Forum Galatasaray Spor Kulubu ve Turk sporu hakkinda ayrintili haberler, yorum ve analizler, ogretici arastirmalar ve diger onemli spor olaylari hakkinda bilgi akisini saglamak, yazilanlari saglikli bir yapi cercevesinde dunyadaki butun Galatasarayli arkadaslar ve diger sporseverler ile paylasmak amaciyla kurulmustur.
Oh oh oh... Morgan'in ellerine, Ayhan'in ayaklarina kuvvet - hadi bakalim... Bu kadro ile maci gol yemeden bitirmek mucize olacak... Carsamba gunu oynadigimiz maca benzer - en son atanin kazanacagi turden bir mac olacak yine herhalde...
aynen katiliyorum. 3lu defans oynamiyor olmamaiz nispeten daha iyi gecen mactan.
Golden 1 dakika once takimlarin pas durumu yazdi, bizimkiler 92 pas yapmisken Kocaeli 27 pas yapmisti. Aydin'in hucumda kaptirdigi top, hizli hucum olarak dondu. Ceza sahasi onunden yeren orta sertlikte vurus yere de hafif carparak koseye gitti.
Ilk dakikalarda oyunun hakimi bizdik, ama ceza sahasi icine girmekte zorlaniyorduk. Dakika 13 simdi Lincoln korner atiyor; efans kafayla cikarttti.
Ilk gol pozisyonumuzu Baros'la bulduk. Guzel paslasmalarin sonunda Kewell nefis bri ara pasa atti Baros'a Baros kalecinin ustune vurdu. O top kontra olarak dondu bizim kalede mutlak gol pozisyonu oldu. Taner ikiye bir yakalamisti Meira'yi arkadasina atmayip sut cekince takimini golden etti.
Ilk topu kalecinin kurtarip kurtarmamasi cok onemli. Bu macta Serdar yildizlasir.
Bende kaleci/boy takintisi var, kalecinin uzun boylu olmasi gerektigini dusunuyorum (Mondragon / Taffarel). DeSanctis bir 5-10 cm daha uzun olsa koseye yerden giden o topu celebilirdi. Bellinzona'dan yedigi ikinci golde oldugu gibi. Yapacak birsey yok maalesef.
Hakan Bakircioglu wrote:Bende kaleci/boy takintisi var, kalecinin uzun boylu olmasi gerektigini dusunuyorum (Mondragon / Taffarel). DeSanctis bir 5-10 cm daha uzun olsa koseye yerden giden o topu celebilirdi. Bellinzona'dan yedigi ikinci golde oldugu gibi. Yapacak birsey yok maalesef.
Hakan
Hocam De Sanctis 190 boyunda. Mondragon'dan 194 cm, Taffarel 184 cm.
Bu arada bana gore kaleciye faul yapip gol attik. Selcuk Dereli dangalagi yapti yapacagini.