Moderator: Staff
Ferhat'i bilmem ama Emre A$ik coktan yolcu edilmek uzere. Belki de Bursaya dogru yola cikmi$tir.Cihan Serbetcioglu wrote:Boluspor macina gecme vakti gelmedimi arkadaslar?
Ferhat ve Emre Asik sakatliklari olmamalarina ragmen kadroda yok..bu bi isarettir..sabah 10 bucukta Kallinin basin toplantisi var..
Hadi bakalim Ozan da Ferhat da $imdilik kurtardiOzgur Huseyinoglu wrote: Ferhat da 3 numarasiyla kadroda ayrica?!?
Song Istanbul macindaki haliyle aldigi paradan fazlasini da hak ediyor. Maksat butun sene oyle olsun. Su parasini dusurme isi ortadan kalkar ise Song'un da rahat rahat oyununa bakar umuyorum.Mehmet Cirak wrote: Song da TV'de gozuktugunden cok daha iyi bir defans oyuncusu, aldigi parayi hakediyor.
Bir de bir Arda elestrisidir gidiyor ama Lincoln'e ragmen oyunu kuran hep Arda'ydi. Oyundan ciktiktan sonra Hasan Sas girene kadar GS bal yapmayan ari gibiydi. Lincoln'u de begendim ama zannedilen Hagi ya da Alex gibi oyun kurucu gibi gelmedi bana. Yirtici, forvet arkasi gol kovalayan ve asist yapan bir yapida. Serbest oynayan Arda'di. Bu takima Ozgurcan'dan daha iyi bir golcu, orta sahaya Sabri ve bir sagbek lazim. Bence Ugur Baris'tan daha iyi bir sagbek olacaktir.
Dogru bir de boyle bir riskimiz var, Kalli'nin (Lucescu'nun tam tersine) kendi egosuna ve bilgisine cok guvenip, oyuncuyu kazanmak yerine direkt kesmeyi sevmesi. Bolic hep muthis ornek olarak gosteririlir ama unutmamak lazim ki adam Gaziantep'te de Fener'de de gol krali oldu ve zamanina gore iyi piyasa yapti. Keza Mustafa Kocabey'den zamaninda birden vazgecmeseydi, fayda saglar miydi bilmiyoruz. O sene gonderdigi Suat'i 1 sene sonra Hollman'in ne hale getirdigi de malum.Ali Gursel wrote: Neyse, biraz once Kalli basin toplantisinda Arda'nin Istanbul karsisindaki oyunundan memnun kalmadigini soylemis (Lig TV muhabirine inanirsan) ben de bunu anlamiyorum, umarim Kalli bu cocugu kaybetmez. Ali
Yerinde bir gozlem. Hakikaten luzumsuz polemikler pe$inde. Gerci devamli soru soruyorlar ve gidikliyorlar ama onun tecrubesindeki birisi o soruyu sorani orada itin kicina sokar cikarir bir daha bu turlu sorulari sormaya cesaret eden olmaz.Ufuk Sezekkaplan wrote: ...
Feldkamp'in bu davranislarinin genel kamuoyu onunde cok sempati gormesi ve Feldkamp'in bu konuda cok konusmasi da beni endiselendiriyor (en son dun Nacati hakkinda konustu mesela); iyi yonetici boyle sert kararlari kamuoyu ile cok paylasmamali diye dusunuyorum.
...