Bordo - Galatasaray: 2-1 (Nonda (P))
Moderator: Staff
-
-
-
http://balyoztv.com/v2/
sessiz seyredilebiliyor.
umit karan cok kotu harcadi pozisyonu. kendi de cok musaitti, cok kotu vurdu; pas verse nonda bos kaleye atabilirdi.
sessiz seyredilebiliyor.
umit karan cok kotu harcadi pozisyonu. kendi de cok musaitti, cok kotu vurdu; pas verse nonda bos kaleye atabilirdi.
-
-
-
Attik, penaltidan Nonda ile. Hasan sagdan Umit Karan'a cok guzel bir pas indirdi, defans yerinde degildi, Umit top onunde ceza sahasina girer girmez dusuruldu, yan hakemin uyarisiyla penaltiyi verdi hakem. Nonda penaltiyi kalecinin soluna ust koseye atti, kaleci ise sagini tercih etti.Kemal Bakircioglu wrote:Maci canli seyredemiyorum. Gol attik diyor Sabah gazetesi...Berabirlik iyidir.
Golden sonra bir ara iyi oynadik, Karan cok cok rahat bir ikinci gol sansi kacirdi. Bordeaux 30. dakika civarinda bir oyuncu degistirdi, ondan beri yine baski altina aldilar bizi bir tane de tehlikeleri var.
Ali
-
Hakem sari karti yedi orada, adam topu ayagindan acinca kendini atti, agir cekimde bakinca hic temas yok, sari kart gormeliydi.Fatih Mutlu wrote:az once hakem sanki bordo'nun penaltisini yedi.
topu tutamiyoruz. henuz ustuste uc pas yapamadik. bu yuzden surekli deli danalar gibi rakibin pesinden kosturmak zorunda kaliyoruz. ikinci yari yorulursak sonuc kotu olabilir.
Ama gercekten top tutamiyoruz. Simdi de Nonda cok kotu bir gol kacirdi derken Nonda bir tane daha korkunc gol kacirdi.
Hasan Ve Linderoth iyiler.
Nonda bombos kafayi kale alani icinde kalecinin ustune vurmayi basardi.
Bu Nonda penaltilar haric 5 gol atsin aniririm ben, yazmis miydim. Yazik, bizim Hakan da kacirabiliyor bunlari.
Ikinci yari Serkan'a sans verir Kalli umarim.
Ali
Last edited by Ali Gursel on Thu Oct 25, 2007 8:40 pm, edited 1 time in total.
-
uc dakika icinde, once onlar net bir, biz de iki pozisyon kacirdik. bu kez sahnede nonda vardi.
garip bir ofsayt taktigiyle oynuyorlar ve iki defadir deldik taktiklerini. gol disinda degerlendiremedigimiz toplam uc pozisyonumuz var. bu kadar az organize atak yapip bu kadar cok pozisyon bulmak guzel; ama bu kadar pozisyonu harcamak...insallah aramayiz bunlari.
garip bir ofsayt taktigiyle oynuyorlar ve iki defadir deldik taktiklerini. gol disinda degerlendiremedigimiz toplam uc pozisyonumuz var. bu kadar az organize atak yapip bu kadar cok pozisyon bulmak guzel; ama bu kadar pozisyonu harcamak...insallah aramayiz bunlari.
-
Nonda ucuncu pozisyonu da harcadi, cidden inanmasi guc.
Umit hatali geri pasinda kaleci ile karsi karsiya kaldi ve atamadi.
Bes tane net pozisyon var ve adamlar 45+ 2de kotu yerden frikik atiyorlar.
Neyse 1-0 bitti ilk yari. Mac ilk yarida bitebilirdi, bir Avrupa macinda GS'in bu kadar cok net gol pozisyonu yakalayip kacirdigini gormemistim.
Hasan Sas cidden Bordeaux defansini bir kac pozisyonda dagitti. Arda cok top harcadi ama bir-iki pzosyonda cok etkiliydi ve defansa yardim ediyor. Nonda fiziksel olarak iyi, top aliyor, tutuyor ama gol pozisyonlarinda felaketti (bilin bakalim bu tarif kime benziyor ). Linderoth ve Baris iyiler, Servet bir hatali pas verir gibi oldu ama onun disinda oda iyi defansin kalani ile.
Orkun yan toplarda cok urkutuyor ama ilk yari yan top olmadi ondan ben urkmedim.
