlara bagliyorum...
Ismail Gezer wrote:Bu Kewell'a kıyılmaz. Lincoln'ün yerine Arda tercihi daha mı iyi olur acaba?
Ali abi, ismini hatırlamadığım bir Kayserili sakatlandı çıktı. Volkanda birini sakatladı gibi. Nasıl memnun musun kıyımdan?
Epey daha erken olacak mac icinde, yapmadan once ya da mac seremonisinde de kaptanlarina fisildayacaksin, en genc pahali oyunculari kimse. Lincoln, Arda Kewell'e ilk kotu faulun uc bilemedin bes dakikasi icinde biri sedyelik olacak, uc hafta sonra herkes terbiyesini takinir, sende tas catlasa 2-3 kirmizi gorursun. Bizim hakemler isini yapmiyorlar maalesef. Ama bu da baslangic.
Ozgur Huseyinoglu wrote:GOOOOOOOOOOL!!!!!!!!! Kewell'in ilk dokunusu! Eleman sansli mi gelecek ne!?!
Kayseriler duymasin bu bagirisini bir daha Kayseriye sokmazlar seni.
Cengiz Akgun
"Asrın, yeni bir umdesi var, hak kapanındır
Söz haykıranın, mantık ise şarlatanındır.
Geçmez ele bir paye kavuk sallamayınca
Kürsi-i liyakat pezevenk, puşt olanındır.”
N. Tevfik 1940.
kayseriler birde 3 dakka uzayan mac 3.30 da bitti diye, neden daha fazla uzatmadin , gslilere daha cok tekme atamadik diye itiraz etmezlermi... inanamiyorum...