Gelecek vaadeden bir oyuncu olduğu için bonservisinin bulunduğu Boca Juniors takımının adını verdim. Boca'da 1-2 sene öncesine kadar Mehmet Güven'in bizde oynadığından çok daha fazla oynadı. Güney Amerika'nın CL'si olan Libertadores kupasında bile forma giydi ama ilk 11 şansını çok fazla bulamamasının sebebi Boca'da onun oynadığı yerde Carlos Tevez ve Martin Palermo'nun olmasıydı.Mehmet Gorgen wrote:Arkadaşlar gören de Cangele Boca Juniorsda direkt oynayan bir oyuncu zannedecek.Oğuz, mehmet güven GS'da nekadar oynadıysa Cangele o kadar bile Boca da oynamadı.Ersin Taner wrote:
.....
hala nasıl Boca Juniors'dan kiralayıp Sakarya'ya getirebildiklerine şaştığım Cangele...
Cangele 22 yaşında, 1-2 sene öncesine kadar Arjantin ümit milli takımının yıldızlarındandı. Pek adı duyulmamış olabilir ama bilgisayarda futbol menejerlik oyunu oynayanların çok iyi bildiği bir oyuncudur.
.
Geçen sene seyrettiğim 8-9 maçta ise hiç oynamadı.
Geçen sene onu hiç görememeniz normal çünkü Boca'daki teknik direktörü ile yaşadığı problemler ve çok kaliteli bir oyuncu olmasına rağmen istikrarlı performans gösterememesi yüzünden geçen yıl Colon de Santa Fe takımına kiralanmıştı.
FB-BJK-GS-TS dörtlüsünden biri transfer etseydi şaşırmazdım ama Sakarya gibi 2. ligden yeni çıkmış bir takımın böyle bir oyuncuyu kiralıyarak da olsa kadrosuna katması beni şaşırttı.