Sevincimiz çok sürmedi

1-1
Takım çok ruhsuz..
Moderator: Staff
malesef. Kornerden yedik. Agir cekimde tekrar seyredin golu. Hali saha maclarinda bile daha iyi defans kurgusu goruruz.Ismail Gezer wrote:
Sevincimiz çok sürmedi
Kerem Tezic wrote:Ozan Kaya arkadasimizin verdigi justin.tv linki tikladik maci izleyelim diye ha babam de babam Boney M'in Daddy Cool'u caliyor.
Mert'e aynen katiliyorum. Gercekten Keita ve Gio cok kotu, katkiyi birak zarar veriyorlar. Keita en azindan cabaliyor ama eksi katki yapiyor. Gio piknige cikmis gibiydi simdi yerine Emre Colak girdi. Serdar ve Ozgurcan olsa gercekten katki saglardilar.Mert Tokman wrote:Keita ve Giovanni ile bu is zor...
Giovanni sifir katki ile oynuyor - Keita ise -1 katki ile yani yarari olmadigi gibi takima zarar vererek oynuyor adam... kolye molye isleride zaten lackaligini ortaya koyuyor - ceza vermemeye devam edin bakalim![]()
Giovanni'ye bakiyorum - benim Serdar'im, Colak'im, Cem Sultan'im, Anil'im neden oynamaz diye soruyorum...
Ah Ozgurcan ah - yildiz olmustun simdi bu takimda...
Elano ve Neill bugunun iyileri su ana kadar... Caner ve Topal hem iyi hem kotu --- gerisi kotu...