1 + 1 hem iyi, hem kötü.
Uzun süreli kontratta da kan uyuşmazlığında tazminat durumu ortaya çıkıyor. Sonuçta her iki tarafta kabul ettiğine göre sorun yok.
Willkommen Herr Skibbe

Moderator: Staff
Mehmet, Turkiye'de ikinci olan hoca postalanir, kural budur. 5 yillik sozlesme falan hikaye. Bak Trabzon, oz evladimiz diye Senol'u getirmis, bir de onu Futbol AS'nin basina oturtmus, tum transfer yetkilerini ona verip, 5 yilligina emanet etik diye efelenmisti. Nasil kovalayacaklarini sasirdilar sonra. Benzerini, TD olculerinde Besiktas Del Bosgue'ye ve Riza'ya da yapmisti. Ve daha bir suru ornek...Mehmet Gurdal Cetin wrote:Ufuk Sezekkaplan wrote:Mehmet sen bunu deme. Rijkaard'in Cruyff torpili ile Barcelona'ya gittiginde ne kariyeri vardi veya Del Bosque'nin veya Schuster'in Real'e geldiginde?Yav Ufuk haklisin da, Hastalikli beyin hucreli Hincal'in salak yazisindaki " soz gecirebilecekleri TD'yi aldilar" konusu kafami kurcaliyor.Ustelik kontrat 1 yillik ve 1 yillik opsiyonlu, bunun anlami
"olmazsa olmadi gulum hade bakiim"
Benim kalbimden beynimden gecen soyle bir TD 'yi alip en az 4-5 sene basimizda tutmak sonra yardimcisinin bu bayragi devralmasi.
Ozan'in SKIBBE'den sonra SAMMER fikrine katiliyorum.
Yazdik Alpay hocam. Hepsi yukarda. Turkce klavyeden anam agladi, simdi kendi dizustu bilgisayarimi actim onunla bir kac satir daha yazayim, yeter ki siz isteyin.Alpay Dedeoglu wrote:Benim goruslerim Ufuk ile paralel. 2 yil arayla yonetimin degistigi vede basari/skor delisi taraftar/kamuoyu oldugu surece 5 yil hikaye. Is yabanci ilede olursa catir catir cezasini odersin. 5 sene ancak yerli ile olur ki disaridada boyle oluyor.
...
Bu arada ben Serif Halimleri dinlemek isterim esasinda. Skibbeyi o iyi analiz edebilir. Ben ayrica Ozaninda birkac satir yazmasini bekliyorum.