Bordeaux iyi gozukmuyor, Fransiz liginde nasil dorduncu bunlar?
Ali
Umit hatali geri pasinda kaleci ile karsi karsiya kaldi ve atamadi.
Bes tane net pozisyon var ve adamlar 45+ 2de kotu yerden frikik atiyorlar.
Neyse 1-0 bitti ilk yari. Mac ilk yarida bitebilirdi, bir Avrupa macinda GS'in bu kadar cok net gol pozisyonu yakalayip kacirdigini gormemistim.
Hasan Sas cidden Bordeaux defansini bir kac pozisyonda dagitti. Arda cok top harcadi ama bir-iki pzosyonda cok etkiliydi ve defansa yardim ediyor. Nonda fiziksel olarak iyi, top aliyor, tutuyor ama gol pozisyonlarinda felaketti (bilin bakalim bu tarif kime benziyor ). Linderoth ve Baris iyiler, Servet bir hatali pas verir gibi oldu ama onun disinda oda iyi defansin kalani ile.
Orkun yan toplarda cok urkutuyor ama ilk yari yan top olmadi ondan ben urkmedim.
Bordeaux iyi gozukmuyor, Fransiz liginde nasil dorduncu bunlar?
Ali
Last edited by Ali Gursel on Thu Oct 25, 2007 8:54 pm, edited 3 times in total.
-
-
Maci izlemeye calistim butun ilk yari boyunca ama p2p yayincilari bunca macin arasinda Bordeaux macina pek ilgi gostermiyorlar anlasilan. Heryerde L.Moskova'nin maci cikiyor..
Uefa'nin sayfasindan ogrendigime gore bizim gruptaki diger macta Helsinborg Panionios'la 1-1 berabere kalmis. Helsinborg'un beraberlik golu son dakikalarda gelmis. Yani neredeyse Yunanlilar 3 puani alip goturuyordu. Diger mac berabere biterken kazanmak daha avantajli. Bakalim ikinci yarida neler olacak..
Uefa'nin sayfasindan ogrendigime gore bizim gruptaki diger macta Helsinborg Panionios'la 1-1 berabere kalmis. Helsinborg'un beraberlik golu son dakikalarda gelmis. Yani neredeyse Yunanlilar 3 puani alip goturuyordu. Diger mac berabere biterken kazanmak daha avantajli. Bakalim ikinci yarida neler olacak..
-
-
Ilk yarıda son 15 dk ya yetisebildim. Ayaga pas yapmada zorlanan GS, iki tane net Nonda ile bir tane net Umit ile gol kacırdı.
Oynadıgımız oyunu begenmedim. Sas ve Arda ileriye deplase oldukları zaman defansif yerlerini cabuk kaybediyor ve Bordo hem hızlı hem ayaga pas ve verkaclar ile kalemize akıyor. Defansımızda Song ve Ugur iyiler. Kritik mudaheleleri oldu. Onlerindeki Linderoth ve Barıs a bayagı is dusecek. Sas ve Arda 2. yarı oyundan dusebilirler. Yedeklerde kim var acaba?
Sabri, Okan, Ayhan nın ucunun birden sakatlanması, Balta nın UEFA listesinde olmaması cok kotu oldu. Bu macta en azından Barıs kadar kosacak ikinci bir elemana ihtiyac var. 2. yarı her sonuca acık. 2-0 bulursak 3 puan cıkarma sansımız yuksek.
Oynadıgımız oyunu begenmedim. Sas ve Arda ileriye deplase oldukları zaman defansif yerlerini cabuk kaybediyor ve Bordo hem hızlı hem ayaga pas ve verkaclar ile kalemize akıyor. Defansımızda Song ve Ugur iyiler. Kritik mudaheleleri oldu. Onlerindeki Linderoth ve Barıs a bayagı is dusecek. Sas ve Arda 2. yarı oyundan dusebilirler. Yedeklerde kim var acaba?
Sabri, Okan, Ayhan nın ucunun birden sakatlanması, Balta nın UEFA listesinde olmaması cok kotu oldu. Bu macta en azından Barıs kadar kosacak ikinci bir elemana ihtiyac var. 2. yarı her sonuca acık. 2-0 bulursak 3 puan cıkarma sansımız yuksek.
"Adnan Sezgin'in attığı her imzanın altına ben imzamı atarım. Bu mesleği en iyi bilen adam." ADNAN POLAT
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
"Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı."
-
-