Hasan Tezcan nin Aykut ile ilgili yorumlarina harfiyen katiliyorum. Koyun bunun uzerine `Filenin Sultanlari` ve onlari tebessumler ile seyreden hakemler gercegini. Olacak is degil, seyretmeyenler mutlaka Edu ve Kazim in topu alislarini gorsunler. Milyonlar gordu, sahadaki uc insan gormek istemedi.Tehlikeden bahsetmisken...GS'in böyle kalecisi varken rakip takimin forvete ihtiyaci yok. Aykut'un ruh halini begenmedim. Oftas maci öncesi tehlike canlari caliyor. Renk renk giyinip, artistlik yapacagina isine baksin. Daha buyuk kaleci olmadi, bu gidisle olmaz da. Oyunu okuyusu berbat, cikislarida öyle, yumurtluyor mubarek...berbatti dun. Sevinc gösterilerine bile katilmadi, veya ben kacirdim...dedigim gibi ruh halini hic begenmedim.
Son dudugu duymadan bu lig bitmez. Mutlaka bizimle ugrasacaklar. Saha kapamadan bahsetmiyorum, Oftas macinda 90 dk boyunca yapilabilecek hirsizliga dikkat cekiyorum. GS PAF - FB PAF macinda hakemin biri faul kararlarini oyle yorumladi ki, maci 0-0 bitirdik. O macta yenilebilirdik de. Mactan once kim diyebilirdi boyle bir tarfagirlik yasanacagina. Sadece Florya da olanlar tarafgirlige sahit oldular.
Daha uc dort hafta once EXPO 2015 i Konak meydaninda cilginca kutlayip 45 dk sonra uzulen bir toplum mantigi ve gelenegine dikkat cekiyorum. Istanbul un bazi semtlerinde simdiden bayraklar asildi, turlar atildi. 10 Mayis ASY ye gidecegiz ve birileri bize kupayi verecek evimize donecegiz havasi yasiyoruz.
Aman aman derim, 6 gun daha konsantrasyon! Imza atilmadan nasil bir antlasma yururluge girmiyorsa, son dudugu duymadan bu ligi bitirmeyelim.
Kupayi kulpundan tuttuk, cekip alacagaiz insallah. Biraz akli selim!