Dun gece CANAYDIN cikmis konusmus.
Özhan Canaydın, Aday Olabileceğinin Sinyalini Verdi
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, mart ayındaki kongrede aday olabileceğinin sinyalini verdi.
Haber Yayın Tarihi: 06.03.2008 23:41
Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, mart ayındaki kongrede aday olabileceğinin sinyalini verdi.
Canaydın, "4 tane aday var, ben dahil 5 kişiyiz. Yarın başkan adayları renk seçiminde Galatasaray için menafaatleri neyi gerektiriyorsa onu yapacağız." dedi.
Su Adası'nda Galatasaraylı Liseliler Derneği'nin düzenlemiş olduğu toplantıya katılan Canaydın, burada Galatasaraylılara hitaben özel bir konuşma yaptı. Canaydın'ın bu konuşması, basına kapalı gerçekleşti. BASINA KAPALI OLMUS AMA BOYLE BIR HABER VAR NASIL YANI ?
Canaydın'ın hitap ettiği Galatasaraylılara şunları söylediği ifade edildi; "Ameliyattan sonra bana 2 ila 5 yıl arasında ömrümün kaldığını söylemişlerdi. Aynı rahatsızlığı yaşayan iki ayrı istisnai kişi var. Bunlardan biri 7 yıl, diğeri 12 yıl yaşadı. Benim için 2 yıl Galatasaray'da görev yapmak 20 yıl gibidir. Ben Galatasaray'ın menfaatleri için herşeyi yaparım. Şuanda başkanlık için 4 tane aday var. Ben dahil 5 kişiyiz."
FLASH : EN SONUNDA KURTULUYORUZ
Moderator: Staff
-
-
-
Ben yazmistim Canaydin desteklerse Polat baskan olur muhtemelen sozunu. Ama o gun Canaydin'i radyoda canli dinledim, helallesti, aday olmayacagim dedi, Polat ben aday olmadgim icin aday dedi, dedi de dedi, bunun ustune aday olursa artik ben sozun bittigi yerde olurum, ki bu bana cok sIk olan bir sey degil.Celal Gürcüoglu wrote:Bu son bir iki gunde yazilanlardan dolayi degil hissettiklerim. Ilk gun aday olmayacagini acikladigindan beri benim icimde "yine adayim diyecek" hissi vardi ama elim varmiyordu yazmaya. Bana kalirsa geri gelme sansi yuksek.
Birisi "Adnan Polat - Poll" konusunda Canaydin desteklerse baskan olur gibisinden bir gorus yazmisti. Ben Polat baskan olamaz diye gorusumu yazmam Canaydin'in hicbir sekilde onu desteklemeyecegini dusundugumdendi. Bu adam kimleri yemedi ki baskanlik ugruna, Polat'i da kendi veya baska sevdigi bir aday cikarsa ekecegine cani gonulden inaniyorum. Canaydin sahiden bir kabus gibi coktu kulubun ustune. Stad haric yaptigi hicbir olumlu girisimi yok. GS'i sevdiginden hic suphem yok ama basarisiz iken neden bu kadar zorluyor/zorladi baskanligi anlamis degilim.
Bu arada tabloidlerimizden Milliyet'te Suren'in Polat'i baskanliga yakin gordugu, kaos olursa da kendinin aday olabilecegini soyledigi yaziyor.
Prensip olarak, aksi ispatlanana kadar Milliyet'te yazan her seyi yalan farzederim. Eger dogrulugu ispatlanirsa Milliyet'in yine yalan yazmaya calisip yanlislikla dogruyu yazdigini dusunurum. Ama yazdiklari bu.
Ali
Sevgili Ali, dediğin gibi Milliyet'in yazdıklarını yalan kabul etmek çok doğru, söyledikler doğru çıkarsa şaşırabiliriz. Ancak yine bizi şaşırtmadılar:
Canaydın aday değil
Galatasaray Kulübü’nün 15 Mart Cumartesi günü, çoğunluk sağlanamadığı taktirde 22 Mart Cumartesi günü yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesinde Özhan Canaydın aday olmayacağını açıkladı.
Kaynak: Habertürk
Canaydın aday değil
Galatasaray Kulübü’nün 15 Mart Cumartesi günü, çoğunluk sağlanamadığı taktirde 22 Mart Cumartesi günü yapılacak Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantısı öncesinde Özhan Canaydın aday olmayacağını açıkladı.
Kaynak: Habertürk
Tan Erten
-
RESMI SITE HABERI
Başkan Adaylarının Renk Seçimi Bugün
TARAFTARIN RENK SECIMI MOR
Galatasaray Spor Kulübü Kulüp Divanı Başkanlığı’ndan bildirilmiştir.
Başkan adaylarının dikkatine,
15-22 Mart 2008 tarihlerinde yapılacak olan “Seçim Genel Kurul Toplantısı” çerçevesinde Tüzüğümüzün 93. maddesine göre Başkan adaylarının kullanacakları oy pusulalarının renklerinin ad çekme sureti ile saptanmasına ilişkin toplantı 7 Mart 2008 Cuma günü, saat 16:00 Galatasaray Spor Kulübü Mecidiyeköy Binası Toplantı Salonu’nda yapılacaktır.
İlgililere saygıyla duyurulur.
Coşkun Gültekin
Kulüp Divanı Başkan Yardımcısı
Başkan Adaylarının Renk Seçimi Bugün
TARAFTARIN RENK SECIMI MOR
Galatasaray Spor Kulübü Kulüp Divanı Başkanlığı’ndan bildirilmiştir.
Başkan adaylarının dikkatine,
15-22 Mart 2008 tarihlerinde yapılacak olan “Seçim Genel Kurul Toplantısı” çerçevesinde Tüzüğümüzün 93. maddesine göre Başkan adaylarının kullanacakları oy pusulalarının renklerinin ad çekme sureti ile saptanmasına ilişkin toplantı 7 Mart 2008 Cuma günü, saat 16:00 Galatasaray Spor Kulübü Mecidiyeköy Binası Toplantı Salonu’nda yapılacaktır.
İlgililere saygıyla duyurulur.
Coşkun Gültekin
Kulüp Divanı Başkan Yardımcısı
TRUST GALATASARAY
MGC
MGC
-