Ustune bastin, ayagini kaldirMehmet Gurdal Cetin wrote:Isil ALBEN tribunlere uclu cektirirken kapalinin siyirmis bir mudaviminden farksizdi. (Bu kizin futbol maclarina da geldigini dusunuyorum, kapalidan hic goren var mi?

Moderator: Staff
Ustune bastin, ayagini kaldirMehmet Gurdal Cetin wrote:Isil ALBEN tribunlere uclu cektirirken kapalinin siyirmis bir mudaviminden farksizdi. (Bu kizin futbol maclarina da geldigini dusunuyorum, kapalidan hic goren var mi?
Gecen seneden beri gozum ustundeydi bu kizin.Mac sonlari gosterdigi sevinci bu kadar yogun yasamasi, FB maclari oncesi saclarini sari kirmizi yapmasi, bu kiz tribunden geliyor mu diye zaten bir kusku uyandirmisti .Simdi tescillendi.
Emre cephesinde süpriz yok...Emre Belözoğlu en az 2 hafta yok...
Senad OK/İSTANBUL, (DHA)
Sakatlıklar yüzünden sezon başından bu yana sıkıntı yaşayan Fenerbahçe'de Emre Belezoğlu'nun en az 2 hafta daha sahalardan uzak kalacağı belirtildi.
Milli takım haftasından önce oynanan Kayserispor maçının ilk yarısında sakatlanan tecrübeli oyuncu yaklaşık 10 gündür takımdan uzak kaldı. Tedavisi süren ve takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdüren Emre Belözoğlu, hafta sonu oynanacak Kocaelispor, salı günü oynanacak Arsenal ve ligdeki Bursaspor mücadelelerinde forma giyemeyecek.
Öte yandan sakatlığı süren Gökhan Gönül'ün de Arsenal maçına kadar yetişmesinini zor olduğu ifade edildi.
Mehmet Gurdal Cetin wrote:Haftasonu senlik var
http://www.galatasaray.org/
Isil ALBEN'i dinledim, galiba bu kiz butun hafta boyunca taraftar sarkilari dinleyerek maca geliyor, gelecek !
Salonlar full dolsun, adalet yerini bulsun
Anlatilana gore, macta ilk olaylar durum 6.dakikada 6-6 olduktan sonra cikmis.Hakan Bakircioglu wrote:Ama cikan olaylarin (FB seyircisi bile yokken) hicbir aciklamasi olamaz, ayip.