Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
SON
DURUM 13.02.2008 Çarşamba
15:50
Sıcaklık (ºC) 2
Nem (%) 93
Basınç (hPa) 1027 SAĞANAK HAFİF KARLI
Görüş (km) 3
Rüzgar (km/sa) Kuzeyden 26
Sevgili Mehmet, ben bu "saganak hafif karli" ifadesinden hafif sasirmis durumdayim. Hem saganak hem hefif nasil oluyor bu yagis? Alakaniza tesekkur eder, GSimiza basarilar dilerim.
Sevgili Mehmet, ben bu "saganak hafif karli" ifadesinden hafif sasirmis durumdayim. Hem saganak hem hefif nasil oluyor bu yagis? Alakaniza tesekkur eder, GSimiza basarilar dilerim.
Ali
Sevgili Ali,
Notundan sonra usenmedim aradim.
Telefondaki abi "YOK OYLE BIR SEY" dedi.
"E SITENIZDE OYLE YAZIYOR "
"YANLIS BAKMISSINDIR "DEDI.
"MAC SIRASINDA KAR YAGACAK MI " DIYE SORDUM
Herif bana kizdi baardi yaa
Benim gibi bir suru GALATASARAYLI SAPIK aramis hava durumunu sormus
Ali
Sevgili Ali,
Notundan sonra usenmedim aradim.
Telefondaki abi "YOK OYLE BIR SEY" dedi.
"E SITENIZDE OYLE YAZIYOR "
"YANLIS BAKMISSINDIR "DEDI.
"MAC SIRASINDA KAR YAGACAK MI " DIYE SORDUM
Herif bana kizdi baardi yaa
Benim gibi bir suru GALATASARAYLI SAPIK aramis hava durumunu sormus
Kar durdu, yani Mecidiyekoy'e iki-uc km mesafede Levent'te durdu, Mecidiyekoy'de de durmustur.
Lincoln ile Arda iki uc paslasip herifleri maymun etse, gol yemeden de kazansak ne hos olacak.
"You seem to be accessing the Zattoo website from a country we do not serve yet."
Bu site bize hizmet vermiyor galiba
Serif Halimler wrote:ilk sayfaya yazdigim bilgiyi kaciranlar olmustur diye tekrar yaziyorum.
Bu aksamki maci yurt disinda veya Türkiye'de TV den izleme olanagi olmayanlar, maci Internet üzerinden izlemek mümkün.
Sadece gol yemeden maci bitirmekten degil, eslesmenin iki maclik oldugunu ve turun iki macta gecildigini de soyledi. Yani bence de onceligi gol yememek olacak. Ama ilk 11 de oyun icinde degisebilir.
Bir de bu kadro 4-4-2 de oynayabilir, Ayhan saga, Arda sola, Topal ve Baris ortada olarak. Daha sonra Karan ya da Sukur'den yorulanin yerine Lincoln hatta digerinin yerine de Nonda olabilir.