Bu habere cok bozuldum acikcasi, biz burada acaba Bulent Ersoy'a da bir rol verilebilir mi, acaba futbol kamuoyunu eglendirmek adina elden gelen hersey yapilabilir mi derken ekibin onemli bir ismi devre disi birakilmis.Ismail Gezer wrote:Hürriyet'e göre Sinan kovulmuş. Şifo'nun menejer olacağı söyleniyormuş.
Sinan kalsa iyi olurdu. Neyse canım, TV'lerde 3-5 kişilik boş yer var şimdi, birine kapağı atar kesin.
Neyse, sozlesme sezon sonuna kadar. Besiktas yonetimi dirayetli ve uzun vadeli durusunu bir kez daha gosterdi. Henuz goreve getirdigi hic bir hocasinin sozlesmesini tamamlayamadigi YD bu kez isi saglama almis.
Bir diger haber de bugun 5te duzenlenecek basin toplantisinda sayin Yildirim Demiroren'in ben bu klupte oldugum surece Mustafa Denizli klupten iceri giremez sozlerini aciklayacagi yonunde. Benim tahminlerim:
1) Benim bahsettigim bu Mustafa Denizli degil, bizim mobilyaci Mustafa Denizli klubun dolap ve masalarini kotu yapmis, ondan bahsediyordum, yanlis anlasilmis.
2) Hangi lafimizi yerine getirdik de buna guvendiniz, siz daha PAF takimiyla maca cikmamizi bekleyin. Simdi hocanin arkasindayim diyecegim ona da inancaksiniz, saf misiniz kardesim?
3) Bu klupten iceri sokmam derken yuzme klubumuzu kastediyordum, hoca Cesme'de gecen uzun yillarina ragmen hala yuzmeyi beceremiyor, yoksa futbol klubumuze summe hasa, basimizin ustunde yeri var.
4) Ben oyle bir laf etmedim, surekli yayinlanan film bilgisayar programi ile yapilmis sahte bir film, Turkiye'de yaratilmak istenen iki takimli sistemin ve Besiktas'a karsi kurulan hazin komplonun bir baska ornegi. Hocamizin arkasindayiz, FB-GS ile kurulmak istenen iki kutuplu sisteme ve teknik direktorlere karsi mucadelemiz devam edecek, onumuzdeki sene haftalik sozlesme modeliyle dunyada bir ilki geceklestirecegiz, bizi izlemey devam ediniz.
Tabii gercek hep girgirdan daha komik olur, heyecanla basin toplantisini bekliyoruz.
Ali