Mehmet Marsan wrote:Kiralik oyuncularin kontratli olduklari takimlara karsi oynamama kurali getirilirse bu hakli/haksiz suclamalarin onune gecilir. Yanlis hatirlamiyorsam bu Ingiltere'de kural.
Seneler once Lucesku BJKnin basindayken bir kiralik oyuncusundan gol yemisti ve yapilan kontratin yanlis oldugunu dile getirmisti. O zaman bu konu forumda tartisilmisti. Ben oyuncuya haksizlik olur diye Lucesku'yu tenkit etmistim. Seneler sonra sike muhabetiyle birlikde bu tur kurallari gozden gecirmek gerekdigini dusunuyorum.
Bu olayda FTnin bence yanlisi yok. Uslubunu begenmeyebilirsiniz o baska konu, gecenlerde Kerem'in dedigi gibi memleketdeki malzeme bu kadar, daha fazlasi supriz olur
Sevgili Marsan -
FTnin yanlislari bir tek uslup degil...
1. Bu adamlari arayip muhattap olmasi,
2. Oyuncunun imzaladigi kontrattan habersiz atip tutmasi (Culio sezon sonu bize doner dedigi zaman Ordu'nun opsiyonlu sozlesme imzaladigindan habersizdi),
3. Olan bitenden habersiz atip tutmasi yuzune vurulunca gevelemeye baslamasi ve oradaki bes para etmeyecek adamlara karsi soz hakki vermesi,
4. Sinirlenip sonra uste cikmak icin bu sefer "bakin sonucta benim bildigim birseyler varmis" diyerek kimsenin bilmedigi ama kendi bildigi bazi seyleri su yuzune cikarip dedikodulari daha da azdirmasi.
5. Battikca sacmalamasi, ornek: "ben o soruya cevap vermek icin aramadim, ben sorulariniza cevap vermek icin baglandim"
6. da benden Arjantinli Engin Culio'yu bulunmaz Hint kumasi durumuna getirmesi.
Sussa konu kapanip gidecek - simdi iyice kaziyacaklar...