Ali abi, oku bunları gözlerin yaşarsınSabri’den vur emri!
Galatasaraylı Aydın, Kayserisporlu Ragıp’a faul yaptı. Bu sırada yanlarına gelen Sabri Sarıoğlu, arkadaşına “Daha sert vur” deyince ipler koptu. Ragıp, maç sonunda Sabri’nin üzerine yürüdü, Ümit Karan zor zaptetti
Galatasaray-Kayserispor maçı sonrasında futbol değil, olaylar konuşuldu. Karşılaşmanın ardından saha içi karıştı, Cim-Bomlu Sabri ile rakibi Ragıp kapıştı. Ümit Karan, Ragıp’ı durdurmak için büyük gayret gösterdi.
Maçın ardından tartışmayı anlatan Ragıp, “Maç içinde Galatasaraylı futbolcu Aydın bana çok sert bir müdahalede bulundu. Bu sırada Sabri ise ‘Daha sert vur. Daha sert vur’ dedi. Ben de daha sonra sinirlerime hakim olmadım. Sabri’nin centilmenliği bu kadarmış, bir kez daha görmüş olduk” diye konuştu.
Mehmet Eren ise takım arkadaşı Ragıp’ın yüzünü kan içinde gördüklerini söyledi, “Bunu görünce, biz de müdahale ettik. Zaten Ragıp abi yumruk yemiş, Sabri de daha sonra küfür etmiş” ifadesini kullandı.
Oyunun genelinde pozisyon üreten tarafın kendileri olduğunu söyleyen Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, Sabri’yi hedef alan bir konuşma yaptı ve şunları söyledi: “Olayları çıkaran ve saha içinde aynı şeyi yapan bir oyuncu var. Ben onu iyi tanıyorum. Ümit Milli Takımı’nda da onun hocasıydım. Ragıp’la konuştum. Söylenenleri de biliyorum. Aynı adam aynı şeyleri çok fazla tekrarlayınca olmuyor. Bunu daha önceden de yaptı. Ben hocasıyım. Bunu bilerek konuşuyorum. Kendimi tutmaya çalışıyorum.”
Milliyet
Hanimiş yumuşak takım?
Bu haberi yazan adam şerefsiz bir, Ragıp şerefsiz iki, Tolunay dahada şerefsiz üç! Olayların maçtaki hangi kırmızı akrtlık faulden kaynaklandığını hepimiz gördük. Kimi kandırıyor bu üç şerefsiz?
Sabri'nin nasıl bir dengesiz olduğunu biliyoruz ama dün akşam kudurmakta haklıydı çocuk! Hayvan gibi oynadı kayseri hayvan! Bari utanın be!
90'da yemek çok acı vermiş anlaşılan!