Yarin bir gun "ben Galatasaray'dan umit kesilmez derken , Umit KARAN ilk 11 de hep oynamali anlaminda seettim, yedek kalmamali felan" der bu adam.
VATAN zaten vicik vicik bir gazete , yazari da boyle oluyor tebi

Moderator: Staff
Bu tamda şerefsiz basın başlığı altında işlenecek bir konu. Gerçi Şerefsiz Milliyet, yada Şerefsiz Erman diye alt başlıklarda sözkonusu olabilirdi. Bu pozisyonda roller değişmiş olsa hakemin vermediği penaltıdan bahsediyor olacaktı bu pozisyona gülen karaktersizler!Mehmet Akif Karamızrak wrote:http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDaki ... 0an&ver=03
Derbide güldüren an diye verdikleri habere bak! Ulan bu kadar mı ahlak yoksunu olunur be! Fanatizminiz ve yılların eziklik kompleksi o kadar ruhunuza işlemiş ki futboldaki ikili mücadeleleri bile bu şekilde ahlaksızlığa yorabiliyorunuz pes
Haberin tıklanma sayısını arttırmamak ve bu zihniyeti ödüllendirmemek için bağlantıyı kullanmıyorum.Mehmet Akif Karamızrak wrote:http://www.milliyet.com.tr/Spor/SonDaki ... 0an&ver=03
Derbide güldüren an diye verdikleri habere bak! Ulan bu kadar mı ahlak yoksunu olunur be! Fanatizminiz ve yılların eziklik kompleksi o kadar ruhunuza işlemiş ki futboldaki ikili mücadeleleri bile bu şekilde ahlaksızlığa yorabiliyorunuz pes
Adamlar terbiyesizlikleriyle övünüyor artık, utanmadan da "az bu para" diyebiliyor. Bir belgeselin bir bölümünün tüm prodüksiyonu için verilen parayla, Hakan Şükür'ün iki saat lak lak yapmak için alacağı parayı karşılaştırıyor. Esas karşılaştırma rakamları belli işte, ayda 3,000ytl alıyormuş, Hakan da alsın 10,000YTL, daha ne?Omer K. KOCAOGLU wrote:Banu Avar'ın 'Sınırlar Arasında' programı bölüm başına 30 bin YTL, yani ayda 60 bin YTL alıyordu. Bu nedenle Hakan Şükür'e yılda verilen 700 bin YTL az" görüşünü dile getirdi. TRT'de "Stadyum" programını sunan spiker Erdoğan Arıkan'ın ayda yaklaşık 3 bin YTL maaş aldığı, programa yorumcu olarak katılan Ömer Üründül'ün ücret almadığı, Mehmet Demirkol ile Zeki Çol'un ücretinin ise fazla olmadığı öğrenildi.
Evet Hakan'in neden tayyeeuub'le gul baba hazretlerinin kapisini asindirdigi belli oldu artik. TRT'de 700 bin lira maas! Neye? Cikip osuruktan iki tane mac yorumu yapacak diye. Ohhh kebap. Yanilmiyorsam TRT'nin gelirlerinin buyuk cogunlugu elektrik paralarindan ve vergilerden aktarilan kaynaklardan geliyor.Tan Erten wrote:Adamlar terbiyesizlikleriyle övünüyor artık, utanmadan da "az bu para" diyebiliyor. Bir belgeselin bir bölümünün tüm prodüksiyonu için verilen parayla, Hakan Şükür'ün iki saat lak lak yapmak için alacağı parayı karşılaştırıyor. Esas karşılaştırma rakamları belli işte, ayda 3,000ytl alıyormuş, Hakan da alsın 10,000YTL, daha ne?Omer K. KOCAOGLU wrote:Banu Avar'ın 'Sınırlar Arasında' programı bölüm başına 30 bin YTL, yani ayda 60 bin YTL alıyordu. Bu nedenle Hakan Şükür'e yılda verilen 700 bin YTL az" görüşünü dile getirdi. TRT'de "Stadyum" programını sunan spiker Erdoğan Arıkan'ın ayda yaklaşık 3 bin YTL maaş aldığı, programa yorumcu olarak katılan Ömer Üründül'ün ücret almadığı, Mehmet Demirkol ile Zeki Çol'un ücretinin ise fazla olmadığı öğrenildi.
Kendin vermediğin parayı başkasına haram etmek gibi bir sektör var mı Cengiz abi?Cengiz Akgun wrote:Ben osuruktan futbol adi altinda harac yer gibi bu tur para goturenlere basta Terim olmak uzere, devletin kurumlarinda tas atip kolu yorulmadan yem kesenlere karsiyim. Gecen pazar gunu Trump'in New York Manhattan'da diktigi (co da sevimszi bir bina olmus) ve Terim'in okuyan kizi adi altinda aldigi katin bulundugu gokdeleni gordum. Haram olsun ve de gozune dizine dursun baska ne diyeyim. Evet para Turkcel'den geliyordu degil mi yani destekciden. Haydan gelen huya gider degil mi? Daha ucuza adam bulunmaz oyle mi?